Защо не се омъжихте?

• 9 590
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
Да бе, на лични, да вземеш да си помислиш че си нещо специална.
Нищо подобно! Но не мислиш ли, че достатъчно осра темата- без извинение?! Елементарната култура изисква да не занимаваш с личните си терзания всички влезли да пишат по темата.

Аз изводите съм си ги извадила за себе си, не се чувствам длъжна да ги коментирам.  Whistling
Като не можеш да водиш спор, по-добре не започвай, защото само се излагаш. И ако обичаш спри да ходиш по петите ми и да се занимаш с мен, досадна си!

Съжалявам за оффа, няма да се повтори Peace

# 121

Като ти досаждам що ми отговаряш, игнорирай ме.  Laughing
Аз се забавлявам, но ти май не.
Темата на Пантерката е бъзик още от самото и пускане, за това си позволявам да се забавлявам в свободното си време пред компа, но някой явно е опериран от чувство за хумор.  Joy

# 122
Тя, темата, ясно,че е  бъзик, ама като гледам някои хора хич не се бъзикат, или поне на мен  ми звучат не особено веселко и закачливко. Joy

# 123
  • Galaxy 13197853088
защо не вмъкна една опция "той каза, че подписа нищо не значи за нашата любов и сега не мога да повдигна въпроса"

# 124
Дами, защо разваляте готината тема с нЕкви прекалени емоции?
Labrador, добро попадение, но не вярвам някоя да си го признае.

# 125
защо не вмъкна една опция "той каза, че подписа нищо не значи за нашата любов и сега не мога да повдигна въпроса"

Чудесна демонстрация на задната мисъл защо някой хора всъщност не се женят.
Много точно попадение, моя случай  е точно такъв, сега седя примирено в ъгъла и му раждам дете след дете с тайната надежда да ми предложи брак, все някога...

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 00:23 от Кифлата

# 126
Когато срещнах мъжа ми,си представях,че ще бъда в бяла рокля-дълга,с цепка отпред,елегантна.Моментът назряваше.......докато майка му взе да разказва каква била неговата сватба,колко се веселили,как затворили бул.Витоша за целта......Това е преди 20 години и синътй 2 пъти е изхвърлян с куфарите от бившата му.Погнусих се от сватбите изобщо,заради тази проста и пребивана от мъжа си жена-моята т.нар. свекърва.Е,ние си живеем без брак,имаме си прекрасно детенце.Но тя няма да го вижда,защото иска аз да му кажа някога,че баща му преди нас е имал друго семейсто,а не тя да му поднесе новината по нейния комплексарски и нетактичен начин.

# 127
Не ми се иска да правя кефа на другиго в момента Mr. GreenЗаедно сме от 8 години и брак няма да сключа след още толкова.Не защото неможе да си направим сватбата сами или нещо подобно,просто в тази държава сключилите брак имат повече тичане и ядове от нас.
В бяла рокля.....да всяка иска,но това може да се случи и без да ходим да се подписваме.
Преди време той ми предложи,аз бях тази която каза,че не иска.Няма смисъл просто,само за да ме види някои с халка Mr. Green

# 128
И без брак съм си добре  Flutter

# 129
Гласувах за №2.И,защото така ми харесва Party

# 130
Ми то детето си е припознато, защо да се омъжвам
А иначе малко по-сериозно.Нямаме пари за сватба-нямам никакво желание да се появя с дънки и блузка в гражданското за да се подпиша.Или голяма и хубава сватба или никаква! Mr. Green

# 131
А иначе малко по-сериозно.Нямаме пари за сватба-нямам никакво желание да се появя с дънки и блузка в гражданското за да се подпиша.Или голяма и хубава сватба или никаква! Mr. Green

А като се замисля, че една хубава сватба за около 70-100 души е около 6-10 хиляди лева и се сещам за поне пет неща, в които мога да инвестирам тези пари, вместо да ги пръсна за един ден.  Simple Smile

# 132
.....

А като се замисля, че една хубава сватба за около 70-100 души е около 6-10 хиляди лева и се сещам за поне пет неща, в които мога да инвестирам тези пари, вместо да ги пръсна за един ден.  Simple Smile

Зависи от сватбата и от роднините, много често изхарчваш 10 000. а получаваш подаръци и пари двойно.  Wink
Ама то всеки си знае неговите хора и си прави сметката, ако не си струва, може и да реши да се откаже от сватбата.  Thinking

# 133
  • Galaxy 13197853088

а на ресторант ходиш ли ? или на кино? на театър? въобще освен да инвестираш и папкаш за друго харчиш ли парите ?

# 134
Когато срещнах мъжа ми,си представях,че ще бъда в бяла рокля-дълга,с цепка отпред,елегантна.Моментът назряваше.......докато майка му взе да разказва каква била неговата сватба,колко се веселили,как затворили бул.Витоша за целта......Това е преди 20 години и синътй 2 пъти е изхвърлян с куфарите от бившата му.Погнусих се от сватбите изобщо,заради тази проста и пребивана от мъжа си жена-моята т.нар. свекърва.Е,ние си живеем без брак,имаме си прекрасно детенце.Но тя няма да го вижда,защото иска аз да му кажа някога,че баща му преди нас е имал друго семейсто,а не тя да му поднесе новината по нейния комплексарски и нетактичен начин.

Майкоууу ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт