1. Не ги правя достояние на целия форум.
2. Не настоявам някой друг, който не ги приема, да живее по тях.
Единственото, за което настоявам е толерантност към различните. Иначе сме на една ръка разстояние от сапуна.(Е, да, болна тема ми е, едно от малките неща към което проявявам абсолютна нетолерантност).
Извини ме fayza, но не мога да се съглася с теб.
Ако се върнеш назад и прочетеш внимателно думите ми ще разбереш, че това, което съм написала е за тези, които определят себе си като християни и едновременно с това толерират този вид взаимоотношения. Естествено, че за другите Библията няма да има никаква стойност.
Казах също, че толерантността към различните се тълкува много хаотично. Едно е да си толерантен към самия човек - шизофреник, клептоман, наркоман, хомосексуалист......съвсем друго е да толерираш всякакъв вид поведение, което има нелеки последици.
Общественото мнение се манипулира много лесно. Медиите са идеален инструмент, чрез който се променят ценности, формира се мироглед. Това, че Холивуд живее по този начин (от скука ли, от какво ли не знам), не означава автоматично, че трябва всеки да приеме този начин на живот за нещо нормално, етично и този, който не е съгласен какво - в затвора???? Това не е ли пак нетолерантност, към тези, които не са съгласни?

Дали имате религиозни скрупули или не, дали " чукането на два мъжки задника" е грозно или не -това не ви касае. Или поне не би трябвало да ви касае. Как гейовете ще си възпитават децата и какви ценности ще им предават си е само тяхна работа. Нали никой не се е наврял във вашите семейства да ви учи как да си възпитавате децата? Не се навирайте и вие в чуждия живот! А да сравнявате хомосексуалността с педофилия, клептомания и шизофрения - неам думи!