Придобивки лято/есен 2008

• 65 807
  • 875
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
Susikata, полата е страхотна, със здраве да я носиш! Ще подшушнеш ли откъде е? Полите са ми страст  Blush
Icecreme, много красив пръстен - браво на съпружето  Wink и тренча също си го бива !

# 603
Отчитам се с две плетива:
http://eavenka.multiply.com/photos/album/9#38-пуловерче
http://eavenka.multiply.com/photos/album/9#39-жилетка плетеница,с бяла ризка е ммм Heart Eyes
http://eavenka.multiply.com/photos/album/9#40-детайл на плетеницата
http://eavenka.multiply.com/photos/album/9#41-отзад
Страхотни са!Ще издадеш ли откъде са? Flutter

# 604
  • Все на втория етаж
icecreme , подаръка от мъжа ти е страхотен. И аз имам скоро, я ми подшушнете от къде е? Laughing
И полото ми хареса. Peace

# 605
Susikata, полата е страхотна, със здраве да я носиш! Ще подшушнеш ли откъде е? Полите са ми страст  Blush
Icecreme, много красив пръстен - браво на съпружето  Wink и тренча също си го бива !

Благодаря Simple Smile ПОдшушвам веднага Simple Smile От Capasca e. Има от същия десен сако, жилетка и панталон, може да се напрвави много хубав костюм Simple Smile

Icecreme, черната блузка е много сладка, със здраве Simple Smile

# 606
да му се невиди, завиждам ви Sad.
всички сте някакви стандартни и си намирате такива готини дрешки Sad. а аз немога да си купя свестен панталон за зимата, да не говорим за яко. добре че мин. година си купих палто. ще тика с него и тая ама ми е малко широко Sad Sad Sad

# 607
dilandii,Иренка, какво пиете, момичета! Казвайте веднага, че да тичам да ви почерпя- какви комплименти само  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

icecreme, полото и подаръкът от мъжа ти са много красиви! Да си ги носиш с удоволствие!

Надето_82 , много си дребничка ли? Защо не можеш да си намериш дрехи? Някой чужди сайтове доставят- можеш от там да търсиш нещо, което става  Peace

# 608
eaven,много ми хареса лилавата ти жилетка. Heart Eyes
Ето още малко от мен:
панталон
риза
на мен
риза-боди
и пак
маратонки

А обувките ги занесох в Дарис,ще ми ги оправят,но така или иначе вече ще ми е неспокойно да ходя с тях. Confused

# 609
LaPerla , честито за всичко ново- много стилен избор  Hug Боди- ризата обаче е жестока- от къде е?

# 610
eaven,много ми хареса лилавата ти жилетка. Heart Eyes
Ето още малко от мен:
панталон
риза
на мен
риза-боди
и пак
маратонки

А обувките ги занесох в Дарис,ще ми ги оправят,но така или иначе вече ще ми е неспокойно да ходя с тях. Confused
Ти нямаш милост! newsm03

# 611
*MILADY* ,мерси. Hug От Калиопе е.Има ги още,и в черно също,но самото сиво е много хубав нюанс.Влюбих се в нея и си я взех въпреки,че ми е голяма(само М размери имаха останали),но ти си по-висока и сигурно ще ти е добре. Wink
dilandii,прости ми,няма вече. Sunglasses  Laughing

# 612
LaPerla , благодаря ти  Hug Аз вчера бях в мола, но тези не ги видях  Thinking Голяма съм патица! Аз сега много трудно пазарувам изобщо, защото се бях настроила на друга вълна дрехи, но ще се пренастроя  Simple Smile

От вчера си взех само едно костюмче, в което се влюбих от Манго (мека материя, с пола с висока талия и дълга до средата на подбедрицата, каквито аз обожавам просто), едно потниче и едни джинси. Само това  Crossing Arms  Снимала съм ги на две, на три и не изглеждат нищо особено така, но реално са готини.

Костюм, потниче, джинси

ПП. Извинете ме за небрежните снимки. Пускам ги само защото напоследък само спамя, а нищо не показвам и трябва да се реванширам  Embarassed

# 613
  • Belgium

LaPerla не искам да те отчайвам, но една приятелка така два пъти си носи обувките за поправка в Дарис и накрая настоя да и върнат парите, което те направиха крайно неохотно след скандал.  ooooh!

# 614
  • София
LaPerla  , *MILADY* , страхотни са ви дрешките.На LaPerla ми харесаха най-много ризите.И цветовете са супер,точно актуалните за сезона сега Peace .*MILADY*, джинсите са много яки.Аз самата като ги видях в Манго, веднага побягнах с тях в пробната ,но уви...не се харесах  Wink Много набръчкани ми стояха отзад, а и някак не ги чувствах удобно.Иначе наистина са много готини.И материята ми хареса много. Peace Аз тази вечер отивам на обиколка в МОЛ-а ,дано да си харесам нещо..Точно в Манго ще разгледам по-обстойно този път,че миналия беше набързо само.ТЪрся си и от тези якетата,които са като лачени..късичките.Много ми харесват,ама не помня в кой от магазините в МОЛ-а мярнах едно готино ooooh! Ще трябва пак да обикалям всеки от магазините.Дано си харесам нещо, че дрехите в гардероба ми все ми малеят Rolling Eyes Това като го кажа пред гаджето, незнам защо избухва в смях   Sunglasses Laughing

Общи условия

Активация на акаунт