LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 473
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 810
като спомена Пума,може ли да ми кажеш +1 ли да порчвам или отговарят или пък -1 някой беше писал в продавалника?
За обивки и маратонки на Пума задължително +1, от опит го знам, а и в Бг съм мерила, нося 38 обувки, на Пума 39 са ми точно. Пт Редута бях поръчвала едни розови обувчици 38 номер и ми бяха малки. Така че смело +1 номер.  Peace

Аз пък мисля другояче-всичко зависи от ширината на крака.Аз съм между 38 и 39,имам купувани със проба №38,взех от ЛаРедут тези на промоцията №39-еми и 38 щях да си ги нося със същия успех.
Крака ми е тесен към нормален,не е издължен.

Sun,имам обувки на LaRedute Creation-39 са ми идеални,така ме посъветваха,такива взех-заспаха.Друг е въпроса,че са от плат и се страхувам да не се отпуснат........(или свият) Laughing

И да попитам  Софийските мацки -днес от коя дата взимате,и на поща или митница(имам по 2 и за двете Crazy)

# 811
...

argun, благодаря ти много  Hug аз получих също мейл, в който пише да ги върна, и ако имат номер - ще ги разменят. Но въпросът ми е как точно да ги пратя - с обикновена поща, с DHL, или ...?  newsm78  И колко време вече чакаш за възстановяването?

...

Ами аз ги пратих с обикновена поща и чакам вече втора седмица  Whistling Обаче ти може да ги пратиш с нещо по-сигорно, все пак е за тяхна сметка  Mr. Green За съжаление аз не съобразих за това, когато изпращах полото на мъжа ми.

# 812

Ами аз ги пратих с обикновена поща и чакам вече втора седмица  Whistling Обаче ти може да ги пратиш с нещо по-сигорно, все пак е за тяхна сметка  Mr. Green За съжаление аз не съобразих за това, когато изпращах полото на мъжа ми.

За съжаление, в мейла, който са ми върнали, не пише нищо за тяхна сметка   #2gunfire така че вероятно ще трябва да платим ние. Все пак ние сме сбъркали поръчания номер  ooooh! А като документ какво прилагаш - само фактурата?   bouquet

# 813
....

За съжаление, в мейла, който са ми върнали, не пише нищо за тяхна сметка   #2gunfire така че вероятно ще трябва да платим ние. Все пак ние сме сбъркали поръчания номер  ooooh! А като документ какво прилагаш - само фактурата?   bouquet

Не пише ли нещо за разходите по  транспортирането?
На мен ми писаха да изпратя полото, фактурата и сметка с разходите по връщането  newsm78

Ето това ми писаха:
I thank you for the photo you sent to me.

Of course, you could return this polo to :

La redoute
Service Retour
59081 Roubaix cedex 2 France.

If you could write on the back of your invoices, to resend this item and also that you wish a refund of your return costs.

Thank you for your understanding.

Пиши им пак, за да уточните за чия сметка са разходите по връщането.

# 814
като спомена Пума,може ли да ми кажеш +1 ли да порчвам или отговарят или пък -1 някой беше писал в продавалника?
За обивки и маратонки на Пума задължително +1, от опит го знам, а и в Бг съм мерила, нося 38 обувки, на Пума 39 са ми точно. Пт Редута бях поръчвала едни розови обувчици 38 номер и ми бяха малки. Така че смело +1 номер.  Peace
Аз също съм на мнение,че трябва точния номер.Пумите които получих последно си поръчах моя номер и са ми идеално.Балеринки,едни еспадрили,последните сандали и ботите  също си взех моч номер и са ми точно.Дори бях взимела за девера си маратонки на Адидас,на които пишеше,че трябва да са +1 и ги поръчахме така,но са му големи  Rolling Eyes

# 815
mimi_blanco, на всеки 10 минути се изкушавам с нещо.  Joy И за да не съм сама, пускам фитилчета и на вас.  Hug
New line, и аз четох, че от тийн номерацията си вземат +1 и затова питах. Аз съм 37 определено. Но мисля да взема 38 от тези.  Дали пък да не си взема 37, все пак... newsm78

# 816
  • Бургас
Някой от вас да има отказана поръчка с карта на ДСК за сума под 10 евро? Вече не помня от кои банки отказваха такова плащане. newsm78

Пазарувам с Виза и с виртуална на ДСК. Имала съм две поръчки под 10 евро, получих си ги без проблем.  Peace

За обувките - взимала съм моя номер и всички са ми широки, освен тези от детската серия и едни балеринки на Rocket Dog. Имам и маратонки на Пума от Ларедут, моя номер, ами... леко са ми големи, но си ги нося. Да уточня, кракът ми е тесен.

# 817
..............

За обувките - взимала съм моя номер и всички са ми широки, освен тези от детската серия и едни балеринки на Rocket Dog. Имам и маратонки на Пума от Ларедут, моя номер, ами... леко са ми големи, но си ги нося. Да уточня, кракът ми е тесен.

Хмммм,  Thinking И моят е тесен. Значи все пак да си взема моя си номер.

# 818
момичета педварително ви благодаря,пратете линк за спално белъо на лични ако може  bouquet

# 819
Не пише ли нещо за разходите по  транспортирането?
На мен ми писаха да изпратя полото, фактурата и сметка с разходите по връщането  newsm78

Пиши им пак, за да уточните за чия сметка са разходите по връщането.

Не, нищичко за разходите. Но току-що проверявах колко ще ми струва - и за ваше сведение - обувките според мен са тежки, около килограм, килограм и нещо (все пак са №50  Wink) и ето какво установих -
DHL - около 100 лв.  #Crazy  EMS (от пощите) - около 50-60лв. и обикновена поща - около 25 лв.
Така че май наистина ще им пиша дали не биха поели разходите  Crazy

Готово - писах им пак, ще чакам сега да видя какво ще стане. Merci    bouquet

# 820
  • Пазарджик
благодаря на всички за мненията относно Пумите  bouquet

# 821
Да споделя нещо за автоматичните отговори - май не са съвсем автоматични.
Преди три минути писах писмо, че преди две седмици съм изпратила мейл, на който още нямам отговор. Моментално получих отговор с входящ номер и текст "Вие се свързахте отново с нас във връзка с писмо изпратено на 7 август..."  Shocked Аз не съм писала на коя дата е било предното писмо, значи те моментално са направили справка и са ми отговорили newsm78

# 822
Sun,заредени са на единия ми акаунт още на редовна цена Blush.После бяха 17.45Е-чудех се кой № да взема,дали пък да не е40 newsm78.В последствие реших,че за моя крак си трябва точния номер-все пак ми е слаб към нормален,обувките са плитки отпред и може да хлопчат ако са по-големи.Въпроса е да не са къси,защото дори и да са малко тесни ще ги натъпча с мокри парцали да се отпуснат малко Whistling.

А ако толкова се чудиш-всеми и 37 и 38 Crazy-страхотни са,а и цената им е добра,несполучливия № ще го пуснеш в Продавалника Peace

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 14:20 от New line

# 823
Някой от вас да има отказана поръчка с карта на ДСК за сума под 10 евро? Вече не помня от кои банки отказваха такова плащане. newsm78

Пазарувам с Виза и с виртуална на ДСК. Имала съм две поръчки под 10 евро, получих си ги без проблем.  Peace

Аз пък с виртуалната на ДСК имам една отказана.Повече не посмях да пробвам.От банката обаче ми казаха,че не те са отказали да преведат сумата,а тя не е била усвоена от търговеца.Обясниха,че за тях нямало значение колко е сумата.И аз тогава реших,че верояно в Ларедут имат някаква политика да не се занимават с дребни поръчки,особено за чужбина.

# 824
...
... Така че май наистина ще им пиша дали не биха поели разходите  Crazy

Наблегни на факта, че вината си е тяхна. Според мен е нормално да възстановят разходите, в края на краищата не връщаш стока, просто защото не ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт