АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 648
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Маги, ходиш ли в градинката на Енергото или на Бунарджика? Може да сме се засичали.
Това са ми любимите градинки! Само да минат ужасните жеги и ще се радвам да се запознаем! Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС    bouquet  bouquet  bouquet

Уф тея вируси поне лятото да мирясваха. Бързо оздравяване на болничките!

# 46
ot tuk ot tam 4eta i mai vijdam 4e i vas vi e hvanal virusa s golqmoto akane xixixi ujasno e i nie go izkarahme no za kratko ...nadqvam se...

# 47
  • Бургас
Честито на именниците Самуил-овци!!! Честито на днешните месечинковци!!!   bouquet

Такааа, днес в морската градина в Бургас моя милост се видя с мама Вени-б и мама Голди  Grinning Запознахме щерките и се наприказвахме както си му е реда  Laughing Ето малко снимков материал  Wink

Голди с Дима, Вени с Ива и аз с Мария

# 48
Миленка супер сте,  бебчовците са много сладки и Мимето каква хубава рокличка има  Heart Eyes

Момичета имам един въпрос, моля ви споделете ми техника за къпане на бебоците, защото вече се побърках, нали сега къпя Габи сама и слагам една поставка във ваничката ама като и мия главата тя шава непрекъснато и и пълня ушетата, а като и мия гръбчето пак си вдига главата и пак отива вода в ушите  #Crazy newsm78 Пробвах с памук и зехтин да и слагам тапички-нищо не става, мокрят се. newsm78

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 15:09 от Aquariel

# 49
Само да кажа привет и в новата тема!
Рейяна, колко пъти съм се чудила защо не пишеш вече, добре дошла отново Hug
Ася20, късмет! Питай чужбинските мами за фирма Peace, аз не съм ползвала такива услуги.
Айрин, ние сме от няколко дена по същия начин, спи по корем, заже така иска да заспива, иначе не може #Crazy #Crazy ooooh! Само ставам да я обръщам
Аквариел, какво става с  Габи! Надявам се, че всичко е наред! Hug
Миленаг, пиши и ти по-добре ли е положението!  Hug
Т Илиева, тука е така в западна Европа - август е средна Т през деня 19-20 гр. тези дни, облачнооооо, вятър духа непрекъснато, ужас ooooh! ooooh! ooooh! Гледам, че всички се връщат в България, ще взема и аз да размисля Mr. Green

ЛУРДЕС , нещата са по-добре при нас. Изяснихме си много работи. Даже направихме и един кекс.
благодаря за загрижеността  Hug Hug

# 50
Aquariel,  а защо къпеш сама Габи  newsm78? Не знам дали ще те успокоя (страх ме е че съм създала малко впечтление на небрежна майка) ама на Самуил му влиза доооста вода в ушите при всяко къпане-ами просто не мога да си представя как с душа ще му измия главата и няма да му влезе вода в ухото??? Просто след всяко къпане му почиствам ушите с клечка и ги подсушавам...
 Аз пък съвсем се огелпих (за кой ли път) с това захранване....ама ще видя!
 Аз отивам да мия чинии, докато хлапето гледа Мистър Бийн  Laughing.....а пропо, оставяте ли вашите бебета да "гледат" телевизия?

# 51
Емма преди с Васко я къпехме, но преди близо месец си сряза пръста на ръката и то и сухожилието и ставата, шиха му и двете и сега има една игла която минава през коста, за обездвижване, вместо гипс. И общо взето всичко в къщи правя аз (преди той миеше чиний или др домакинска работа) и малко ми иде нанагорнище ама няма как. Ами аз се шашкам за тази вода в ушите, защото като питах педи дали е опасно от време на време да влиза, тя много ми се скара, и каза че имаме късмет че Габи не е развила ушна инфекция и да я пазя много, защото е много опасно  #Crazy И аз от тогава съм на тръни и много ме е страх... Rolling Eyes Confused

Да всеки ден я оставям да гледа ТВ, в сайта на др. Марио (мисля че и ВаняМ му беше почитателка  Wink)пише че е добре да се оставят за 30 мина на ден да зяпат, а ти как го оставяш, смисъл полуседнал ли, защото Габи гледа докато е легнала и се чудя дали не си изкривява очичките  newsm78

Миленая браво че сте се разбрали! Hug Щом и кекс сте пекли значи сте добре  Hug Laughing

# 52
  • Варна
Aquariel аз по принцип сама къпя Невена, с изключение на случаите, когато някой от големите не се натиска да помага. А пък сега, като сме самички двечките цяла седмица, даже заедно влизаме в банята да се къпем.  Laughing Слагам я в анатомичната й ваничка, сапунисвам я, плискам и т.н., след това както е легнала изплаквам с подвижния душ главичката, ръчички и коремчето. Най-сложното упражнение е когато я взема с една ръка, а с другата поливам гръбчето пак с душа и сме готови.

А дневния душ след разходка си го правим така - пускам големия душ, взимам я в мен и се къпем пак заедно, но тогава не й слагам шампоан.

Ушите НИКОГА не съм пазила, нито на нея, нито на големите, не съм забелязала да влиза вода.  Сега ти прочетох последния пост, тази лекарка май те е наплашила излишно. За сефте чувам такова нещо.  Shocked

milena1976 много сте красиви  Heart Eyes

Емма като каза за телевизия, та се сетих - някой да знае откъде да изтегля филмчетата Baby Einstein? Пробвах от zamunda, но не ми тръгват после  newsm78

# 53
  • Бургас
Aquariel, аз също не се шашкам, ако влезе водичка в ушленцата. Просто като излезем от банята, попивам водичката с клечка за уши. В началото повече внимавах, ама сега съм по-смела  Peace
Относно захранването, и аз ще изчакам каква схема ще ми препоръча педито. На консултация сме чак другия петък. Само да не забравя да питам, но имам чувството, че ще ми препоръча да продължавам само с млякото  Thinking
Гледането на ТВ ни е любимо занимание - особено Спешно отделение - ама гледам да не я оставям дълго време да зяпа.

# 54
/url]
Маги, ходиш ли в градинката на Енергото или на Бунарджика? Може да сме се засичали.

здарвейте

и  аз ги  харесвам тези градинки ама в тази  жега въртя кръгчета само  в махалата
/малчика/. Нека леко  да се разхлади  и  съм за всякакви  разходки.

Ние нещо пропихме сокчета не знам как стана. Може би  защото  взех да и го  давам малко преди  хранене когато  вече гладничка. Още малко и  ще пробвам с плодово пюренце.

# 55
  • София
Честит имен ден на Самуилчетата ни! Мноооого дълги години със здраве и късмет да си носят красивото име!  love001

Влизането на вода в ушите наистина е много опасно - има голяма опасност от ушни инфекции, които пък от своя страна могат да доведат и до по-лоши неща...абе ужасТ ! Да не дава господ  Praynig
Виждала съм едни такива пластмасови...все едно периферия на шапка, които се нахлузват на главата (до над ушите) и темето щръква през отвора. Така се мие само то, а периферията оттича водата и сапуна, като ушите остават сухи. Разбрахте ли ме? Щото аз като си го чета не ми става много ясно Simple Smile Но тази периферия мисля, че се ползва за бебенца, които седят.

Иначе аз мия Косьо също сама в мивката в кухнята, полегнал в едно столче за вана ето така :

На главата му поливам с една пластмасова чашка с чучурче (долната част на сокоизтисквачка) и водата много хубаво се оттича назад защото е полулегнал.

А ТВ много гледа детето...защото в нас всички много гледаме ТВ. Аз даже се шегувах, че той познава по-добре гласовете на дублиращите актриси от сериалите по Фокс Лайф (те са 2-3 жени за всички сериали) от гласа на майка си  Embarassed

# 56
Ваня , много е сладък Коско в мивката !!!  Не съм се сетила за такъв вариант.
При нас винаги мъжа ми е къпал децата ( докато са малки ). Аз все още не съм къпала Косьо.

Някой питаше по колко се дават сокчета и пл.пюрета. Сок давам 2 пъти по 50мл , а пл.пюре - 2 пъти по 20мл между храненията.

Честит празник на всички именници !!!

# 57
/url]

здарвейте

и  аз ги  харесвам тези градинки ама в тази  жега въртя кръгчета само  в махалата
/малчика/. Нека леко  да се разхлади  и  съм за всякакви  разходки.

Ние нещо пропихме сокчета не знам как стана. Може би  защото  взех да и го  давам малко преди  хранене когато  вече гладничка. Още малко и  ще пробвам с плодово пюренце.
Peace

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 18:02 от cow

# 58
cow аз живея до стадион Хтристо Ботев и тези паркчета до Енергото и Бунаржика са ми малко далечки ,затова ви предложих да се видим някъде посредата в градската градина наппример

Ехе я виж колко мамчета се появиха от Пловдив desita79 cow  ,Lara1 ,aliliti ,аз   айде наистина само малко да се поразхлади и всички в градската да се запознаем и ние

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 18:34 от m_a_g_i_vs

# 59
 Момичета, да знаете какво се случи... Оставих днес Кръсти при баба за около час, че имах работа. И тъкмо свършвах с   hang  и нещо се провикнах от горе и Кръсти като ми чу гласа, като ревнаааа милото...... Слизам аз да го взема, за да го успокоя, а той първо протегна ръчички към мен, после ме гушна и като започна да ме целува, цялата ме олигави. Така мило ми стана и така ми разтопи сърцето, че ми се насълзиха очите от кеф ли от какво не знам. И после ми кажете, че са малки и не разбират. Ей, за такъв момент човек си заслужава да живее...

ВаняМ, аз те разбрах. Е, не толкова,   Mr. Green  колкото се сетих за какво говориш. Гледала съм по филмите тези периферии дето ги слагат на дечица.. И сте много сладки в мивката  Heart Eyes

Иначе когато ми се наложи да къпя сама Кръсти, процедирам по абсолютно същия начин, като Ясмина - и в двата случая.

milenag, радвам се, че с мъж ти сте изгладили отношенията си.

TV и Кръсти много гледа. Ето го и документирано: 

Общи условия

Активация на акаунт