LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 451
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 675
Ау, като ги видях почти си оскубах косата, че не ги сложих в поръчката, но после се успокоих, че е само номер 30, и то наличен в рамките на 12 седмици. Мерси.

# 676
Момичета имам питане:
Някой получавал ли е обувки в кутия по пощата,в колет до 2кг.?Колетите до 2кг. ги опаковат в плик,но ми е чудно как слагат и артикулите в кутии?Не за друго,но понеже се "напипва" какво е,а и плика прозира малко,пък ме е страх от сръчните ни пощаджийки.............. #2gunfire

# 677
Момичета имам питане:
Някой получавал ли е обувки в кутия по пощата,в колет до 2кг.?Колетите до 2кг. ги опаковат в плик,но ми е чудно как слагат и артикулите в кутии?Не за друго,но понеже се "напипва" какво е,а и плика прозира малко,пък ме е страх от сръчните ни пощаджийки.............. #2gunfire

Получавала съм обувки в кутия и тези техните торбички. Според мен торбичките са по-сигурни, понеже веднага се вижда дали е разпечатвана  Peace

# 678
  • The point of no return
Аз пък искам да похваля това панталонче http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-edeis.aspx?producti … 6&prodcolor=2
Не възлагах никакви надежди на него,поръчах го като експеримент.Но...оказа се много хубаво,цвета е страхно сладък,а материята е много мека и приятна.Плътно е,става за есен и зима.Отдоло на крачолите има даже и дантела. Rolling Eyes Лошото е само,че ми е малко тясно в кръста и не мога да му закопчея копчетата горе./взех 162/ Но това е стимул да сваля 2-3 кг,нали ?Joy Ако имаше 168 бих го поръчала пак,за тази цена си струва експеримента.

Golden girl 7/8 ли е панталончето - дали ще ти е удобно да измериш талията и дължината на крачола Praynig

Мирама да ти е жива и здрава малката принцеса  bouquet

# 679
argun,да,знам,че няма начин да остане незабелязано отварянето,но в случай,че има само кутия с маратонки вътре-може ли да излипсва целия плик ми е мисълта newsm78?

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 19:24 от New line

# 680
argun,да,знам,че няма начин да не остане забелязано отварянето,но в случай,че има само кутия с маратонки вътре-може ли да излипсва целия плик ми е мисълта newsm78?

Възможно е, но тя вече го е приела, а ако залипсва и тръгне проверка, ще се види, че нейният подпис е последния в редичката... но на теб със сигурност Редута ще ти възстанови парите. Но тя не може да види, че са маратонки, ако не отвори прозорчето с фактурата, а на мен досега не ми се е случвало.

# 681
Благодаря,успокои ме-пак значи ще се поръчва Crazy
  bouquet

# 682
Опитах се да си пусна поръчка, но ми отказва и изписва:
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

Някой да има идея какво значи?  Sad

# 683

На първа страница пише какво означава.
Пробвай пак, ако си сигурна, че имаш наличност.

# 684
Момичета имам питане:

Не се притеснявай! И на мен ми е минавало същото нещо през ума с три чифта на Пума и трите бяха за поща с някакви дребосъци вътре. Странното е, че макар и бял плика не прозира толкова, че да се види надписа на кутията  Peace

# 685
Здравейте и аз днес си получих първата поръчка благодарение на 450 HugТези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324 … tegoryid=30363522  не са лоши,да видим какво качество са.Това якенце за малкия http://www.laredoute.fr/vente-parka-en-toile-deperlante.aspx?pro … tegoryid=23112374  харесва ми,дебело е,отвътре е полар,става за зимата,само цвета не е като на снимката,вместо светло синьо е сиво.Общо взето съм доволна.Още веднъж благодарности на 450!!! Peace

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 20:34 от sisita82

# 686
stenly, няма разлика между външните и вътрешните размери на якето. Тънко е. Подплатено е, но с памучен хастар. За ранна есен е.  Peace cvetomir@ вече ти е дала размерите.

Аз веднага се възползвах от отблокираната кошница.  Party Направих една малка поръчка + надуваемия дюшек. Grinning

# 687
  • В офиса

Тц. Едва ли ще намериш някой да знае.

Не ща да се заяждам, ама хора, вие като кьорав език не знаете, айде френския го оставяме на страна, той е екзотика, ама поне мъничко английски, основни думички - payment, refuse....  Поне думичките carte и contacter да разпознаеш, щото са същите на български. Да ти светне, че ....нещо си... картата...нещо си...да контактнеш.
Та като не можеш да преведеш нещо толкова просто и не ползваш онлайн преводач, как не те е страх да поръчваш? Със сигурност не можеш да си прочетеш нито описанието на продукта, нито каква е материята, нито даже рокля ли е, туника ли е, момичешко, или момчешко.... Не е престъпление да не знаеш езици, не е престъпление да питаш, но е много странно да си направиш регистрация, да напълниш кошницата, да минеш всичките стъпки на плащането и накрая да не можеш да преведеш елементарното изречение "Paiement par carte refusé"

# 688
Тинкърбел, направих си някои асоциации, въпреки че винаги съм учила само немски. Но например точно по асоциации го разбрах да се свържа с тях... изобщо не ми е минало през акъла за банката.  Embarassed Иначе за артикулите - научават се, а и в крайна сметка винаги можеш да кликнеш и да видиш какво има.

Иначе извинявам се, проверих дали го има отпред, ама де да знам и аз къде съм бляла, още веднъж извинете.  Embarassed  Peace

# 689
  • В офиса
Тинкърбел, направих си някои асоциации, въпреки, че винаги съм учила само немски. Но например точно по асоциации го разбрах да се свържа с тях... изобщо не ми е минало през акъла за банката.  Embarassed Иначе за артикулите - научават се, а и в крайна сметка винаги можеш да кликнеш и да видиш какво има.

Иначе извинявам се, проверих дали го има отпред, ама де да знам и аз къде съм бляла, още веднъж извинете.  Embarassed  Peace

bouquet Аз помислих, че нищо не си разбрала. Иначе и аз hostesse отначало си го преведох като 'домакините', т.е. ларедутци.

Общи условия

Активация на акаунт