Раждане във ВМИ- Пловдив

• 106 938
  • 852
  •   1
Отговори
# 135
додо08, за две неща не си права
1. Апаратурата - неонатологията ни е страшно, ама много изостанала. Кувьозите не са добри, апаратурата уврежда множество недоносени деца. Страшно е в проценти. В Европа, Израел, САЩ не е така, при това в големи университетски болници положението е светлинни години напред. Пример - бебето на Поли, което се роди в 29 седмица - това тук е в сферата на научната фантастика.
2. Отношението е спрямо хората -  ще получиш добро отношение от докторите, а от простите санитарки и озлобените акушерки - не. Тези от санитарките и акушерките, които са хора - се държат добре.

Иначе за другото сигурно си права.

# 136
Въпросът ми може би е малко в страни ,но ме интересува д-р Амалиев от ВМИ, който има и кабинет нау-л ''Кукуш'' , работи ли със здравната каса? Всъщност дали знаете цените в кабинета му? Благодаря!

# 137
Въпросът ми може би е малко в страни ,но ме интересува д-р Амалиев от ВМИ, който има и кабинет нау-л ''Кукуш'' , работи ли със здравната каса? Всъщност дали знаете цените в кабинета му? Благодаря!
   Мисля че не работи със ЗК. За цените не съм запозната.

# 138
Здравейте!Искам да Ви попитам нещо.Знаете ли дали срещу заплащане правят запис на тонове във ВМИ?Ако имате информация ще съм много благодарна,ако някой знае моля да ми даде координати да се свържа.Имате ли представа колко се заплаща?Благодаря предварително!

# 139
  • Пловдив
sladkaborovinka,когато аз ходех на запис на тонове казвах, че на женската консултация нямат и ме пращат при тях ако е възможно.Не ме върнаха ,само почаках да се освободи място.

# 140
sladkaborovinka иди  на място и попитаи.на мен са ми ги слушали там ,но аз лежах в болницата

# 141
А родилното на ВМИ се намира в Хирургиите нали???Искам да попитам как стои работата със заплащането ако си избереш екип??? Защото явно без предварителна уговорка е кошмар,а пари за частно няма

# 142
да на хирургиите е.незнам как стои въпроса с заплащането,не ми се наложи да плащам,но доколкото  съм чувала няма голяма разлика в отношението

# 143
има има разлика за жалост,за цени не знам,но аз раждах там 2007 и отношението на акушерките беше отвратително #2gunfire #Cussing out

# 144
  • Пловдив
Още си е такова за жалост Sadra80.Докторите и част от санитарките имат съвсем друго отношение.

# 145
има има разлика за жалост,за цени не знам,но аз раждах там 2007 и отношението на акушерките беше отвратително #2gunfire #Cussing out
те се държат както им позволиш
когато лежах последния път за задържане имаше едно 18 годишно дете с високо кръвно в деветия месец и още някакви проблеми, обаче много притеснително... Беше си глътнало езика направо от притеснение, като влезнеха докторите на визитация толкова блокираше, че чак не ги чуваше. И не разбрало че трябва да дава 24 часова урина, а било важно, на другия ден докторката се накара на акушерката, онази пък да я проверила наистина. Акушерката като дойде като му се развика на това дете, то като ревна, като вдигна пак кръвно, направо цирка беше пълен. Мен като ми падна пердето, като им се развиках, извиках докторката....
Така де, това си е направо гавра.
Аз съм им взела страха, то не е за хвалене, хич не искам и да ги познавам, но вярно има много прости измежду тях.
Има и много свестни и внимателни момичета обаче.
Обаче на нахалните трябва да ги слагаш на мястото си...
По-предишен път една гъска, без извинение, аз не знаех къде се намирам от мъка, тя влиза и започва да ми се кара за някаква щора как съм щяла да си я купувам и как завеждащия отделението нея държал отговорна, защото съм я развалила... Леле  като се ядосах, казвам я го извикай ти този завеждащ да му обясня някои работи как да се отнасяте с мен и че въобще не ми е до вашата тъпа щора, викни го, да платя щората. Млъкна, подви си опашката и повече не влезна. Една дебелана, чак не можеше да гледа от злоба...

# 146
  ОООооооооо, Каспър тая дебелата е с черна коса къса нали?И на мен като родих ми мрънкаше за щорите, но така я оправих че после все ме питаше имам ли нужда от нещо Joy

# 147
  • Пловдив
А за сестрите в патологично не искам да си спомням  smile3512, начело със старшата им.По-голями грубиянки и клюкарки  няма , за съчувствие и разбиране да не говорим.То верно, че не сме отишли там да ни е хубаво ама и тяхното отношение е .....нямам думи.След като родих бях доволна , че скоро няма да ми се наложи отново да ги посетя .

# 148
Акушерката от патологичното не и знам името,но беше една плашлива,аз раждам,а тя ми вика трай малко като ти станат на 2-3 мин контракциите чак тогава ще будя докторката Mr. Green
За отношението не съм се държала гадно,даже много на моменти добре,но да ми разправят,че съм по-зле от мангалките,че раждам на 19 това вече никога няма да го забравя Mr. Green

# 149
единствено ми  хареса отношението  в патологична

Общи условия

Активация на акаунт