Придобивки лято/есен 2008

• 65 800
  • 875
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви! Hug
Ева на сцена,много хубави неща! Crazy Най-много ми харесаха блузката с ризката(разкошна е),полата,панталона,шапката( откога си търся такъв плетен каскет,ама нещо все не ми допадат) и сивия пуловер.Честито и със здраве да се носят. Laughing

# 631
Милейди, пак ми радваш окото с красоти.  Heart Eyes
Ева, особено м ихаресаха шапката ,панталона и потничето за спорт Hug

# 632
Ева, страхотни неща   Heart Eyes

# 633
# 634
  • София
*MILADY* потничето   е страхотно
Ева на сцена страхотни неща
Джей искам  и аз такъв мъж

# 635
  • София
Ева на сцена, страхотни са ти всичките неща  Peace
Милейди, сакото много ми хареса!
Джей, обиците са жестоки  Crazy
Да си ги носите със здраве, момичета!
eaven и аз си търся червено палто. Гледах червени, мисля че в Сисли беше  Thinking, но бяха много широки под колана, малко като балон стояха.

# 636
  • Belgium
И от мен подарък от милото  Heart Eyes

http://www.lulu2.snimka.bg/album.php?album_id=263768&pid=7720286

# 637
Мн хубави неща сте си взели, поздрави Simple Smile Simple Smile

Искам да ви питам за маагзин/и,където има повечко дрехи от памук,вълна..естествени материали,а не до болка познатите и лесновмирисващи се акрил,полиестер и тем подобни Sad Пазарът е залят с такива и съм отчаяна.....

Специално за памучни пуловери аз пазарувам от Есприт, имам 3 техни блузки даже едното е зимно поло и  се надявам тази години да имат отново подобни.
100 процента вълнени пуловери или кашмирени по-трудно се намират, но с повечко ходене се намира нещо на сносна цена. Въпреки че понякога изглежда, че са вълнени, а се оказват безумни изкуствени смеси с 20 процента вълна примерно. Виждала съм в сисли, бенетон и от по-скъпите има в макс мара и марела.

# 638
# 639
  • Все на втория етаж
Ева на сцена , страхотни неща, но в пуловера се влюбих просто. От щатите ли е? Прати един към БГ. Блузката с ризка, шапката и тренча също ми харесаха много.

И на всички останали, честити ви покупки. Hug

# 640
# 641
Уауу. Много е хубав  Heart Eyes
Да ти е честит   bouquet

# 642
  • София по рождение
Ох, кога ли ще се похваля и аз в тази тема. От покупки за детето и училище не ми стига времето да обиколя и за себе си.

...И аз така.... Cry

# 643
  • Belgium
Джей мерси мила  Hug

# 644
  • София
LaPerla, това панталонче от къде е и колко?

Общи условия

Активация на акаунт