LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 504
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Днес и аз си взех поръчка от 01.08:
1. Тези бебешки бодита са много сладки и от страхотна материя.
2. Тази красота, много сладурско.
3. От тези потничета си взех всички цветове, много ми харесват.
4. Едни маратонки на Skechers, черни с цикламени черти, хубави са и си отговарят на номера.
5. Имаше едни клинове по 2 в комплект, черни и за парите са страхотни, 2-ри размер и са ми ок.
6. Четири пуловерчета за колежката, също са страхотни.
Доста добра поръчка.    Peace

# 631
  • Beyond the Frontiers
Pepsilight, това само якенцето ли е или и долната част от картинката. Чудя се за подарък да го взема #Crazy

# 632
Извинявайте за лаишкия въпрос, но кога ще има рзпродажба пак че тази я изпуснах докато вляза в час?

# 633
някой знае ли дали може предварително да се проверява грамажа на поръчката

# 634
  • Варна
Цялото е, якенцето се отделя от долната част с копченца и може само като якенце да се ползва. И аз за подарък го взех, тези дни трябва да роди моя приятелка и се надявам лекарите да не са объркали пола на бебо.  Mr. Green Препоръчвам го, няма да съжаляваш, много е сладурско.  Peace

Разпродажби, чак в началото на януари, 9-ти май беше.

Не може да се проверява грамаж.

# 635
А някой знае ли колко струва транспортът при замяна на стока? Питам, защото искам да поръчам обувки, но ако не ми стане номера, предполагам, че ще трябва да ги помоля да ми ги заменят с различен номер и искам да знам колко скъпо би ми излезнало това...  newsm78

# 636
  • Beyond the Frontiers
Цялото е, якенцето се отделя от долната част с копченца и може само като якенце да се ползва. И аз за подарък го взех, тези дни трябва да роди моя приятелка и се надявам лекарите да не са объркали пола на бебо.  Mr. Green Препоръчвам го, няма да съжаляваш, много е сладурско.  Peace
ами при нас не се знае пола - "мъжко момиче" май Mr. Green Мерси

# 637
  • Варна
Ха, това не го бях видяла, веднага ще поръчам. Само се чудя, умалени или уголемени бяха техните неща?
Точно това и аз се чудя.

Това много прилича на онзи тинейджърския, който беше 33Е, ако е такъв е супер. И аз не го бях забелязала, но го пускам каквото и да е Wink

# 638
Към Врачанки днес освен за мен няма други пристигнали пратки от Франция в колетното
А ти няма ли да се похвалиш?Нищо не пишеш вече  Sad

# 639
здравейте!дали може някой да ми помогне с превода на това писмо?

Bonjour Mlle dimova reni,

Vous кtes dйcue d'кtre sans nouvelles de votre commande.

Je regrette de ne pouvoir renouveler l'envoi de votre commande.

En effet, les articles sont йpuisйs.

Je vous rembourse la somme de 25,55 ¤ par bon d'achat.

J'espиre que vous trouverez sur le site d'autres articles qui vous plairont tout autant.

Merci de votre comprйhension et а bientфt sur www.laredoute.fr !

Cordialement.
kelly,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 640
  • Варна
Ха, това не го бях видяла, веднага ще поръчам. Само се чудя, умалени или уголемени бяха техните неща?
Точно това и аз се чудя.
Когато поръчваха мъжките анцузи, не писаха ли момичетата,че са уголемени? newsm78
Сега намерих ето това за момичешкия модел
Desi_2,ще може ли мерки на детския анцунг Adidas  Praynig От 2-3 дена умувам 86 или 94 и накрая да не остана без него...

Аз тогава за височина 186 взех 180 и пасна точно сега на височина 130 мноооого се чудя дали 126 или 132 newsm78 newsm78

# 641
  • Beyond the Frontiers
здравейте!дали може някой да ми помогне с превода на това писмо?

Отказват ти поръчката, ще ти пратят bon d'achat за паричките.

# 642
Здравейте момичета, гледам сте започнали да получавате от 01.август, което е супер, значи и моята от 2ри трябва да пристигне скоро. ))

Сега малко спам, но да почерпя за първата година на дъщеря ми. ))))

# 643
На мен ли само ми се струва или наистина при албанците доста неща са завишени а при ТТВА има нови неща на добри цени?! newsm78

# 644
...

Това много прилича на онзи тинейджърския, който беше 33Е, ако е такъв е супер. И аз не го бях забелязала, но го пускам каквото и да е Wink

Ако е като евтиния Адидас - той си отговаря напълно. Имаме два такива, отговарят си напълно и са много готини.

Общи условия

Активация на акаунт