LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 554
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 225
  • София
sVeshti4ka, може ли дължина на стелката на сандалките.  bouquet
След малко, че дъщеря ми скита още с едни приятели и баща й. Като се приберат Peace

# 226
  • Варна
може би греша,но с карта EUROLINE american express може ли да се плаща???
пробвах 3 пъти и не става?
Аз пазарувам с такава,не би трябвало да не става.Погледни дали не и изтича срока.
ами не напротив валидна е до 06/2010, нали се пише целия номер,а най долу само последните 4ри цифри

Последните 3 цифри

# 227
  • Варна
Tedulina това яке го получих днес за щерката в червено е и цвета е много хубав,мисля че ще стане за зимата но не съм го гледала обстойно ... снимки довечера
rudka сега си гледах и фактурата но навсякъде дават само този номер за връзка  Thinking

някой може ли да ми препоръча пердета  Peace

Ако е за голямото ти момиченце, моля те да кажеш какъв размер и взе и мерки ако може  Blush. Чудя се 108 или 114 да поръчам  newsm78.

# 228
  • Пловдив
Досега разопаковах 6-тте огромни колета  Mr. Green

Утре ще покажа нашите неща, само да кажа за балеринките  -39 номер - 26 см стелка, по мои спомени на 38 номер беше 25 см стелката, че бях объркала и първо взех по-малките  Peace

Ninabo , ако чете моля да си изчисти кутията с ЛС!!!

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 23:01 от змейковица

# 229
  • Sofia
lina6 мерси! дано стане!

# 230
# 231
Момичета,имам нужда от помощ,явно няма да се оправя сама Embarassed:дънките на мъжа ми са с талия 48-49см.Поръчах слипове 48/50 и.........как не ми ги налупи на главата,не знам.Огромни са ooooh!.Моля ви,кажете ми с талия 98(всъщност не знам колко точно е,тъй като той обича да ходи със по-свободни,но примерно 98) кой размер дънки да му поръчам?
Ще съм благодарна за всякаква насока  bouquet

# 232
  • Балчик
lina6 мерси! дано стане!

от гърба на картата оба4е, нали знаеш?

# 233
New line  ,а пробва ли мъжа ти слиповете?И моя така щеше да ме бие,а като ги пробва бяха точно  Mr. Green

# 234
Имам още едно последно питане за този панталон

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3526810& … ue&ksource=-1

# 235
  • БУРГАС
Да ви припомня моя случай:  Момичета ,да се оплача.Първо направих поръчка на 05 .08,но така и не се появи в суивито,писах им ,нямало такава поръчка.Повторих я на 08.08,всичко беше нормално,появи се в суивито,получих имейл,и днес ми пишат че имало проблем и банката отказва плащането.За първи път ми се случва такова нещо,някакви идеи защо се получава така.                    И днес след много писма ,получавам отговор ,че всичко е наред и поръчката даже пътува вече!УРА!!!

# 236
New line  ,а пробва ли мъжа ти слиповете?И моя така щеше да ме бие,а като ги пробва бяха точно  Mr. Green

Да,определено е за предишния 44/46 размер.Но те все пак са еластични,пък дънките-не,та затова умувам кой размер да са,и ако още малко поумувам,без да му поръчам нищо,ще ми спре кранчето  Whistling

# 237
здравейте,
надявам се въпросът ми да е за тук...
Когато някой артикул се е изчерпал в процеса на подготовка на поръчката,
ти взимат парите от картата, фактурата пристига коригирана на ръка,
и след това ти пращат писмо по пощата с код, който да въведеш при следваща поръчка, за да ти върнат парите.
Знаете ли къде се въвежда този код? Много ви благодаря, ето и текста от писмото...

Pour beneficier de ce bon d'achat precisez le n.......... lors de votre prochaine commande.ll est cumulable avec vos reductions!

Благодаря, хубава вечер  Hug

# 238
  • София
sVeshti4ka, може ли дължина на стелката на сандалките.  bouquet
Прибраха се шматките Mr. Green

33 номер - стелка 21.5см, а крачето й е 20.5см. Добре са, макар че на пръв поглед ми се видяха големи.
Пък едни други на So Home, пак 33 номер са й големи.

# 239
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-joggers-tipster.aspx?pr … 6&prodcolor=1

Някакво инфо за тези кецове, дали си отговарят на номера? Или поне на Tipster мъжките как вървят?

Общи условия

Активация на акаунт