LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 309
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 45
  • Beyond the Frontiers

elku - elena, аз правя така. На копието на личната карта на майка ми, тя пише "Вярно с оригинала" и се подписва. Пълномощното е обикновено, не е нотариално заверено. Поне моето набрах на компютъра и принтирах, но не виждам проблем да е ръчно написано. Пълномощното и копието на картата важат еднократно, взеха ми ги, така че ако ще получаваш и други покупки по този начин направи си повече копия.
Мерси Peace, еднократно е -поръчката от 1.08 Crazy

# 46
На мен една приятелка ми взе колета докато бях на почивка.Само и бях преснимала личната карта.Нищо не и бях заверявала,пълномощно също не съм писала. Laughing

# 47
Момичета как стоеше въпроса с мъжките гуменки на черепчета - нещо цвета ли беше объркан в сайта? Спомням си, че някой писа, че като си поръчаш черните, идвали бяли newsm78

# 48
На мен една приятелка ми взе колета докато бях на почивка.Само и бях преснимала личната карта.Нищо не и бях заверявала,пълномощно също не съм писала. Laughing

По-добре е обаче да има пълномощно - все пак гърбът на известията служи като пълномощно и е добре да се попълни, понякога пощальоните се заяждат Wink На мен, примерно, не ми се е случвало роднина да успее да ми вземе пратката без попълнено пълномощно.

# 49
Alex 02 ,Спокойна,благодаря за отговорите  Hug
Моят носи 30, 31.Висок е около 1.80 и е 68 кг.
Мисля все пак за 42...
За тези става въпрос
Бива ли я материята ,да не са много твърди. newsm78

Моят мъж е със същите размери - задължително взимам 38 и са му идеални. 42 е огрооооомно. Взех едни 42 - талията им е повече от 90 см. Сега се чудя какво да ги правя.

# 50
  • Пловдив
Момичета как стоеше въпроса с мъжките гуменки на черепчета - нещо цвета ли беше объркан в сайта? Спомням си, че някой писа, че като си поръчаш черните, идвали бяли newsm78
Поръчах белите ,а дойдоха черните...и задължително ги поръчвай с един номер по-малки...

Алекс1 ,благодаря за инфото.Ще поръчам 38 ,пък каквото дойде.Аз се бях засилила на 44  Laughing Laughing

# 51
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Акопиташ за бюстието аз го взех миналата есен, но още не съм го носила. Моето е златно
това, че досега не си го носила, значи ли, че не ти харесва. стои ли така ефектно като на снимката и отговаря ли си на размера

# 52
Alex 02 ,Спокойна,благодаря за отговорите  Hug
Моят носи 30, 31.Висок е около 1.80 и е 68 кг.
Мисля все пак за 42...
За тези става въпрос http://media.laredoute.fr/product/picture/48163210o_aix.jpg
Бива ли я материята ,да не са много твърди. newsm78

Моят мъж е със същите размери - задължително взимам 38 и са му идеални. 42 е огрооооомно. Взех едни 42 - талията им е повече от 90 см. Сега се чудя какво да ги правя.

Колко парички са и продаваш ли ги?

# 53

elku - elena, аз правя така. На копието на личната карта на майка ми, тя пише "Вярно с оригинала" и се подписва. Пълномощното е обикновено, не е нотариално заверено. Поне моето набрах на компютъра и принтирах, но не виждам проблем да е ръчно написано. Пълномощното и копието на картата важат еднократно, взеха ми ги, така че ако ще получаваш и други покупки по този начин направи си повече копия.
Мерси Peace, еднократно е -поръчката от 1.08 Crazy
Искаш да кажеш ,че имаш известие за поръчка от 01.08 ли?Че и аз да се надявам вече sohappy

# 54
Алекс1   bouquet

Някой да има това:

Ако може и размери за 36 и 38.  Hug

Може ли линк?

# 55
Благодаря на всички за поясненията. Hug Освен да кажа на сестра ми да влезе тука и да пита за нещата,защото наистина има разминаване в размерите. Peace

# 56
  • София
Aлекс1, може ли размери на дънките? Praynig

# 57
  • Разпиляна във въображението
Почнахте ли да получавате колети от 28 юли?

# 58
  • София
Имам известие с клеймо 13.08. интересно къде е било до сега  Rolling Eyes. Както и да е след малко отивам към митницата за първия си колет (от 30.07.) и съм много щастлива и нетърпелива.  Laughing

# 59
Почнахте ли да получавате колети от 28 юли?

Аз си получих от 30.07. преди седмица, а сега чакам от 29.07.

Общи условия

Активация на акаунт