LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 490
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
може би греша,но с карта EUROLINE american express може ли да се плаща???
пробвах 3 пъти и не става?
Аз пазарувам с такава,не би трябвало да не става.Погледни дали не и изтича срока.
ами не напротив валидна е до 06/2010, нали се пише целия номер,а най долу само последните 4ри цифри

Последните 3 цифри

ами не ми дава само три цифри! пише: Numéro de contrôle:
Il est composé des 4 chiffres situés
sur la face avant de la carte

това значи последните четири цифри на гърба на картата, нали!

# 241
здравейте,
надявам се въпросът ми да е за тук...
Когато някой артикул се е изчерпал в процеса на подготовка на поръчката,
ти взимат парите от картата, фактурата пристига коригирана на ръка,
и след това ти пращат писмо по пощата с код, който да въведеш при следваща поръчка, за да ти върнат парите.
Знаете ли къде се въвежда този код? Много ви благодаря, ето и текста от писмото...

Pour beneficier de ce bon d'achat precisez le n.......... lors de votre prochaine commande.ll est cumulable avec vos reductions!

Благодаря, хубава вечер  Hug
В първия пост е обяснено чудесно. Като го прочетох, всичко ми стана ясно и си пуснах следващата поръчка успешно. Чети ЗА ВАУЧЕРИТЕ

# 242
Velesa,
много благодаря, уж  Embarassed прегледах първия пост, но тъй като е само на БГ,
съм прочела между редовете.   bouquet

# 243
  • Варна
ами не ми дава само три цифри! пише: Numéro de contrôle:
Il est composé des 4 chiffres situés
sur la face avant de la carte

това значи последните четири цифри на гърба на картата, нали!
За Американ Експрес - Юролайн - цифрите са 4, и са изписани отпред в отделно поленце в ъгъла на картата  Peace И при мен падна голяма чуденка първия път като плащах с нея, но с проба/грешка стигнах до истината  Mr. Green

# 244
  • Sofia
Vif  bowuu MERSI!

# 245
Момичета някоя да е взимала пижамка н.86 ? Ако може за размери,че тази която взех на малката 102 й е доста голяма,а няма пижамки от които да има н.94 и се чудя дали да рискувам с 86,че напоследък много бързо ми расте и вече е 90см  newsm78

# 246
  • София
Има ли я някой-отзиви  bouquet

Аз я имам, не е лоша. Много изрязан гръб, малко ми е странна, щото ме боде на лактите. Добре стои за поводи!

# 247
MamaB, и аз по принцип н.94 търся, и все той първо е изчерпан- не мога да си обясня тази зависимост newsm78.
Ето от този модел http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-bebe-fille-ou-garcon-c … 6&prodcolor=5 взех н.86  и наистина е доста уголемен, 86 отговаря на 104 според мен. Може да се ползва и в къщи, но ние като пижама  ще го ползваме предимно, материята е мекичка и приятна.

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 08:49 от iava

# 248
  • някъде там
Най после получих това яке

Много ми хареса!

# 249
sVeshti4ka страхотни неща.Обеците страшно много ми харесаха  Peace

# 250
  • Варна
New line  ,а пробва ли мъжа ти слиповете?И моя така щеше да ме бие,а като ги пробва бяха точно  Mr. Green

Определено тези слипове имат визуална големина. И моя като ги видя ме пита"Ама на палатка ли ще ходим?" Но като ги обу си му станаха

# 251
  • Beyond the Frontiers
Получила съм реклама за тези намаления -65% http://www.laredoute.fr/achat-email-semaine-34.aspx?categoryid=4 … mber=1&ps=asc

# 252
  • Sofia
Получих писмо по пощата за отказа поръчка от 28.07 направена е с код,който ми е пратен лично,но незнайно къде съм бляла и съм  направила за 9,20 евро.Пише,че не може да ми бъде изпратена,но нищо не пише защо и дали парите да блокирани или теглени.Просто извинително писмо.а някой случвало ли му се е?Чакам да стане към 9,30ч и да звънна в банката да видя дали има транзакции от тази дата

# 253
New line  ,а пробва ли мъжа ти слиповете?И моя така щеше да ме бие,а като ги пробва бяха точно  Mr. Green

Определено тези слипове имат визуална големина. И моя като ги видя ме пита"Ама на палатка ли ще ходим?" Но като ги обу си му станаха

rosska,обу ги-едвам го накарах,но са му големи и то доста.Аз пак казвам,че дънките са му широки 48-49см.на колана,защото обича да са му свободни-реално е за по-малък размер,но.... Rolling Eyes.За това питам за талия 98 кой размер да взема,може би 46 Thinking?

# 254
  • Шумен
New line купувала съм за талия 96 46 и 44 номер. Определено 44 му беше идеално. Така че твоят мъж щом носи по-свободно вземи 46 номер.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт