Минава лятото, тръгва си вече. Тъгува за него ПАЗАРДЖИШКОТО човече!(26)

• 15 512
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла, Ваня!  bouquet

# 106
дОБРЕ ДОШЛА Ваня добре дошла макар ,че и аз съм отновите къде се губят всички та не драснат по някой ред

# 107
Добро утро момичета!

# 108
МИнавам само за по едно здрасти  Grinning  и да кажа добре дошла на Ваня....

Дайте да си направим една срещичка, а? Какво ще кажете?

# 109
Здравейте момичета!
И аз съм от новите, макар, че вече ви писах един-два пъти, но не съм се представила. Казвам се Весела, а моето слънчице е Георги и е на 1г. 5мес. надявам се по-честичко да си говорим.
Моля ви кажете ми мнението си за д-р Кацарова. Аз веднъж ви питах, но никой не ми отговори. Важно е да знам, защото го записах при нея, тъй като ми я препоръчаха, и се чудя дали съм постъпила правилно. Благодаря ви предварително.

# 110
Здравейте,завърнахме се  Laughing
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Честито на Муцито! smile3504
Само да се похваля,минахме през док. и потвърди 99,9% МОМИЧЕ!!!!!
Много съм щастлива Flutter

връщам се назад,за да видя какво съм пропуснала  Heart Eyes

# 111
  • Пазарджик
Добре дошли на Ваня и Весела    bouquet !!!

Лили, къде се губиш ?
Добре завърнала се на Соня и честита радостна розова новина  Peace !

Дайте да си направим една срещичка, а? Какво ще кажете?

Peace

# 112
Добре дошли на Ваня и Весела и от мен!
Сонче, честит ти  stork-girl! Трябва да започна да общувам повече с теб, че току-виж и мен ме огрял подобен newsm03! А ти прави ли БХС?

Срещичка и на мен ми звучи много добре!!!!!!!!
Ама мен ме устройват само уикендите!
Момичета, които ще ходите на училището за бременни, ще съм благодарна да споделите отново как е минало.

# 113
  bouquet  Привет и от мен! Аз съм четяща, за да не пропусна новинките около вас   Wink . Добре дошли на новите момичета   bouquet !
Много се радвам и за бебенцата , които очакваме! Спокойствие и силна храна на бремелинките!  
Честит нов месец и хайде да си организираме срещичка.

# 114
е ЕТО ТОВА  Е  Hug!!!МНОГО СТЕ АКТИВНИ ДНЕС МОМИЧЕТА ТЕЗИ ДВА ДНИ МИ ДОСКУЧА НЯМАШЕ КОЙ ДА ДРАСНЕ НЯКОЙ РЕД ОСВЕН  NELINA.оТНОСНО ВЪПРОСА ЗА Д-Р КАЦАРОВА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ВОДИ ДЕЦАТА СИ ПРИ НЕЯ И НЕ Е ДОВОЛНА ВЪОБЦЕ,НО ВСЕ ПАК НАЛИ ЗНАЕШ ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.

# 115
Момичета препоръчайте ми добър педиатър в Пазарджик. Знам, че сигурно има инфо по въпроса, но нямам време да търся Confused

# 116
  • Пазарджик
Момичета препоръчайте ми добър педиатър в Пазарджик. Знам, че сигурно има инфо по въпроса, но нямам време да търся Confused

Оф и на мен, живи и здрави, май скоро ми предстои този момент, та и аз ще се интересувам  Thinking .

Борянка, появи се и ти  Hug !!!

Момичета, които ще ходите на училището за бременни, ще съм благодарна да споделите отново как е минало.

Peace

# 117
Момичета днес Яна ми се обади да каже че сме поканени в сряда в 16.30 на откритието на детската библиотека(тя е след ремонт).
Гери малката ти я обича тази библиотека.
Можем след това да си направим среща!

# 118
  • Пазарджик
Можем след това да си направим среща!

После сме на училището за бременни. С Гери де, другите - не знам   Thinking

# 119
АААААА да за училището забравих. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт