честито ново местожителство в един от най-прекрасните градове в Европа

пожелавам ви да се чувствате там винаги като у дома си и да бъдете много щастливи.
разкажи повече за впечатленията ти от града, от хората, това винаги ме е вълнувало (аз работя в английска компания и мога да изказвам предимно положителни отзиви за колегите си от Англия, но ми е интересно да чуя личните ти, ежедневни впечатления). ти започна ли работа там?
Благодаря, Мимка

За темата - с ужас май установявам, че от поне 2 години май не съм писала в тая тема.
За Лондон - ами ако си на почивка тук сигурно ще го приемаш много по-ентусиазирано

В другата тема - сборната- четох за варицела и ето какво писах и там
"Благодаря за топлото посрещане, момичета

Гери миналата година когато нямаше още 4 я изкара шарката - варицела. Беше тежко. Имапе пъпчици навсякъде - между пръзтите на краката и на ръцете и миличката нали е послушна и като й казвах да не се чеше, не го правеше, даже стоеше все едно е лакирана - с разперени пръсти

Тук, в Англия, оня ден й биха задължителната ваксина - РРА, рубеола и още някакви си 2 неща, както и за менингит понеже за Бг не са задължителни и тя ги нямаше.
Колкото за втори път варицела - да, може да се изкара. Моя колежка и то съвсем наскоро имаше нещо като рана на гърба си - около гръбнака. И се уплашила естествено и отива на лекар и той набързо - о, варицела! И тя- м! тоя пък нищо не каза!. Отива при друг - пак същото. А тя е карала като малка и това се оказва херпес незнам точно какво си, който е като вторична ваицела и "зарази" и двете си деца. Казвам " зарази" - защото нейния имунитет е бил отслабен и "благодарение" на това прихваша отнкъде този херпес и после , естесвено, без да иска "заразява" и децата си защото и двете са били в контакт с нея докато отиде до лекар зада види какво е това на гърба й.И двете го изкараха - мина и замина.
Бързо оздравяване и спокойно - минава всичко и се забравя

Дребосъците ви изкараха ли я вече? Тук биха на Гери ваксина за рубеола...не знаех. че има.....хайде пак ще се включа и много благодаря за хубавите думи за Гери