Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави ганаш?
Как се прави фондю?
Как се прави бавносъхнеща маса за торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави ганаш?
Ганаш се приготвя с помощта на натурален шоколад и тежка сметана. Първо, сметаната се загрява в съд, след което към нея се добавя натрошеният шоколад. Сместа се разбърква непрекъснато, докато шоколадът напълно се разтопи и стане гладка. След това ганашът трябва да се охлади в хладилник за поне четири часа, преди да може да бъде използван в рецепти или консумиран като десерт.
-
Как се прави фондю?
-
Как се прави бавносъхнеща маса за торти?
-
Как се прави еластично тесто за торти?
-
Какви са тези публикации във форума?







но аз в София си ги взимам от Кадемлия, а за Добрич не знам и поради това не писах и първоначално...
Смятам да бъде в 2 цвята. Но поради липса на черно или ще е със сиво или ще се опитам пак да смеся цветове та да направя черно. Но това го оставям за началото на др. седмица.