LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 512
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 300
Нааай-накрая и аз си поръчах колета от 10,07,вече бях изгубила надежда и днес се запътих към районната митница с намерение да вдигам скандали и О-колета ми бил пристигнал тъкмо вчера  Crossing Arms.С това темпо можеше да ми пратят известие и след 2 седмици  Whistling.Доволна съм от всичко получено  Grinning,всички неща са коментирани -така че ,без снимки  Laughing

# 301
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 5 août 2008.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

благодаря предварително

Това преведе гугъла:

В отговор от нашите услуги на клиентите, които доведоха да ни дадете допълнителна информация.

Ние получихме допълнително искане, която адресира от 5-ти август 2008 година.

Ние правим всички усилия, за да ви бърз и пълен отговор.

С най-добри пожелания,

Според мен ти пишат, че скоро ще ти пишат  newsm78 какво ще те правят всъщност

# 302
Сега ги пера всеки ден, за да се свият сами.
Laughing Laughing Успех ти пожелавам! Благодаря!

# 303
Божура потвърждавам,че са дългички/поне тези които имам/
argun - нали при носене дънките си се отпускат и дори това си е повод,човек да си взема по-малкия номер Laughing/то дали ще влезе в тях,за да ги поноси,че да се отпуснат е друга тема  Whistling/.Ама виж дължината....май по-добре да ги резнеш и подгънеш  Laughing

Stefoni много се радвам,че си харесала дънките - понякога едно ми е притеснено като похваля нещо,което аз съм харесала...защото на друг може и да не му хареса.А иначе за новите и аз чакам снимки,че и аз от теб така им се навих  Flutter

# 304
На 15ти пуснах поръчка с ето тези дънки: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-denim-okaou.a … tegoryid=49154523
за които пише, че са за момче... Днес гледам в суивито, че са ми ги изписали така:  PANTALON FILLE      BLEU      86      1           4,72 ?  Shocked
да не би да са унисекс??? Моя малък мъж да не го докаросам с момичешки дънки сега  Sick
Някой ако ги има, моля да сподели как му се струват???

# 305
На по-малката снимчица има дадено момиченце...а доколкото помня мъжки майчета ги хвалеха,но и женски  Laughing
Аз съм взимала на малката от момчешките тези - ето ги и определено не мисля,че по нещо личи да са мъжки.Явно има моделчета,които са си наистина унисекс  Laughing

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 15:19 от mamaB

# 306
  • у нас
Видях в магазин в Бургас ето тази бебешка пижама http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-sans-p … 6&prodcolor=3
на цена 19,90.
И още една имаше, която зимата се продаваше по 1 евро, сега я няма да я копна и тя беше 19 лв  #Crazy

Синара, в кой магазин?

ще ти пиша на лични, да не правим реклама  Peace

# 307
На 15ти пуснах поръчка с ето тези дънки: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-denim-okaou.a … tegoryid=49154523
за които пише, че са за момче... Днес гледам в суивито, че са ми ги изписали така:  PANTALON FILLE      BLEU      86      1           4,72 ?  Shocked
да не би да са унисекс??? Моя малък мъж да не го докаросам с момичешки дънки сега  Sick
Днес ще ми ги донесат, ще дам отзиви. Може да са унисекс, но аз ги изрових от момчешкия сектор. Отделно, тези дни няколко мами споделиха, че са ги попучили за момченца  Peace

# 308

имам ги. за моя малък мъж. напълно прилични са си. може и на момиченце да се сложат, но определено не са "дамски"

# 309
Аз им писах това We are send me a cheque by post, but I want to send me a number of vaucher by email. Ти можеш ли да ми го преведеш на френски?

И на английски ще те разберат, но по-добре е текстът да звучи така:

You have sent me a cheque by post - however, I would like to use a voucher received by email.

Надявам се да съм била от помощ Hug

Шехина, хиляди благодарности!  smile3525

# 310
Взех си колета от 14,07.25 артикула за малката,всичките са коментирани.Ще разочаровам майчетата който се надяваха,че лилавите боти 22 номер няма да ни станат.

# 311
Цитат

Много ми хареса и роклята-пуловер от новата колекция. Взех в сиво 34/36, седи просто фантастично!

Като сложа малкия да спи ще снимам нещата (заедно с обувките за new_line и mary_08)  Peace

Stefoni, a може ли и някакви ориентировъчни мерки да дадеш( за роклята)   bouquet

# 312
  • Бургас
Видях в магазин в Бургас ето тази бебешка пижама http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-sans-p … 6&prodcolor=3
на цена 19,90.
И още една имаше, която зимата се продаваше по 1 евро, сега я няма да я копна и тя беше 19 лв  #Crazy

Синара, в кой магазин?

ще ти пиша на лични, да не правим реклама  Peace

Имаше ли и други редутски стоки там?? newsm78

# 313
  • София

До кога ще бъде това намаление знаели се?

# 314
Днес ще ми ги донесат, ще дам отзиви. Може да са унисекс, но аз ги изрових от момчешкия сектор. Отделно, тези дни няколко мами споделиха, че са ги попучили за момченца  Peace
Много често поръчвам момчешки дрехи. Панталони и ризи, якета и съм доволна. Стоят доста добре и на момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт