LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 576
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 645
Момичета и аз чакам от второто якенце размер 168 - надявам се да ми стане, тъй като за първи път поръчвам за мен от детската номерация...  Rolling Eyes Поръчала съм същия сиво-розов цвят  Blush

# 646
  • Разпиляна във въображението
Днес си получих ботите и нямат никакви дефекти. Имаше неща за мен, таткото и дъщерята, но всичко е коментирано. По-късно и снимки ще има Wink

# 647
  Stefoni , лилавото детско яке, за което питаш - точно плат за дъжд и т.н. , много добро качество.

ето снимка ако искаш
http://www.uniwipes.snimka.bg/album.php?album_id=274138&pid=6951083
и цвета си е хубаво лилаво, при мен малко бледо е излезнало

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 16:45 от Уни

# 648
  • Варна
Може ли линк за мъжкия анцуг Адидас, че не го намирам?

# 649
Stefoni към тях все вадя и слагам и тези сандалки,но така и никой не пусна размери,че се притеснявам .Защото се оказа и че от 22 минаваме направо на н.24 май и не зная кой размер да пусна.Затова може би ще се откажа,но пък си се вързват идеално Wink

mamaB,мога да ти дам размера на тези сандалки,№23-подметката е същата,даже и аз се колебая дали да не поръчам за другото лято №26 от тези,но в бежово/сиво? Flutter

# 650
  • София
Stefoni към тях все вадя и слагам и тези сандалки,но така и никой не пусна размери,че се притеснявам .Защото се оказа и че от 22 минаваме направо на н.24 май и не зная кой размер да пусна.Затова може би ще се откажа,но пък си се вързват идеално Wink
Teзи сандалки и аз съм ги сложила в кошницата, ама 35-ти номер - за мен, ама още им се чудя де...
Както и на тези:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-okaou.aspx?produ … tegoryid=49229889
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=32020160&a … documentid=207608
има ли някой получавал за ръст 150, да деде размери, че много им се чудя (пак за са мен Embarassed)

# 651
Mirama да ти е жива и здрава госпожицата....  bouquet  bouquet  bouquet
И аз получих известие за поръчката от 02.08,но не мога да отида да я взема че съм на легло от летния вирус...... Whistling

# 652
имате ли представа тези чаршафи с какви размери са?

# 653
  • Beyond the Frontiers
долният е 90 на 190 с ластик, горният е два размера 140 x 200 cm и 200 x 200 cm + 1калъфка 65 x 65 cm.

# 654
  • Разпиляна във въображението
Долен чаршаф - 90/190, горния си има размери за да си избереш сама. Мисля и че е включена и една калъфка

elku - elena заедно сме писали

# 655
Mirama,Честит Празник!
Да бъде здрава,весела,засмяна,по-умерена в белите и без задръжки в игрите Hug

И ко туй,дето ни черпиш с него-нещо плувка вътре,а?Искаш да ни тровиш,та да има само за теб Редутче,знам си аз Twisted Evil

# 656
Mirama, да ти е жива и здрава малката принцеса! Много щастливо детство й желая! Много да ви слуша и да ви радва!  Hug  bouquet

# 657
Момичета, има ли някой от Дупница? Една мама от продавалника иска да поръча за синчето един анцуг. Мисля, че ще е по-лесно ако и помогне някой от нейния град! Пишете моля да и помогнем!

# 658
Mirama и от мен да ти е жива и здравичка малката гургулка! Да ви радва,да расте щастлива и засмяна като слънчице,както и мнооооого късмет да има в живота си!Че вече годинки ,а не месеци ще брои  Laughing Hug newsm51 newsm59  bigdance2

New line аз като ти казвам,че съм голяма шматка - сега се сетих,че точно вашите снимчици бях гледала като ги получихте тези,но май й бяха големички на госпожица Усмивка.Ако можеш измери ми стелката моля те,че не намирам къде съм копирала за тези  BlushИначе аз я пуснах вече поръчката без тях,но не пречи нова.Трябва да измислят код за такива като мен 5 поръчки в рамките на 3 часа - шестата аванта  Mr. Green

Ivanichka рокличката я пуснах днес точно тюркоаз,но 102  Laughing а имаме розовата 94.За юношеската съм взимала за мен,но от детската още не съм се пробвала,че моето д. няма да го напъхам в такива размери  Blush Mr. Green
имаме вече опит и с обратното - малкия бонбон на New line ще носи туниката на мама  Laughing Hug

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 18:15 от mamaB

# 659
  • София
Момичета, има ли някой от Дупница? Една мама от продавалника иска да поръча за синчето един анцуг. Мисля, че ще е по-лесно ако и помогне някой от нейния град! Пишете моля да и помогнем!
На го пиша на лични за да го прочетат и други които не знаят. Спокойно може да си поръча при мен, аз ще и го пратя после с колет, не е проблем това ( в пощата вече като ме видят да идвам с количката и  #2gunfire  hahaha )

Общи условия

Активация на акаунт