LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 463
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
..............

За обувките - взимала съм моя номер и всички са ми широки, освен тези от детската серия и едни балеринки на Rocket Dog. Имам и маратонки на Пума от Ларедут, моя номер, ами... леко са ми големи, но си ги нося. Да уточня, кракът ми е тесен.

Хмммм,  Thinking И моят е тесен. Значи все пак да си взема моя си номер.

Щом ти е тесен кракът, съветвам те да си поръчаш твоя номер.  Peace

shrek, и аз съм питала в ДСК за поръчки под 10 евро. Казаха ми, че от тяхна страна няма проблем.  Wink Но явно, ларедутците друго си мислят.  Grinning

# 826
  • Хасково
Момичета, имате ли идея дали се различават размерите на дънки и панталони с различна дължина- 80 и 85 см. или разликата е само и единствено в дължината на крачола? newsm78

# 827
  • Бургас
Момичета, имате ли идея дали се различават размерите на дънки и панталони с различна дължина- 80 и 85 см. или разликата е само и единствено в дължината на крачола? newsm78

Нямат разлика в размерите, а само в дължината.  Peace

# 828
Sun,заредени са на единия ми акаунт още на редовна цена Blush.После бяха 17.45Е-чудех се кой № да взема,дали пък да не е40 newsm78.В последствие реших,че за моя крак си трябва точния номер-все пак ми е слаб към нормален,обувките са плитки отпред и може да хлопчат ако са по-големи.Въпроса е да не са къси,защото дори и да са малко тесни ще ги натъпча с мокри парцали да се отпуснат малко Whistling.

А ако толкова се чудиш-всеми и 37 и 38 Crazy-страхотни са,а и цената им е добра,несполучливия № ще го пуснеш в Продавалника Peace

New line, това е страхотна идея!   bouquet

.......
Щом ти е тесен кракът, съветвам те да си поръчаш твоя номер.  Peace
......

Мимита, благодаря ти!   bouquet

# 829
Теци балеринки отговарят ли си на номера http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324 … tegoryid=30363522

# 830
  • Варна
И аз получих отговор като на неРАХОВА относно дефектните боти. Сега и аз се чудя какво да ги правя - да ги връщам ли или не. Мисля, че Despina беше споделила доста от нейните перипетии по този повод. Ще я помоля да ме посъветва какво да правя. Заслужава ли се да се разправям или да си ги нося такива каквито са?

# 831
Аз им писах, че се отказвам да ги изпратя обратно, но ще ги заведа на обущар за поправка  newsm62 и че е неприятно да си купиш нещо да го чакаш да дойде, а накрая то да се окаже дефектно... и те пак са ми отговорили и ми се струва, че това е ново писмо с входящ номер, макар че не виждам такъв... ето какво са ми писали  newsm78

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 21 août 2008.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement

# 832
  • До хладилника, който обичам
Да споделя нещо за автоматичните отговори - май не са съвсем автоматични....Моментално получих отговор с входящ номер и текст "Вие се свързахте отново с нас във връзка с писмо изпратено на 7 август..."  
Да не си ползвала reply на предното писмо с входящ номер? Ако да, то отговорът е автоматичен, а входящият номер - същият.

# 833
  • Бургас
Sun, ще чакам да ги получиш и да дадеш отзиви!  Hug
А това отпред лепки ли са и дали вършат работа или са само за украса?

# 834
Да споделя нещо за автоматичните отговори - май не са съвсем автоматични....Моментално получих отговор с входящ номер и текст "Вие се свързахте отново с нас във връзка с писмо изпратено на 7 август..." 
Да не си ползвала reply на предното писмо с входящ номер? Ако да, то отговорът е автоматичен, а входящият номер - същият.

Аз използвах replay, Но не на първия автоматичен отговор, а на второто писмо в корто вече ми пишеха по същество... на него отговорих, че няма да ги изпращам обратно, а получих отговора в горния пост, който ми прилича на първото писмо с входящия номер...

# 835
Взех си и последния колет. От всичко съм доволна
Това за брат ми, много хубав, от юношеската колекция, 174
 http://www.laredoute.fr/vente-sweat-ado-garcon-zippe-active-wear … tegoryid=49492913
О това якенце, от всичките цветове, много са хубави всичките, 114
 http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-a-capuche-enfant-fille. … tegoryid=22916924
Бенетонската рокля в кафяво, 108, много ми харесва, но според мен е умалена, ще пробваме да я носим за туника
 http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324117149& … tegoryid=38152221
Това за детенцето на моята приятелка, много е сладко
 http://www.laredoute.fr/vente-poncho-okaou.aspx?productid=324120 … tegoryid=48249044
И онова джинсовото чке за мен , 34, цвят rose, но немога да го открия. Не е лошо за 20 лв, но ще си помисля дали ще го задържа или ще го продам
Немога да дам реални снимки, защото нямам фотоапарат под ръка

# 836
  • Пазарджик
Bon d"achat-ваучер,нали и като пишат ,че ще ми възстановят сумата по този начин-после какво следва?Да чакам на имейл,на поща и колко време?За пръв път ми се случва,а знам ,че на много от вас постоянно,та затова питам тук

# 837
  • Карлово
Днес си получих поръчката от 1 август.
Две якета, размер 174, които на моя ръст от 180см  ми заспаха. Едното за приятелка, едното за свеки, която е доста по-дребна и тайно се надявам да не й стане и да се облажа аз.
Тази риза-туника в бяло, р.42 е страхотна, стои много добре на по-голямо дупе, мисля да поръчам и черния вариант.
Тази блуза, р.42/44 също е много добро попадение. Само дето отдолу е с ластик, но мисля, че ще успея да го махна без да личи.
Тази ризка, р. 102 за дъщерята, коментирана е, харесва ми.
Тези пижами, р.102, намалих ги с код на 1 евро, тънички, като едни предишни пак лот от две, от зимното намаление, доволна съм

# 838
микки моля те за размери на пижамките,че и аз ги пуснах н.102 и малко ми е притеснено  Praynig

# 839
Bon d"achat-ваучер,нали и като пишат ,че ще ми възстановят сумата по този начин-после какво следва?Да чакам на имейл,на поща и колко време?За пръв път ми се случва,а знам ,че на много от вас постоянно,та затова питам тук
И аз си чакам номера на ваучера. Доколкото знам, трябва да получиш номера на ел. поща, и след това да го използваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт