Или сега ще отречете, че хомосексуалистите са рискова група?
Дали имате религиозни скрупули или не, дали " чукането на два мъжки задника" е грозно или не -това не ви касае. Или поне не би трябвало да ви касае. Как гейовете ще си възпитават децата и какви ценности ще им предават си е само тяхна работа. Нали никой не се е наврял във вашите семейства да ви учи как да си възпитавате децата? Не се навирайте и вие в чуждия живот! А да сравнявате хомосексуалността с педофилия, клептомания и шизофрения - неам думи!

, но информацията е видях тук http://www.aidsprogram.bg/web/hiv-aids/home.nsf/0/E7803A0333E417 … A006?OpenDocument, но добре дори и да е така, дори и да се развива болестта сред тях повече от хетеросексуалните...това непроменя мнението ми.
...........
/, да ми дадат детето на хомо двойка да го отглежда...Не, не и не.Направо бих се обърнала в гроба, това ще е най-жестокия сценарий.Пука ми и още как и то не защото съм тесногръда.Аз работя с такъв в офиса.Не бих искала да ми възпитава детето, не!Може да е голям, успешен дизайнер, но , ако го видите как при всяко навеждане му лъсва задника
.И той е от прикритите, само дето си лакира ноктите с прозрачен лак.
Та те са страшни, нямат грам респект от власт и възрастни.Живеят така, сякаш света им е длъжен.Изтикват от пътя си всеки по-слаб и коректен индивид.ОК, ако това е света ,в който желаете да растат децата ви- приемайте всичко модерно, не се напъвайте да мислите за последиците.Препоръчани теми