LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 445
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Обадих им се и после ходих там,но ми казаха,че действително е теглена такава сума Sad

# 76
Alex 02 ,Спокойна,благодаря за отговорите  Hug
Моят носи 30, 31.Висок е около 1.80 и е 68 кг.
Мисля все пак за 42...
За тези става въпрос
Бива ли я материята ,да не са много твърди. newsm78

Моят мъж е със същите размери - задължително взимам 38 и са му идеални. 42 е огрооооомно. Взех едни 42 - талията им е повече от 90 см. Сега се чудя какво да ги правя.

Може ли линк към дънките Grinning

# 77
Здравейте момичета. Моята поръчка от 16.08 още я няма. Въпросът ми е такъв на сайта пише че пътува. Знам, че трябва да се изчака до 6 седмици, но има ли вероятност да е на митница , пък от там да не са ми пратили разписка. Притеснявам се да не би да е дошла и да си седи. Знам, че ги държът по 1 месец на митницата и после ги връщат ...ама знам ли. Има ли някой подобен  проблем.  Rolling Eyes

# 78
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз пак ще питам.. понеже си затварям очите за спама няма начин да не ми отговорите...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Мисля, че едната ми поръчка ще е на митница. За София става дума. Те ще ми пратят ли някакво известие или аз трябва да се интересувам?

Би трябвало да пратят известие. Можеш да следиш от тази датат кога ще дойдат поръчките от темата и да провериш на митницата

# 79
  • Разград
Сега пак им се обадих и ми казаха,че плащането е минало още на 28.07

# 80
  • Sofia
Здравейте момичета. Моята поръчка от 16.08 още я няма. Въпросът ми е такъв на сайта пише че пътува. Знам, че трябва да се изчака до 6 седмици, но има ли вероятност да е на митница , пък от там да не са ми пратили разписка. Притеснявам се да не би да е дошла и да си седи. Знам, че ги държът по 1 месец на митницата и после ги връщат ...ама знам ли. Има ли някой подобен  проблем.  Rolling Eyes
16.08 беше преди два дни ти сериозно ли мислиш, че вече трябва да е тук поръчката ти?

# 81
а другото теглене пак ли е Ла РЕдут ?

# 82
  • Разград

Още не могат да ми кажат от банката,защото второто плащане е от днес.Информация кой е теглил и в колко часа ще ми дадат утре

# 83
  • Beyond the Frontiers
Аз пак ще питам.. понеже си затварям очите за спама няма начин да не ми отговорите...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Мисля, че едната ми поръчка ще е на митница. За София става дума. Те ще ми пратят ли някакво известие или аз трябва да се интересувам?
Митническото известие минава през районната ти поща, ако не ти се дават пари за справка на самата митница или не ти се ходи, доста по-лесно е направо да провериш въобще дали ти е пращано митническо известие в пощата. Поне аз така правя - следя в темата датите на пристигащи колети и ако се забави при мен, хайде в пощата  Peace

# 84
16.08 беше преди два дни ти сериозно ли мислиш, че вече трябва да е тук поръчката ти?
еее стига де предполагам че месеца е объркан и ще става въпрос за 16.07  Whistling

# 85
Момичета, остана ли някой да чака още от 15.07. #Cussing out Вече сериозно се притеснявам.

# 86
# 87
  • Разград

Още не могат да ми кажат от банката,защото второто плащане е от днес.Информация кой е теглил и в колко часа ще ми дадат утре

# 88
  • Там....където всичко е възможно ....
Toва има ли някои на идея какво е? Rolling Eyes
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=719a7f5573d5937248
Момичета, остана ли някой да чака още от 15.07. #Cussing out Вече сериозно се притеснявам.
Аз чакам от 13.07 така ,че споко Peace

# 89
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт