LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 409
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета,някой има ли тази жилетка да даде отзиви http://www.laredoute.fr/vente-gilet-femme.aspx?productid=3241134 … tegoryid=22898600 
Какъв цвят е POUDRE ?

POUDRE e точно цвят на пудра.  Peace

# 436
Момичета,някой има ли тази жилетка да даде отзиви http://www.laredoute.fr/vente-gilet-femme.aspx?productid=3241134 … tegoryid=22898600  
Какъв цвят е POUDRE ?

купих я за майка ми-нищо особено,материята е памук,но е доста мека и предполагам че ще увисне бързо,а иначе цвета за който питаш е много бледо розово-хубав е. Peace

# 437
lina6.3,ти кой точно си взе-памучния или акрилния?за втория получих негативно мнение,надявам се твоя да е памучния,да пусна него Peace

Аз имам помучния и наистина "клюмна". Акрилния като гледам стои добре, но пък аз лично акрил мразя.

Сън, завесите наистина изглеждат страхотно! 10х за инфото. На бароковите какви са точните цветове - шарките черни ли са, или кафяви, а фонът бял, или бежов?

ранна есен и късна пролет ,не е  дебел.

милееенка, линк към тренча може ли? kaloqnis2007, колко е дебел, за какво време е?

ранна есен и късна пролет ,не е  дебел

# 438
  • Бургас
Прочетох първия пост (честно!), надявам се да не се подразните много от въпроса ми Praynig. Пълен новак съм. И нямам нито една позната, която да пазари в ЛаРедут-а  Rolling Eyes. В понеделник направих първата си поръчка. Уж всичко е ОК. Обаче сега съвсем не ми е ясно, какво следва? Четох, че звъните по митници... Аз - трябва ли? На адреса, който ми е в регистрацията ще дойде ли нещо? Някакво известие, имам предвид  Embarassed. Че аз само сутрин рано и вечер след 20 часа съм си вкъщи.
Още веднъж -  : Blush извинявам се ако съм ви подразнила с въпроса ми и ако е неуместен в тази тема.

# 439
Прочетох първия пост (честно!), надявам се да не се подразните много от въпроса ми Praynig. Пълен новак съм. И нямам нито една позната, която да пазари в ЛаРедут-а  Rolling Eyes. В понеделник направих първата си поръчка. Уж всичко е ОК. Обаче сега съвсем не ми е ясно, какво следва? Четох, че звъните по митници... Аз - трябва ли? На адреса, който ми е в регистрацията ще дойде ли нещо? Някакво известие, имам предвид  Embarassed. Че аз само сутрин рано и вечер след 20 часа съм си вкъщи.
Още веднъж -  : Blush извинявам се ако съм ви подразнила с въпроса ми и ако е неуместен в тази тема.

Ще ти пиша на личния да не спамим темата.

# 440
...........
По-кафяв или по-зелен?

По-кафяв.  Peace

................
Сън, завесите наистина изглеждат страхотно! 10х за инфото. На бароковите какви са точните цветове - шарките черни ли са, или кафяви, а фонът бял, или бежов?
..........

Тинкърбел, фонът е бежов, а щампата е лилава - слива (prune). Идеално ще ми паснат на лавандуловата спалня.  Grinning Ще си поръчам и тези - за стола пред тоалетката: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=11181121&a … documentid=379208 .
Ще направя снимки довечера.  Peace

...............
Sun[/b], а мъжът ти кой номер носи от мъжката номерация и колко см. е висок?  Hug

sophsan, 180 см е висок. Носи 50/52 сака и 42/44 панталони.

# 441
  • София
Sun и на мен като ми оправиха кошницата така стана, утре пак пробвай и ще влезеш. Съвета ми е обаче като влезеш да изтриеш цялата кошница и после да си я пълниш наново. Поне при мен 3 пъти си забивах кошницата като махах само липсващите, като я изтрих цялата се оправи всичко. Дано скоро да се оправят нещата  Peace

# 442
  • Варна
...

sophsan, 180 см е висок. Носи 50/52 сака и 42/44 панталони.
Отговаря ли си на номера, предполагам си взела 180? Моя мъж е 174см, но якето с този номер е изчерпано, чудя се 180см. дали ще му е много голямо  newsm78.

# 443
mela, тениската е от футболната серия, така че е малко по-широчка и по-дългичка, ако сте на границата, може да рискуваш и с по-малкия номер Peace
Якето е много хубаво, но според мен не е за много студено. Има поларена подплата. По-скоро за късна есен. Аз го взех пролетта за есента, така че още не съм го обличала на малкия, но мисля че отговаря Peace
Ти какъв размер взе и ще може ли размери. Моята госпожица е на 1г и 9 м и е 11 кг. Исках да й взема  размер 94, но естествено няма, има 86 и се чудя дали няма да й е малко, все пак е връхна дреха.

# 444
Tedulina, отговаря си. На моя мъж му залепна. Мисля, че за 174 см ръст ще е голямо.  Peace

# 445
  • София
Имам молба ако някой разполага с номер 34 или 35 от тези балеринки да ми измери стелката.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9275428& … ue&ksource=-1

# 446
може ли някой който е наясно с чековете да ми пише на лични ,че имам въпроси,много ще съм благодарна  Simple Smile

# 447
  • Варна
Tedulina, отговаря си. На моя мъж му залепна. Мисля, че за 174 см ръст ще е голямо.  Peace
Благодаря ти!   bouquet Отказвам се значи Sad.

Още нещо да питам  Blush. Мъжките номерации като дамските ли са, т.е. с два номера по-долу да взимам. По таблицата като гледам е за номер 50, но се притеснявам да не е много голямо, за блуза става въпрос.

# 448
chokolina, argun,, за коженото сакенце вижте каква красота има Heart Eyes Току що ги поръчах. С 69507 станаха на почти 42 евро (с такса обработка)

...

Heart Eyes
Какъв номер поръча - твоя или +1?

Аз пък се връщам от Скай сити, където търсих обувките на Стефони. Няма друг такъв карък като мен...  Crazy
Сутринта искам да отида още при отварянето, защото някой може да ми ги отмъкне... оставям колата на автомивка, тичам пеш до "мола" и в 10,20 ч. съм пред магазина. Обаче е затворено, пише, че през август ще работи от 12 ч. нататък. Тъй... замъквам се обратно... в 12,00 ч. взимам колата от автомивката, газ към мол-а... паркирам като първия човек, за радост на някакъв тип с мерцедес, който щеше да пукне от смях... тичам нагоре към втория етаж... часът е 12,20 ч.... обаче пак е затворено! Направо ми идеше да ревна! От мъка слизам във "Фантастико" и си купувам една голяма кутия сладолед и разни други нещица, зяпам по магазините на първия етаж и за последно се качвам на втория при моите обувчици (12,40 ч)... Продавачката е дошла и си лафи с някакъв мъж, казва "Ей, сега ще видя дали има големи номера". Това "ей сега" отнема още 20 минути, защото тя не може да зареже просто така мъжа. Когато най-накрая се сети, че аз още чакам, погледна и ми каза, че няма 40 номер. И в склада нямало... идеше ми да изям на място целия сладолед от яд  Laughing Толкова обикаляне и дебнене за нищо  Crazy Никога повече няма да се прехласвам толкова по обувки  Crossing Arms Пък!

# 449
tonito , сандалките си отговарят и са мнооого хубави  Grinning
Айви - а за какъв крак са - като съм с по тесен има ли шанс да ми стане 38 номер, при условие че нося между 37/38 номер? Sad

Общи условия

Активация на акаунт