LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 477
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 705
Змейковица,моля те да ми пуснеш линк за червения адидас от снимките

# 706
 PeaceПохвал и от мена споследната ми/засега Mr. Green/ поръчка от 02.08,че смятам да си дам поне 15 дена почивка от пазар и нет Crazy Thinking newsm78

зимно обурудвана с тези-
-надолу-добре,нагоре като по-плътно чорапче са Laughingи като при повечето редутски обувки съм се презастраховала с един номер нагоре,но определено е нямало нужда-ще разчитам зимъска на по-плътен чорап Twisted Evil

и това-
-отново в ръст максимум,но тук пък ще разчитам на дебел пуловер Crazy

и двете са цвят марон на документ Mr. Green-но определено има голямо разминаване в нюансите на марона-ще го преглътна Crossing Arms

детеце е с още един чифт маратонки-този път бронзово-черната Пума от кръглите/15евро/цени-не ги намирам да ги покажа-стават-на косъм са с размера обаче.Затова пък намерих джи-шока от онзи ден

-голяма истерия за тях беше ooooh!

И черешката на тортата bowuu-чантата на Лакроа,която не можах да снимам и покажа в реални снимки,че замина директно при новата си собственичка-благородно и завиждам-класата си е класа-кожата е невероятна Crazy

# 707
Искам да попитам кое беше моми4ето с дефектните боти? Писа ли на ларедутци и какво стана?

# 708
teo_71,моля те Praynig за реална снимка на ботушите.В две поредни теми питах за отзиви за тях,понеже най-големите налични са 39.Аз съм м/у 38 и 39,но това все пак е ботуш,та не посмях.
Сега ми даваш надежда Flutter..............

# 709
  • Варна
Искам да попитам кое беше моми4ето с дефектните боти? Писа ли на ларедутци и какво стана?

Аз съм. Да, писах им днес. Благодаря на anji78, която ми помогна с текста   bouquet Получих автоматичния отговор, сега ще чакам истинския.

# 710
teo_71, я кажи за детското палтенце как е, аз също поръчах 168, също от 2ри август, но все пак. )))
Кой номер си взимаш иначе блузи и сака?

# 711

Аз съм. Да, писах им днес. Благодаря на anji78, която ми помогна с текста   bouquet Получих автоматичния отговор, сега ще чакам истинския.

И аз им писах преди 10 мин. само 4е на английски... и моите имат дефект - да видим как ще се развият нещата...

# 712
  • Пловдив
Аз пък искам да похваля това панталонче http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-edeis.aspx?producti … 6&prodcolor=2
Не възлагах никакви надежди на него,поръчах го като експеримент.Но...оказа се много хубаво,цвета е страхно сладък,а материята е много мека и приятна.Плътно е,става за есен и зима.Отдоло на крачолите има даже и дантела. Rolling Eyes Лошото е само,че ми е малко тясно в кръста и не мога да му закопчея копчетата горе./взех 162/ Но това е стимул да сваля 2-3 кг,нали ?Joy Ако имаше 168 бих го поръчала пак,за тази цена си струва експеримента.

Golden girl 7/8 ли е панталончето - дали ще ти е удобно да измериш талията и дължината на крачола Praynig

Мирама да ти е жива и здрава малката принцеса  bouquet

Даже е доста дълго-98 см!!!в ненабрано състояние.Талията е 36 см.

# 713
teo_71,моля те Praynig за реална снимка на ботушите.В две поредни теми питах за отзиви за тях,понеже най-големите налични са 39.Аз съм м/у 38 и 39,но това все пак е ботуш,та не посмях.
Сега ми даваш надежда Flutter..............

PraynigМилост-за снимките-спи ми се вече Cryако и утре не замина ще кача-обещавам Peaceна живо са почти 1:1-много тъмно кафяви-аз нося 37-37.5 и взех 38,но определено са големи и ще ги уплътнявам с термочорап. Wink

Mirama -и аз взех 168 висока съм 170 и на сака вземам 38 европейска44наша -М-но товае доста широчко-обаче ако е по-малкото си мисля че ръкава ще ми е къс,но намерих решение  Wink-страхотно става с широк колан в подходящ цвят-ако качвам реални снимки утре ще ти покажа-сега ме е яд че не поръчах зеленото-по-интересно е-но не е късно още де Laughing

Ох,лека нощ момичета  smile3507 но първо  luvbed  smile3521

# 714
Имам известие за поръчката си от 1-ви август. Но е на митницата. Вътре има 2 комплекта чаршафи с футболната топка, един анцунг и една чанта. Надявах се да са в пощата, но не стана.

Преди малко пуснах поръчка с детски анцузи на адидас.

А мъжките все още ли могат да се поръчат? Може ли линк?

Имам питане за едно яке. Много искам такъв модел, но ми трябва за мека зима. За есента си имам. Доколко е дебело според вас:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-toucher-peau-de- … 6&prodcolor=1

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 00:58 от Stryper

# 715
  • Някъде там...
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4857038& … ue&ksource=-1

Моля някой да ми каже това естествена кожа ли е?

# 716
MimSss доколкото разбирам е изкуствена  Dessus synthétique  newsm78

# 717

Имам питане за едно яке. Много искам такъв модел, но ми трябва за мека зима. За есента си имам. Доколко е дебело според вас:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-toucher-peau-de- … 6&prodcolor=1

Памук и полиестер, не ми се вярва да е много дебело, може би точно есенно-зимно, за прехода.  Peace

# 718
  • Някъде там...
MimSss доколкото разбирам е изкуствена  Dessus synthétique  newsm78
и аз това се чудя това синтетик за кое се отнася, че отдолу пък има едно Premiere cuir  newsm78
Но ако са изкуствена , то за тая цена тук ще си намеря естествена кожа  Thinking

# 719
  • Варна
Някой друг с моя проблем има ли - не ми дава да си вляза в акаунта, излиза ми онази с въпросителните  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт