LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 562
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 735
  • Разпиляна във въображението
Вижте на какво са вдигнали цената с 50 на сто  Shocked

http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-sangles.aspx?productid=324 … tegoryid=32411661

Аз докат` съ натуткъм... и о`лювъ изтичал до храстите  Laughing

И аз веднъж да съм на далавера. Вчера ги получих и съм много доволна, че нямат дефект, стават ми и изглеждат добре

# 736
Лудо влюбена съм, момичета!  Crazy Сън не ме лови, обаче и цената си я бива...

http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-retro-la-redoute-creatio … tegoryid=22907261

# 737
  • София
и това-
-отново в ръст максимум,но тук пък ще разчитам на дебел пуловер Crazy

Момичета, може ли линк към това яке?   bouquet

# 738
# 739
Десито, ще може ли да дадеш мерки, също и номер на вашето якенце , аз също искам да взема за сина си.
За съжаление не мога, веднага щом го получих го видях че е голямо и го дадох ... но като получа другото ще дам размери. Предното бях взела 108 (по принцип вземам 102 дрехи за него), сега поръчах 94 да видим, та веднага щом го получа ще дам размери.

# 740
argun,да,знам,че няма начин да остане незабелязано отварянето,но в случай,че има само кутия с маратонки вътре-може ли да излипсва целия плик ми е мисълта newsm78?
Без да те плаша,но може.На мен тези малките пакети до 2 кг. винаги ми ги носят вкъщи.Няма подпис,няма дявол.Даже много често и на съседите са ги оставяли.Всичките маратонки съм получила по този начин.Иначе пакета е така запечатан,че трябва да се разкъса,за да се отвори и после няма как това да се залепи,без да си личи.

# 741
...На мен тези малките пакети до 2 кг. винаги ми ги носят вкъщи.Няма подпис,няма дявол....

Shocked
За колетите винаги се иска подпис на получателя и документ за самоличност. Щом не си се подписала ти, значи е някой друг.

Sun,

аз в момента боледувам то тези

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22907261&a … documentid=201208

# 742
...На мен тези малките пакети до 2 кг. винаги ми ги носят вкъщи.Няма подпис,няма дявол....

Shocked
За колетите винаги се иска подпис на получателя и документ за самоличност. Щом не си се подписала ти, значи е някой друг.

На мен също не ми искат подпис за малките пратки в пликовете, които ми ги носят направо вкъщи... За документ за самоличност - да не говорим...  Thinking

# 743
Как е възможно такова нещо  Rolling Eyes

# 744
Как е възможно такова нещо  Rolling Eyes

Ами аз се радвам,че сме случили на пощальонка.В събота и неделя се е случвало да ме търси даже.А веднъж дъщеря ми я беше срещнала долу на входа,разпознала ларедутския пакет и го поискала и тя го е дала.Добре,че не го е поискал някой друг Joy
Но в пощата(при нас там идват големите пратки) винаги искат документ и подпис.

# 745
В интерес на истината все още има от старото поколение пощенски служители, които са изключително съвестни и отговорни.
Радвам се, че сте попаднали на такива  Peace

# 746
и това-
-отново в ръст максимум,но тук пък ще разчитам на дебел пуловер Crazy

Момичета, може ли линк към това яке?   bouquet
sophsan,ето(и аз съм си го заплюла,въпреки че имам нещо подобно Embarassed
http://laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne.aspx … tegoryid=23112482

# 747
  • София

Как ти пуснах мухата, а? Sunglasses Аз ги поръчах с 69507.

Сега смятам да поръчам тези с 22241 - минус 25 евро

Ама така, както гледам, французите толкова добре си ги пресмятат кодовете, че никога няма да останат назад. Сега са 50 евро, като махна 25 и добавя 5 доставката - стават 30.
С 69507 добавям нещо до 60 евро махам 30 и пак са толкова. Като ги намаляват (дадените по-горе), пак са около тази цена се въртят. Абе ровичкат в болните ни души с тези кодове хората. Аз сега имам понеделник и вторник на разположение за да оползотворя на др. акаунт 69507 и мирясвам на моренце за 10-на дни...
После с тен и нови сили... Rolling Eyes

# 748
А тези как да си ги поръчам за мен? +1 ли?

# 749
...
Как ти пуснах мухата, а? ...

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт