Маринелка, Рори...хайде като имате по две дечица ще си говорим отново

Пожелавам ви го от сърце

П.С. И да вметна, че обичта към родителите няма нищо общо с тази на децата

то кога ли ще ми остане време
, но все пак 

Много хубави снимки, личи си хубавата почивка
Нощно време си спинка добре, а като й дойде време за папане, си я взимам при мен и се кърмим легнали
През деня обаче последните 2 дена правим такива маратони на кърмене, че чак се схващам. Минаваме си явно през лактационната криза и се надявам в скоро време да я преодолеем 
По някога като се случи и двете да имат нужда от мен в един и същ момент, направо ми е мъчно, че карам едното да чака, заради другото, но винаги гледам да ги съчетавам нещата. С таткото сме чудесен тандем - единия докато се занимава с едното, другия се занимава с другото
Та така 
Много щастие пожелавам на голямото ви семейство.

Много ми е добричка пу, пу
В интерес на истината малко ми липсват социалните контакти и динамиката в работата. Може би е заради факта, че напоследък времето беше все кофти и се застояхме повече у нас, но се надявам да се нормализира и да прекарваме повече време на вън. Лори си ходи на градина и много се радва на малката си сестричка
Сутрин като тръгват с баща си на градина, не тръгва без да ме е целунала мен и Мая, а вечер е пак същата работа - раздава целувки и само иска да гушка Мая 
. Харесва си най-вече дребни играчки-кончета клесници, принцеси, барбита.. Общо взето гледам да я насърчавам да се занимава с нещо различно от компютъра и телевизора-играе си с конструктори, рисува, оцветява, реже, с кукли също се заиграва. С мишката на компютъра, обаче се справя отлично

. Както стана ясно, и при нас компа е позволен, но гледаме да е ограничено вмере пред него. Иначе обожава да рисува и докарва вече много добре рибки, къщи, гъбки, цветенца и т.н. При нас дядото е художник, така че нещата са закономерни.
имало....