LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 493
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Аз си ги превеждам така:

muscade - орехово

fumée - дим наистина, но може би значи опушено

palombe - птичи цвят, един елек детски имам такъв цвят между сиво - синьо и зелено е /грозновато за мен/

не гарантирам, че превода ми е на 100% верен.

# 616
  • Балчик
А може ли линк към пуловера?

Редактирам се- разбрах къде е.

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:50 от Джемма

# 617
Моля ви, който знае френски, кажете какви са тези цветове? В падащото меню на цветовете на пуловера newsm78
В таблицата ги няма, не търсете. Преводача за muscade на руски и на български превежда различно (папая и мускат), третото е "дим", първото въобще не го превежда, пък и тези преводи не ми дават представа за цветовете. Може ли да продават някаква дреха с безумни цветове и да не ги снимат? Confused
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-roule-soft-grey.aspx?prod … tegoryid=22898428

Хахаха, някой много поетично го е подкарал тук.  Joy
А сега де! Palombe е гривяк (жУвотно е някакво - птица, ама какво е точно...), muscade е мускат, индийско орехче, fumee е опушен, noir е ясно - черно.

# 618
  • София
Снимката е линк.
И сега това на снимката какво е от всичките тези поезии? newsm78 Опушеното ли?

# 619
tevolere, мерди за разясненията Hug Значи ще си взема едно такова якенце, то само в лилаво е останало

# 620
Някой да е поръчвал този панталон http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5153450& … ue&ksource=-1
може ли отзиви и р-ри  Praynig

Сутринта си взех поръчката от 31ви. По-късно отчета, че на работа сега...
На Старата поща имаше много пакетчета и колетчета  Mr. Green чух се с една позната и Новата поща била засипана . Звъннете телефони и тичайте

Само ме е яд, че май на синът ми маратонките Пума, май няма да му станат. Обух ги тук набързо, аз нося 37, а те при положение, че са 38 ми опира пръста  Rolling Eyes

Аааа и за подаръка ме е яд  Crossing Arms

# 621
  • Beyond the Frontiers
това, може да е обдъждано, но го получихме сега за малката и е много хубаво за зимата, дебело е и мекичко отвътре Simple Smile
Annitka или някой друг,който има якенцето-дали става за момченца newsm78.Защото сега има доста мъжки модели на якета с пухчета,та се чудех.Харесва ми,че е по-дългичко.
Аз го бях купила от намаленията зимата за сина ми, доста го надцених в мерките - иначе е хубаво палтенце в кафяво.  снимки http://www.prodavalnik.com/ppc/data/35/large/S50300411.JPG http://www.prodavalnik.com/ppc/data/35/large/S5030049.JPG

Ха, това не го бях видяла, веднага ще поръчам. Само се чудя, умалени или уголемени бяха техните неща?

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 15:12 от elku - elena

# 622
вещи, това трябва да е мускадето

мисля, че мускаде наистина е орех, но това не е много орех (или поне не е класически орех) Simple Smile

# 623
  • БУРГАС
Днес си взех колета от 01.08.В пощата в Славейков ,има още два големи кашона.

# 624
  • София
Мерси боку, Невена Mr. Green
Мускаде е индийско орехче, мускат, ама не съм го виждала наживо Laughing
Ама на таблата цвета ми харесва...

# 625
tevolereHug мерси много, ще взема и от двете, че да видим. Дано това първото му стане на мъжо, че да не се окаже тясно.

# 626
Stefoni към тях все вадя и слагам и тези сандалки,но така и никой не пусна размери,че се притеснявам .Защото се оказа и че от 22 минаваме направо на н.24 май и не зная кой размер да пусна.Затова може би ще се откажа,но пък си се вързват идеално Wink

# 627
  • Пловдив
Аз пък искам да похваля това панталонче http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-edeis.aspx?producti … 6&prodcolor=2
Не възлагах никакви надежди на него,поръчах го като експеримент.Но...оказа се много хубаво,цвета е страхно сладък,а материята е много мека и приятна.Плътно е,става за есен и зима.Отдоло на крачолите има даже и дантела. Rolling Eyes Лошото е само,че ми е малко тясно в кръста и не мога да му закопчея копчетата горе./взех 162/ Но това е стимул да сваля 2-3 кг,нали ?Joy Ако имаше 168 бих го поръчала пак,за тази цена си струва експеримента.

# 628
Ха, това не го бях видяла, веднага ще поръчам. Само се чудя, умалени или уголемени бяха техните неща?
Точно това и аз се чудя.

# 629
  • Beyond the Frontiers
Точно това и аз се чудя.
Когато поръчваха мъжките анцузи, не писаха ли момичетата,че са уголемени? newsm78
Сега намерих ето това за момичешкия модел
Desi_2,ще може ли мерки на детския анцунг Adidas  Praynig От 2-3 дена умувам 86 или 94 и накрая да не остана без него...

1.Пише размер 94 ,но по етикет е 98 .За 3 годишно дете.
Отговарят си на номерата.
ръкав от рамо 41см
дълж-44

долнище
дълж-52
крачол-37
Аз първо поръчах 102 ,но е огромен
После 94 /което дефакто отговаря на 98/ и ни е тамън bouquet

Общи условия

Активация на акаунт