LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 521
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 270
Какво трябва да напиша при съобщение:
Champs mal ou non-renseignés
Erreur d'informations sur la carte Famille Nombreuse :
- Vérifier le nombre de caractères saisis
- La date de validité est incorrecte

при все, че картата е на Експресбанк и уж всичко съм написала както трябва newsm78

# 271
Здравейте, бях на почивка и изпуснах края на намаленията. Търся един мъжки пуловер с остро деколте ок. 5-6 е беше. Моля, ако някой има линк да ми прати. Предварително благодаря.

# 272
Здравейте, бях на почивка и изпуснах края на намаленията. Търся един мъжки пуловер с остро деколте ок. 5-6 е беше. Моля, ако някой има линк да ми прати. Предварително благодаря.
Този или този или другMr. Green

# 273
Elena230479, не са ти отговорили -този текст го има във всеки мейл който пращат с покани: Съгласно закона ... от 78г.... имате  еди си какви права...., които може да упражните на този адрес -La Redoute-Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2право .  
Чрез нас може да получавате търговски предложения  от други фирми и организации  или да бъдете  информирани за нашите предложения  по мейл телефон или с sms и т.н.
Пак им пиши  не сте се разбрали.

# 274
Този или този или другMr. Green
Heart Eyes сърдечно благодаря за бързия отговор. Първия беше, но и другите са чудесни. Ще имам по-голям избор   bouquet

# 275
Elena230479, не са ти отговорили -този текст го има във всеки мейл който пращат с покани: Съгласно закона ... от 78г.... имате  еди си какви права...., които може да упражните на този адрес -La Redoute-Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2право . 
Чрез нас може да получавате търговски предложения  от други фирми и организации  или да бъдете  информирани за нашите предложения  по мейл телефон или с sms и т.н.
Пак им пиши  не сте се разбрали.
Благодаря ти!
Аз им писах това We are send me a cheque by post, but I want to send me a number of vaucher by email. Ти можеш ли да ми го преведеш на френски?

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 12:07 от elena230479

# 276
  • у нас
Elena230479, не са ти отговорили -този текст го има във всеки мейл който пращат с покани: Съгласно закона ... от 78г.... имате  еди си какви права...., които може да упражните на този адрес -La Redoute-Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2право . 
Чрез нас може да получавате търговски предложения  от други фирми и организации  или да бъдете  информирани за нашите предложения  по мейл телефон или с sms и т.н.
Пак им пиши  не сте се разбрали.
Благодаря ти!
Аз им писах това We are send me a cheque by post, but I want to send me a number of vaucher by email. Ти можеш ли да ми го преведеш на френски?

Според мен трябва да е          You send me .........................

# 277
Момичета за първи път пазарувам. Имам поръчки от 31.07 и от 02.08. Досега не съм получила известия нито от пощата нито от митница София. От това, което сте писали останах с впечатление че не може да си сигурен че ще имаш известие.
Обаче как най лесно да проверя имам ли нещо?
Една мацка беше писала, че проверява в пощата. Има ли възможност това да стане по телефона? Изобщо как процедирате вие?
Митницата хич не ми е на път за да ходя периодично да проверявам та търся по-лесен вариант ... то май няма такъв но реших да питам  Embarassed

Известието от митницата идва в районната ти поща и оттам ти го носят на теб. Така че ако искаш да провериш, мини през най-близкия клон и ги питай за такова известие. В Софийска митница не правят справки по телефона, това го пише на първа страница  Naughty а само на място, срещу 1.15 лв. Аз досега винаги съм получавала известие. По принцип доставят до дома, но доколкото разбрах от предишни постове, в момента в София тази услуга не се предлага, тъй като са затрупани.  Crazy

# 278
  • у нас
Видях в магазин в Бургас ето тази бебешка пижама http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-sans-p … 6&prodcolor=3
на цена 19,90.
И още една имаше, която зимата се продаваше по 1 евро, сега я няма да я копна и тя беше 19 лв  #Crazy

# 279
Вчера се върнах от морето и ме чакаше колетче. Ботушките на Типстер от новата колекция са много симпатични http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-revers-tipster.aspx?produc … tegoryid=22907132
и удобни, отговарят си на номера. Недостатъкът им е,че са от изкуствена кожа и тя не е така приятно лъскава, както е на снимката. Лачените сандалки в 3 цвята, които вече не мога да намеря в сайта са удобни, изискани и си отговарят на номера. Разочарованието ми, ако може да се каже така, са тези дънки на Актив от детската номерация, които са чудесни като изпълнение, плат и всичко, че и с ниска талия, обаче за първи път 168 не ми стана, досега спокойно пазарувах от юношеското, но тези явно отговарят на 36 или 34, пък аз съм за 38/40. Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-active-wear.aspx?productid=324112868&documentid=389608&single=false&categoryid=38152054

Взех ги на 6.20 евро и възнамерявам да ги продам пак за толкова, но нещо Продавалникът не ми се отваря, дали и друг има подобен проблем днес?

# 280
  • Перник
Продавалникът не ми се отваря, дали и друг има подобен проблем днес?
Май не само при теб е така. Аз от снощи се опитвам да го отворя, ама не става. Все ми излиза следното съобщение:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/prodavalnik/public_html/ppc/pp-inc.php on line 152
I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg]

# 281
  • В офиса
Явно детската номерация на Актив си е наистина за деца, т.е. с малки дупета и тесен ханш. И на мен 168 не ми стана, даже не можах да го закопчая. Според мен отговаря на 34.

# 282
Взех ги на 6.20 евро и възнамерявам да ги продам пак за толкова, но нещо Продавалникът не ми се отваря, дали и друг има подобен проблем днес?

И при мен е така.... От вчера не мога да вляза,явно проблема е голям  newsm78

# 283
Аз ли съм първата получила новите дънки на Типстер Mr. Green С поръчка от 29-ти миналия месец, дойдоха днес, заедно със старите форумски Типстерски дънки поръчани на 31-ви.
За пореден път се убеждавам, че поръчаните с най-големи очаквания неща накрая малко ме разочароват... Не са лоши, но на мен не ми седят по най-добрия начин... Материята е по-скоро като на панталон, цвят - индиго, интересен колан, малко неприятно миришат и забележете - тънки са  #Crazy като за есенно-зимна колекция са абсолютна изненада... Което не е лошо, като се има предвид, че тези от лятната колекция са дебели, зимни дънки  Joy Виж, те просто са върха!!! Отново благодарности на mamaB за хубавите снимки от които ги харесах  smile3525 И от двете взех 36 и са ми супер!

Много ми хареса и роклята-пуловер от новата колекция. Взех в сиво 34/36, седи просто фантастично!

Като сложа малкия да спи ще снимам нещата (заедно с обувките за new_line и mary_08)  Peace

# 284
Видях в магазин в Бургас ето тази бебешка пижама http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-sans-p … 6&prodcolor=3
на цена 19,90.
И още една имаше, която зимата се продаваше по 1 евро, сега я няма да я копна и тя беше 19 лв  #Crazy

Синара, в кой магазин?

Общи условия

Активация на акаунт