Защо не се омъжихте?

• 9 595
  • 173
  •   1
Отговори
# 105
Аделаида, за мен форума не е само постинги. Помня доста от потребителите, които са ми направили добро или негативно впечатление. Опитвам са да вникна защо някой пише в една тема така , в друга иначе. защото от един конкретен пост може да си извадя погрешни изводи. С 5 изречения не може да се изкаже мнение понякога и се получават недоразумения.  Peace
Да, забелязах- мен ме помниш. Вече няма как и аз да не те запомня Laughing

А по повод това, че ми се струва , че се опитваш да убеждаваш, ами много просто. Не бих нарекла някой с различно от моето усещане и мислене за света болен , недорасъл или да го мисля, че като е по различен от мен е на по долно стъпало в еволюцията. И да подчертавам, че видите ли аз мога да напиша страници коментар за преживяно от друг.
Обясних, мисля че схвана защо е питането ми.

Това обаче противоречи на горния цитат. Заради изказано мое мнение в предишна тема, с което ти не си била съгласна, сега влизаш в спор с мен във всяка следваща.
И не, не съм обиждала никой. Просто мнението ми относно ревността е крайно и никога няма да я приема.

# 106
Заради изказано мое мнение в предишна тема, с което ти не си била съгласна, сега влизаш в спор с мен във всяка следваща.
И не, не съм обиждала никой. Просто мнението ми относно ревността е крайно и никога няма да я приема.

В грешка си да мислиш, че заради различното ти и както сама каза крайно мнение за ревността , сега влизам в спорове с теб. Това дори не беше първата тема, в която прочетох твой пост, а тази за отворените връзки, ако трябва да бъда точна.
И не, не разликата в мненията ни ме провокира да пиша така срещу теб, а начина по който ти предлагаш мислите си, някак малко надменно и гледайки "отгоре" на нас "недораслите".
Иначе от толкова много потребители в този форум, нали не мислиш, че всичко останали са на моята позиция по всеки въпрос. Дразни ме начина ти на изразяване, а ти си мислиш, че ме дразни позицията ти и още по самонадеяното ако мислиш, че ме дразниш ти.

# 107
Дами, защо не се изясните на лични?
Коя, какво е казала и върху какво е акцентирала, прочетохме.
Ако двете не сте се разбрали, не спамвайте, иначе забавната тема. Моля ви.  Peace Peace

# 108
Някои постигнаха целта си- да внасят раздор в темата... Влизат да ни разясняват защо ние не сме се омъжили Whistling Мен пък ме дразни това и поради тази причина пиша "настървено" Laughing Иначе хич не ми дреме кой какво мисли за моя избор Peace

# 109

Цитат
Така, че, да, подписът понякога спира и те кара да се замислиш повече в момент на кавги и колебания да си тръгнеш.
На тази констатация мога да изпиша коментар от няколко страници. Само дето не ми се занимава- и тази тема ме отегчава вече Tired

Очаквах поне едно сухо извинявай за този ти пост.
С моя, по който можеш да пишеш коментари нищо не се опитвам да разяснявам, само споделям своя личен опит. Така, че моля, те не подскачай като ужилена за всяка дума , различна от твоя избор.

# 110
Тая тема вече трябва да я слеят с оная за вола и телето. Всеки си има някакви причини да се омъжи или неомъжи. Защо трябва да ровим толкова надълбоко се чудя? В крайна сметка и двата варианта са поправими. И най-заклетите ергени могат да решат да се бракуват при дадени обстоятелства, както и най-верните съпрузи могат да си напърдят гърнетата и да разтрогнат брака. Никой няма застраховка "семейно щастие", за съжаление.

# 111
  • София
Vache, убедила съм се, че когато хората могат да се разберат цивилизовано помежду си няма значение дали ще ходят на съд или не. Важи и обратното, когато не могат пак ще си стъжнят живота.  

Оооо, разбира се, че е така  Grinning

Edelia, аз също не търся конфликт   bouquet Ама нали виждаш.. ти сама го пишеш, една емоция вповече имаш. Съгласна съм с това! Обаче тази емоция после води и до обратната при развод. Нещата се изравняват. Аз пък нямам емоцията от сватбата, но няма да имам и част от усложненията после. А за нещата от позиция на времето си абсолютно права! Не мога да твърдя със сигурност, че ако бяхме решили да се оженим като бяхме с мъжа ми на по 22 щях да откажа  Wink Но след 15 г. заедно и двамата виждаме, че съвсем други неща осмислят живота ни.

# 112
Влизат да ни разясняват защо ние не сме се омъжили Whistling Мен пък ме дразни това и поради тази причина пиша "настървено" Laughing Иначе хич не ми дреме кой какво мисли за моя избор Peace
Хихи, същото стана в темата на омъжените  hahaha небракуваните влязоха да разясняват защо сме се омъжили  Joy.

# 113
pasinet, мислиш ли някога да спреш?
Аз също говоря от личен опит... обаче ти се опитваш да внушаваш мнението си отностно моята липса на толерантност към различно мислещите, но това са само твои фантазии Whistling
Май е време за newsm75

# 114
Vache    Hug
Защо непременно трябва да я има отрицателната емоция при развода??? Вие с мъжа ти планирате ли да се разделяте!! Предполагам не. Ние също. Имаме само хубавия спомен от сватбата, последван от всички останали хубави моменти, които и вие! Не мисля че е добре съвместно съжителство под каквато и да била форма да се започва с мисълта за неизбежна раздяла. Бъдете оптимисти бе хора  Wink след хубавото може да дойде и по-хубаво..

# 115
pasinet, мислиш ли някога да спреш?
Аз също говоря от личен опит... обаче ти се опитваш да внушаваш мнението си отностно моята липса на толерантност към различно мислещите, но това са само твои фантазии Whistling
Май е време за newsm75

Мне съвсем, да ти кажа  Wink определено не са само нейни!

# 116
  • Варна
При всяка двойка нещата се развиват индивидуално.
С течение на времето прекарано заедно и двамата узряват за решението - или да продължават без брак или да се бракуват.
Никой не може да даде гаранции какво ще стане след 10 години. Въпросът е в момента, сега добре ли ни е в това положение и узрели ли сме за промяна, и въобще имаме ли нужда от промяна.

# 117
Мне съвсем, да ти кажа  Wink определено не са само нейни!

Цитат
Покажи къде съм се опитвала да убедя някой в моята правота...
Аз продължавам да чакам (може и на лични) Thinking
... но май няма да дочакам...

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:54 от Аделаида

# 118
  • София
Vache    Hug
Защо непременно трябва да я има отрицателната емоция при развода??? Вие с мъжа ти планирате ли да се разделяте!! Предполагам не. Ние също. Имаме само хубавия спомен от сватбата, последван от всички останали хубави моменти, които и вие! Не мисля че е добре съвместно съжителство под каквато и да била форма да се започва с мисълта за неизбежна раздяла. Бъдете оптимисти бе хора  Wink след хубавото може да дойде и по-хубаво..

Ами да ти кажа стигали сме до такива мисли няколко пъти. Т.е. аз съм си го мислила. Но съм убедена, че при всяка връзка, особено по-продължителна непременно има такива моменти. При нас специално те са утвърдили връзката. Така, че не мога да не мисля и за такъв вариант. По принцип аз съм доста обмислящ човек. Опитвам се да огледам добре нещата от всички страни.. водолей съм все пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така че айде да не казвам, че раздявлата е неизбежна, но винаги е възможна, макар и в много малък процент. По-скоро съм реалист, отлкото оптимист или песимист.

# 119

Да бе, на лични, да вземеш да си помислиш че си нещо специална. Как не.  Joy То човек не може да ти напише 2 изречения и ти веднага си поласкана от вниманието.  Wink

Аз изводите съм си ги извадила за себе си, не се чувствам длъжна да ги коментирам.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт