Мами в БЕЛГИЯ - 5

• 25 298
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
 Joy Joy Joyда наистина друго си е в хола и аз мисля да докарам мъжа ми до истерия защото цяла зима yves Leterme , splitsing half Вилворде и Мишел Фурнире АЙ МЕРСИ вече Mr. Green
лошото е че ние пътуваме със самолет и ще съм много интересна на летището със сателитната чиния , а и другото което е на нашия блок не позволяват да се закачат от големите сат.чинии , трябва да си вземем малка за вътре

# 151
благодаря ви за приема и..... еи това с бутонцето много яко (само дето не намирам "ц" като цасовник newsm78  нали разбирате  Laughing.

# 152
  • Belgium - BG
Здравей Тропси, чудесно е че си открила и кирилицата - така е много по-лесно за четене. А буквата "ч" се пише с Ctrl+Alt+µ (Едновременно натискаш) и после натискаш пауза (празно поле) - поне при мен с белгийската клавиатура така работи Laughing
Jeje, напьлно те разбирам за сателита - и аз така няколко години си подобрих португалският от техните новини Twisted Evil Моят мьж като пьрва клюкарка не испуска нищо от 'По света и у нас" Laughing
А за сателита - баща ми си го донесе сьс самолета, целият пакет тежи 2 кг и се пуска с общият багаж - никакви проблеми (е имаше, но за нас като го взехме от летището с колата Laughing)
Нашата чиния е малка - 80 см, сложихме я вьтре в терасата на стойка (извикахме техник за целта) и не се вижда - защото и на нас не разрешиха сьседите Close

# 153
Здравейте БГ мами.И на мен ми дойде смелостта покрай Тропси и реших да се запиша при вас. Живеем в Брюксел. Тук сме много мами но виждам че само Блонди пише. Пожелавам ви една по-слънчева седмиса. 

# 154
Troppsi, добре дошла и от мен Hug Ти си много близо до нас, аз съм само на 10 минути от Монс Wink

bonni, добре дошла при нас, тук повечето мами май са близо до Брюксел bouquet

А за българската телевизия, и на мен ми липсва, но ако  я пусна мъжът ми ще полудее тотално Laughing И без това постоянно някой от наште ни е на гости и по цяла вечер си бърбориме на български, което побърква мъжът ми, понеже не разбира и дума Laughing, само остава и телевизията да е на български и вече наистина много ще му дойде Laughing онзи ден ми разправяше, че с майка ми сме му докарали главоболие Laughing ама ние наистина цяла вечер не спряхме да дрънкаме какви ли не глупости Laughing Laughing Laughing

Та в крайна сметка вкъщи имаме Белгаком с 30 канала, от които цели 2 са на английски Twisted Evil и отделно си купихме декодер и голяма сателитна чиния (скрита в задния двор, че и при нас не дават отпред) и общо взето гледаме американска телевизия. Мен ме устройва прекрасно, има доста интересни неща Sunglasses

# 155
Тропси, Бони, добре сте дошли, надявам се и да останете Hug

Jeje, може би е така за бебе белгиец за излизането от тук, не знам, една приятелка е с такова бебе и не може без разрешение от бащата да изведе детето. Поне така казва  Simple Smile

При мен буквата ч е точно бутонът под ескейпа, до единицата  Peace

Ние сме с Ай Ти Ви Партнер вече 3 години, сега тия дни ни изтича третата, но ще ги сменяме. По принцип сме доволни, обаче има две съществени разлики с Булстаком - наполовина по-евтино е вече (преди не беше) и има МТВ и Сити, както и Премиум Дижитал влиза в пакета, а не се налага да се плаща само тя отделно, както е при Партнер, което не е коректно, предвид, че сме взели пълния пакет. Иначе са качествени и няма проблем (не работи при силен дъжд  Crazy).

# 156
Е това за дъждът ме разби Laughing И на нас веднъж ни изчезна сигнала, но като излязохме на двора видяхме, че Райън биеше сателитната чиния с един тефлонов тиган Shocked Laughing

# 157
Блонди моето бебе е с белг.гражд.защото е родено тук и таткото е белгиец и не ми искаха декларация ,а аз и нарочно попитах за да знам за напред, казвам ти го от първа ръка,не знам за твоята приателка,явно нещо не са се разбрали,както и да е , няма сега да се караме и да спорим Peace
а някой има ли от малките сател.чинии , имало накакъв марокански магазин в брюксел от където можело да се купят най-евтино /това според мъжа ми/ , и колко струват

# 158
 Rylie мъжът ти американец ли е

# 159
Ей, 4е е приятно тук, стра6ен прием  Hug. пък се и надявам да можем и да се жидим някой път?

# 160
няма сега да се караме и да спорим Peace
а някой има ли от малките сател.чинии , имало накакъв марокански магазин в брюксел от където можело да се купят най-евтино /това според мъжа ми/ , и колко струват

Боже, не се караме, нито даже спорим, обсъждаме само, явно тя не е разбрала нещо  Simple Smile
От марокански магазин те съветвам да се въздържате за сателитна чиния  Rolling Eyes

# 161
И ние сме с Булсатком и сме доволни само както казва Блонди при силен дъжд изчезва сигнала.Днес издържа. Всичко си взехме от БГ.

# 162
От марокански магазин те съветвам да се въздържате за сателитна чиния  Rolling Eyes

[/quote]
защото там където ние живеем има много мароканци и те са с такива малки чинии , та те са пратили мъжа ми до някакъв магазин , затова
Novaa и ние имахме годишнина от сватбата , отпразнувахме я със страшно парти което не беше за нас организирано , но стана така че бяхме поканени и беше голям купон само дето аз така съм се повредила че изпих 2 чаши вино и днес съм направо Sick

# 163
е не със тез цитати няма да се раберем  Embarassed

# 164
е не със тез цитати няма да се раберем  Embarassed

Joy

Не трябва да триеш нищо от най-горния ред  Peace
Новаа, честита ви годишнина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт