Придобивки лято/есен 2008

• 65 813
  • 875
  •   1
Отговори
# 465
Мимозата, сандалите са уникални  Crazy Heart Eyes

# 466
Мимозке, браво, страхотно e свичко  Peace

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 13:49 от Мони *

# 467
Мимозке, честито!  bouquet

# 468
# 469
  • София
На Мимозата и на Васито честито, страхотни сте момичета!
 Crazy
Аз имам нови обувки и ботуши, утре ще ги снимам и ще ги пусна. Hug

# 470
mimozata, би ли написала от къде е панталона, много ми хареса Simple Smile

# 471
mimozata,сандалите са страхотни  Heart Eyes   И полата ми хареса много,невероятно нежна е  Blush

# 472
Браво, момичета, страхотни придобивки!
Milady миличка, вярвам, че всичко ще е на 6!Повярвай и ти и времето ще мине бързо и неусетно! Hug

Аз в последно време  се нося  по-спортно и небрежарската покрай децата, но откакто започнах новото пазаруване се посъвзех и въпреки, че не заменям удобството с нищо  накупих и малко по-елегантни нещица.В момента съм на вълна обувки, но тези дни ще се разходя и из магазините.Ето новото до момента!

Панталон - не е много нов, от последния месец
небрежарски широки дънки
панталонче, пак от последния месец
и пак то
спортни обувчици Армани
и пак те
пантофки Диор
високи обувки
и пак
и пак
още едни
и пак
и пак
Тези последните 2 чифта едва ли много ще мога да ги нося тази година, но като ги видях направо откачих и го поръчах  Crazy Embarassed #Crazy
сребърни пантофки
ботушки 
и пак те
чанта
друга става идеално за сребърните пантофки
и пак тя
и още една тази пък ми е за кафявата платформа
мотив

Направо откачам от нетърпение да пристигнат  #Crazy #Crazy #Crazy 

Ето я и първата ми есенна придобивка:
http://media.snimka.bg/0616/007488187-big.jpg

Аз имам същото от преди месец, но в лилаво и е една от любимите ми  дрешки лилав суйчър

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 21:17 от Безгрешна

# 473
Това от ония ден,подарък от мъжа.... Реших,че искам часовник и айде в Джулиани...
Малко светкавицата го е заслепила,ама се вижда пак...
http://i253.photobucket.com/albums/hh72/iranikolova/ZAPRIDOBIVKI.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh72/iranikolova/IMGP0126.jpg

много ми хареса часовника.Heart Eyes Каква марка е ? И за колко си го купи ако не е тайна.....  Praynig

# 474
mimozata , повече от прекрасни неща си показала. Очите ми останаха в "ефектна пола" и в сандалите  Heart Eyes Прелестни са!

Безгрешна, безгрешен вкус и безгрешно тяло  Wink Не си излъгала, че си такава  Heart Eyes Обувките ти са просто вълшебни! От тук ли са или са поръчани от далечни страни?

Честито и на всички останали за новите попълнения по гардеробите  Hug

Аз другата седмица ще изляза на терапия и се надявам да е ползотворна, с надежда да разсее поне за малко черните облаци, а и да се включа адекватно в темата все пак. За сега съм щракнала набързо две нови неща и само трябва да ги кача в интернет.

# 475
Безгрешна-високите обувки,чантата Дж.Симпсън много ми харесаха и ти си много слаба /в добрия смисъл/  Peace
Милейди-благодаря.Пращам ти положителна енергия  Hug
Jezabel ,Клеми и останалите -благодаря!   bouquet

Арлина -писах ти на лични  Peace

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 20:40 от mimozata

# 476
Безгрешна страхотни придобивки  Peace

# 477
Безгрешна страхотни придобивки  Peace
И на мен вси4ко много ми хареса,Безгрешна! Peace
Милейди,и аз се вклю4вам в пращането на положителна енергия! newsm51

# 478
Благодаря ви, момичета!Страхотни сте    bouquet

Milady,
вярвай, че имаш всичко, за което мечтаеш, представяй си го и ще бъде така както го искаш, вярвай и всичко ще се нареди, обещава ти!    smile3521 Това не са само приказки, просто повярвай!  newsm51  Даже ми е някак странно да го пиша тук точно, но така ми дойде!

Всичко без панталоните купих през интернет.Най-лошото при мен е, че като започна да пазарувам през нет-а си зациклям на даденото нещо и не мога да спра!В момента съм така с обувките, за 2 седмици направо откачих и продължавам да гледам и да избирам..... този сайт, онзи сайт.....

Мимозке  Hug

# 479

Всичко без панталоните купих през интернет.Най-лошото при мен е, че като започна да пазарувам през нет-а си зациклям на даденото нещо и не мога да спра!В момента съм така с обувките, за 2 седмици направо откачих и продължавам да гледам и да избирам..... този сайт, онзи сайт.....

[/i]

Може ли да споделиш от кои сайтове? Всичките ти неща са страхотни... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт