LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 501
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Вчера получих тези панталони

Много са хубави,но за съжаление на мен са ми малко къси и за сметка на това пък широки.Явно са малко уголемени.Сатенирани са,размер 40.Ще се разделям с тях,ако някой го интересува да ми пише.Ето и линк
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-la-redoute-creation … tegoryid=49492888

# 286
Аз им писах това We are send me a cheque by post, but I want to send me a number of vaucher by email. Ти можеш ли да ми го преведеш на френски?

И на английски ще те разберат, но по-добре е текстът да звучи така:

You have sent me a cheque by post - however, I would like to use a voucher received by email.

Надявам се да съм била от помощ Hug

# 287
  • София
Здравейте,
за жалост тези дни не мога да чета форума - най-накрая ще си имаме собствен дом и сега кипи великото преместване.
Имам следното проблемче - направих поръчка на 14/08 и след валидиране ми изписана надпис за ръчна обработка. Питах във форума и благодаря на тези, които ми отговориха и помогнаха с текст на писмо на френски, че нищо не е толкова страшно колкото изглежда. Писах писмо след два дни на френски - нямам отговор; след още два дни писах на английски - пак нямам отговор.

Какво мога да направя още за да разбера имам ли направена поръчка или не? Как се пуска запитване от името на друг за мойта поръчка и има ли смисъл да питам по този начин?
Благодаря   bouquet

# 288
  • София
Видях в магазин в Бургас ето тази бебешка пижама http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-sans-p … 6&prodcolor=3
на цена 19,90.
И още една имаше, която зимата се продаваше по 1 евро, сега я няма да я копна и тя беше 19 лв  #Crazy
Ха, това нищо не е. В Гърция видях 1 от тези потници за 4 евро.

http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-garcon-prix-mi … 6&prodcolor=1

Здравейте,
за жалост тези дни не мога да чета форума - най-накрая ще си имаме собствен дом и сега кипи великото преместване.
Имам следното проблемче - направих поръчка на 14/08 и след валидиране ми изписана надпис за ръчна обработка. Питах във форума и благодаря на тези, които ми отговориха и помогнаха с текст на писмо на френски, че нищо не е толкова страшно колкото изглежда. Писах писмо след два дни на френски - нямам отговор; след още два дни писах на английски - пак нямам отговор.

Какво мога да направя още за да разбера имам ли направена поръчка или не? Как се пуска запитване от името на друг за мойта поръчка и има ли смисъл да питам по този начин?
Благодаря   bouquet
Ако не си получила автоматичния отговор все едно не си им писала. Ако искаш ми прати данните да го пратя от моя компютър да видим.

# 289
  • DE
Не си поръчвайте ето това:
http://laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-hautes-meches-1500-g-m2- … &prodcolor=20

Вместо показаното килимче, дойде тънка кърпичка!! #Cussing out

# 290
Aз вече два пъти имам отказан/липсващ артикул, но и двата пъти ми пратиха по пощата писмо, което не мога да преценя дали е чек или ваучер. Предполагам, че по-скоро е ваучер и представлява ето това http://prikachi.com/files/300941N.jpg . Мисля, че може би някой се бърка , че щом го получава по пощата значи е чек, а всъщност върши същата работа като ваучера. Номерът, който съм изтрила ( за 1,05Е  Simple Smile ), е който се вкарва на 3-та стъпка (мисля) при плащането .

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 13:50 от alabalaxx

# 291
  • София
Aз вече два пъти имам отказан/липсващ артикул, но и двата пъти ми пратиха по пощата писмо, което не мога да преценя дали е чек или ваучер. Предполагам, че по-скоро е ваучер и представлява ето [img=http://prikachi.com/files/300908J.jpg]http://това[/img]. Мисля, че може би някой се бърка , че щом го получава по пощата значи е чек, а всъщност върши същата работа като ваучера. Номерът, който съм изтрила ( за 1,05Е  Simple Smile ), е който се вкарва на 3-та стъпка (мисля) при плащането .
Това е ваучер, да. Освен това, номера не може да се ползва от друг акаунд и при най-добро желание.  Simple Smile

# 292
Здравей, 450, да знаеш, сандалите държат фронта! Сега съм си пуснала поръбчка за детски дрехи. Чакам я с нетърпение. Като цяло съм поръчала за по-висок ръст от реалния, дано съм била права.

# 293
Получих писмо по пощата за отказа поръчка от 28.07 направена е с код,който ми е пратен лично,но незнайно къде съм бляла и съм  направила за 9,20 евро.Пише,че не може да ми бъде изпратена,но нищо не пише защо и дали парите да блокирани или теглени.Просто извинително писмо.а някой случвало ли му се е?Чакам да стане към 9,30ч и да звънна в банката да видя дали има транзакции от тази дата
И при мен си случи същото,около зимните намаления.Бях поръчала чехли на найк,от Албанците и понеже използвах ваучер,поръчкана ми беше към 9,80Е.Имах вече 2 такива получени (под 10Е) и не се поколебах да я пусна...И почти вече я чаках като получих същото писмо.Проверих в банката-проблем нямаше.Даже не е постъпвало искане от Редута за плащане.Но междувременно чехлите бяха свършили....и все си мисля,че за това не ми я пратиха.Измислили са си извинение да не се разправят с повече с мен с ваучери...  newsm78 Но при мен бяха само те....1 артикул.

# 294
Чакам с нетърпение снимките на Стефони на дънките от новата колекция, че след нейното мнение едно ми се е свило сърцето ... Толкова ги харесвах, не че са особено скъпи, ама с това чакане по един месец, направо ми минава мерака за пазаруване. А аз взех, че си поръчах моя номер /макар че излиза, че са уголемени/ и с дължина на крачола 80 см. Считате ли, че при ръст 159 ще са къси? newsm78

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 14:28 от Божура

# 295
Имам колет на митницата.  Party Това поне компенсира блокираната кошница. Отзиви и снимки - довечера.  Grinning

# 296
  • София
Тъй като за 2 дена пиша на 3 момичета, които са направили поръчка и не им е приета поръчката, а им пише че ще се обработи ръчно, стигнах до следния извод. И на 3-те поръчката е от 14.08, моята такава беше от 14.07. Явно периодично в системата нещо изпушва (странно защо все на 14) и изведнъж всички поръчки са за ръчно обработване (може би за определен период от време). Та ако някой се оплаче в темата за такъв проблем току що, май за нашето психическо здраве е по-добре, да изчакаме малко с поръчката  Laughing

# 297
.................................................но тези явно отговарят на 36 или 34, пък аз съм за 38/40. Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-active-wear.aspx?productid=324112868&documentid=389608&single=false&categoryid=38152054

Взех ги на 6.20 евро и възнамерявам да ги продам пак за толкова, но нещо Продавалникът не ми се отваря, дали и друг има подобен проблем днес?

EmbarassedМоже ли да те помоля да измериш талията(колана всъщност),както и бедрото на нивото на чатала: тук.И ако не те притеснявам и реални снимки искам-може и на лични,да не спамим темата  bouquet.

New line купувала съм за талия 96 46 и 44 номер. Определено 44 му беше идеално. Така че твоят мъж щом носи по-свободно вземи 46 номер.    bouquet
kiva,благодаря ти  bouquet.Реших да поръчам 46 нещо евтинко,за ориентир.

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 14:26 от New line

# 298
  • Варна
здравейте , може ли някой да ми каже очаква ли се нещо с това писмо от мен или те ми казват че ще си изяснят въпроса?
Това е отговор на мейл за ваучер , като не им връщам чека както изрично поискаха, а ги моля да си го анулират

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 5 août 2008.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

редактирам се -получих второ писмо на английски с което се разбрахме

Bonjour Mme
I regret, but you have to send back the cheque with your instructions.
Thank you.

искат си чека и това е

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 14:29 от smurf

# 299
Чакам с нетърпение снимките на Стефони на дънките от новата колекция, че след нейното мнение едно ми се е свило сърцето ... Толкова ги харесвах, не че са особено скъпи, ама с това чакане по един месец, направо ми минава мерака за пазаруване. А аз взех, че си поръчах моя номер /макар че излиза, че са умалени/ и с дължина на крачола 80 см. Считате ли, че при ръст 159 ще са къси? newsm78

По-скоро ще ги навиваш, за да не ги застъпваш. Аз имам едни дънки на Трипстер с дължина на вътрешния ръб 85 см. (в сайта поне пишеше така), и ги настъпвам като ходя, а съм 174 см. Сега ги пера всеки ден, за да се свият сами.

Общи условия

Активация на акаунт