LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 320
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 60
Почнахте ли да получавате колети от 28 юли?

Аз си получих от 30.07. преди седмица, а сега чакам от 29.07.
Аз чакам от 1.08, колета от 25.07 го поличих преди 10 дни....нямам търпение...,ама ще чакам,какво да се прави  Tired

# 61
  • Пловдив
Някой ако е поръчвал вчера вечерта може ли да ми каже дали му е фактурирана поръчката вече. Моята още не е. newsm61

# 62
Някой ако е поръчвал вчера вечерта може ли да ми каже дали му е фактурирана поръчката вече. Моята още не е. newsm61

Е, стига де! Ти да не би да работиш денонощно???

# 63
  • Пловдив

Досега обикновено поръчки направени вечер ги фактурират рано сутринта на следващия ден. Знам, че прибързвам, но исках да разбера дали само при мен е така този път. Peace

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 11:32 от marzeliva

# 64
Почнахте ли да получавате колети от 28 юли?
да аз моя от 28.07 го получих още миналата седмица

# 65
  • Разград
Здравейте момичета.Искам да попитам някой имал ли е следния проблем: От дебитната ми карта/която е на Експресбанк/ са теглени два пъти суми.Единият път е,както пише на фактурата от Ларедут, на 24.08.Втория път е теглена почти същата сума днес,но от банката все още не могат да ми кажат кой е теглил.
Според вас към кого да се обърна?Да звъня ли на Ла редут?
Благодаря ви предварително!

# 66
Аз...таковата....само да се запиша, да следя Embarassed Като си получа нещицата ще пиша Embarassed

# 67
  • Разград
ох,исках да напиша от 28.07 е теглена

# 68

Досега обикновено поръчки направени вечер ги фактурират рано сутринта на следващия ден. Знам, че прибързвам, но исках да разбера дали само при мен е така този път. Peace

и моята поръчка не е фактурирана още. нямам и потвърждение

# 69
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте момичета.Искам да попитам някой имал ли е следния проблем: От дебитната ми карта/която е на Експресбанк/ са теглени два пъти суми.Единият път е,както пише на фактурата от Ларедут, на 24.08.Втория път е теглена почти същата сума днес,но от банката все още не могат да ми кажат кой е теглил.
Според вас към кого да се обърна?Да звъня ли на Ла редут?
Благодаря ви предварително!

Първо блокират сумата и след време я теглят

# 70
  • Разград
да,но днес си проверявах баланс по сметка и имам теглени веднъж 110лв. и втори път 111лв.,като поръчката ми е 56,57евро

# 71

И аз пуснах снощи, но също още не е фактурирана поръчката. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 72
  • София
Аз пак ще питам.. понеже си затварям очите за спама няма начин да не ми отговорите...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Мисля, че едната ми поръчка ще е на митница. За София става дума. Те ще ми пратят ли някакво известие или аз трябва да се интересувам?

# 73
да,но днес си проверявах баланс по сметка и имам теглени веднъж 110лв. и втори път 111лв.,като поръчката ми е 56,57евро
Обади се в банката.Аз имах аналогичен проблем с ДСК и се наложи 2 пъти да им се обаждам.веднъж блокирана сума и втори пъти теглена,без да е освободена първата.Разликата се получава от валутния курс за деня.

# 74
Аз пак ще питам.. понеже си затварям очите за спама няма начин да не ми отговорите...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Мисля, че едната ми поръчка ще е на митница. За София става дума. Те ще ми пратят ли някакво известие или аз трябва да се интересувам?

По-добре ти си проверявай периодично, че да не я върнат обратно като непотърсена без да си разбрала изобщо, че е пристигала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт