АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 655
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Добрю' тро
 аз да взема и аз да ви се оплача много ме боли кръста да му се невиди,ма аз съм си патка като спя на отворен прозорец отвита(други подробности няма да давам),пък и само влача някви неща абе мании бегай както вика един актиор(сори за грешката ма нямам бдс).
 Ваня М за температура мога да ти предлжа това -взимаш йод и мажеш гръб и гърди и се увива каката с едно одеяло и има няма половин час е вече без Т,изпровала съм го.
За излизанията на мъжката половина на семейството-моя си излиза от време на време,еми са аз като не се чувствам годна да купонясвам,заради умопомрачителната ми нежна снага,дай пък и той да ми съдепресира,е не че не му правя сценки #Cussing out и си знае че ако се е насветкал хубаво ич да не ме пипа.Ей тоя фактор "порастване" у мъжете май нямат такава опция,а ?Да ви разкажа ли как на едно събиране с още няколко екземпляра се бяха правили на балерини clean,да с костюми с окраски абе моля ви се   .И най ми е готино на мен на другият ден ,той ша  Sick Tired умира разбира се -е то не може кръвтати да е заприличала на блъди мери и да си онлаин,та ей тогава съм като дявол  Twisted Evil ходя и кова,това направи онова направи.Айде надух ви главата.
 Ох това с прибиранията ви от чужбина-незнам ние пък се чудим дали искаме да изчезваме за някъде.ама много са ми дълги обясненията затова нема да ви тормозя.
 айдеееее чао отивайте за кафетата

# 31
Добро утро и от нас  Simple Smile

ВаняМ дано по бързо се оправите ,айде стига вече с тея болести беш да ги няма  Praynig
didimora и аз така от няколко дена немога да се изправя знам много е гаднооо

Извинете за глупавия въпрос ама къде мога да прочета за този Синдрома на внезапната смърт при кърмачетата  Sad

# 32
Привет мамчета! Hug Hug
И на мен ми стана мило, че ме искате при вас обратно! Да разкажа и аз най-сетне! Mr. Green
Тамън се бяхме преместили да живеем заедно и вече айде да мислим за бебета, аз по едно време пробвах за работа в чужбина, ей така само да пробвам, като стана работата и ние сега почваме едни дилеми - да ли, не ли.... #Crazy #Crazy Накрая решихме, че е по-добре да се , после само ще го мисля какво било, какво не било!
За живота тук, както ме беше помолила Галиво да кажа 2-3 думи. Само ще кажа, че хората са еднакви навсякъде, само че го няма туй мутренско усещане, което си го има в Бг Tired Всичко е прозрачно до дупка, като има общински съвет и пращат по пощенските кутии после записите, кой какво казал, какво точно приели, какъв договор за наем подписали #Crazy #Crazy #Crazy На друго ниво е политиката, просто всеки път само едно се питам - защо в Бг тия управници нямат поне малко загриженост за хората, а само на напълнят своята гуша????????????????????
Уфф, че стана дълго, ама...
Ваня, айде да се оправяте вие с тия Т! Да ви кажа, че мен и вчера малко ме втресе, та пих един парацетамол Shocked
Аквариел, ние живот и здраве със сигурност зимата ще се приберем за малко да се видим с родата, та може тогава една срещичка да заформим Peace

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 10:26 от ЛУРДЕС

# 33
добро утро и от нас Simple Smile
И Дари спи по корем, надявам се да не е притеснително.
Странно ми е, че всички "чужбински" мами искат да си идват, ние пък с удоволствие бихме си били камшика за някъде (европа, щатите, канада, австралия, нз), стига разбира се да не берем чгоди и мием чинии там...но аз отвратена от бг, софия, манталитета на хората, държавата, всичко.Толкова ми е грозно като изляза на разходка, между тези блокове, около всяка кофа - сметище, то мирише, мръсно е, цигани, цените..абе нямам думи

# 34
  • Варна
Ох Ваня знам какво ви е Rolling EyesТази сутрин уж аз бях добре и пак в тоалетната #Cussing out Микаела през нощта я чух и нея да дриска, взех я да и сменя памперса, тя обаче въобще не се събуди....и едно детенце срещу нас цяла нощ плака и вика, сигурно и то е прихванало гадния вирус Sick Айде хубав ден на всички ви, болните да се оправят вече,  аз да ставам, че хич нямам настроение за нищо... Sad

Оф че съм патка.........ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД  bouquet

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 10:42 от Haliotis

# 35
Леле, много съм застреляна, не знаех че днес празнуват Самуиловците.
Но се поправям бързо с тази вкусна Chocolate Truffle Cake :

Всички болни да се оправят бързо.  Simple Smile

# 36
Добро утро и от нас!Ние днес ставаме на 4 месеца,исках да почерпя с тортичка ама нещо не ми се получи,затова ето с това ще почерпя newsm64  party023 beer2
Честито на именниците!

# 37
Здравейте!
Честит имен ден на двамата ни Самуиловци!Да са живи и здрави!

Сега се чух с Петя,ще пребивават в Морската градина днес до към 18 часа  Peace Ако има желаещи за по кафенце с нея това е телефона й 0898 629093 Аз най-вероятно ще съм там към 16-17 часа!

# 38
Честити празници на празнуващите - месечинковци и именници!!!

# 39
ей didimora, искрено ме разсмя с писанките си  smile3501
 Тъй, сега ще отправя някой и друг куесчън към Ясмина и Vercho за това ПЗ(ако някой друг е запознат-няма да се разсърдя ако също се изходи по темата), но само ако искат да ми отговорят: Четох, четох и схванах някои неща, но други не разбирам-започва се с микродози (3) от храната, която ядем ние, нали така?Но това само по веднъж  на ден или винаги, когато и ние се храним?А какви храни се дават-ако е с пюрета нали въвеждаме по 1 плод/зеленчук, за да изключим евентуални алергени, а тук ако всеки път давам това, което ядем ние-то ще е различно всеки път, как ще разбера към коя храна е точно реакцията  newsm78 ? А кога започват да се увеличават микродозите? И всъщност идеята е детето да продължи основно да си е на кърма/АМ и само да се запознае с новите вкусове и консистенции, а има ли такова нещо като изместване на млечно хранене и от кога? Благодаря предварително ако някой реши да ми отговори на въпросите.
 Айде стига, че много дълго стана   bouquet

# 40
  • в илюзия
мерси за пожеланията Hug
Честито на Самоловците и на месечинковците   bouquet
Болничките бързо да оздравяват
Емма , моята доки ми обясни , че трябва да се дава около 5 дена едно и също и ако детето не повръща и няма жилки в акото (не кървави, а като слуз  ooooh!) да се даде друг вид пюре.
за заместването - аз все още не съм заместила , понеже сме на плодови пюрета , но доки ми каза , че вече трябвало да сменя храненето в 2 часа с пюре - плодово , на мен ми се вижда рано , плюс това плодовото като , че ли не може да я засити и няма да замествам. Но със зеленчуковото се замества храненето на обяд , а по- късно , храненето в 18 с плодово или каша Peace
дано си ме разбрала.

# 41
Емма, и аз не съм съвсем наясно точно по твоите точки newsm78 Можеш да питаш в сайта на Бу, тя със сигурност ще ти разясни, а може после и на нас да кажеш Mr. Green Към средата на септември ще има среща в София на Естествено на тема ПЗ и ако не съм тръгнала към Италия ще питам всичко и ще разкажа. Тамън тогава още няма да сме захранили, поне аз... Peace

Ава откри обръщането от гръб по корем с пълна сила преди една седмица и оттогава по гръб не желае да седи освен ако не е заспала дълбоко Grinning Сутрин сама се обръща по корем и в един момент й писва ама не може сама да се врътне наобратно и почва да мрънка да я обърна аз Crazy Не ми пречи, само много повече внимавам къде и кога я слагам и също съм нащрек да не повърне и да се задуши Sad Седа чакам да научи и другата хватка - от корем на гръб, да видим кога... Grinning

# 42
Привет! Честито на Самуиловците! Честито на всички месечинки днес!!! Да са живи и здрави!!!
За вируса - синчето ми го изкара преди 4-5 дни. За високата Т използвах свещички Ефералган. Може и Хексалгин + Парацетамол/Панадол, и др./ Повече инфо за сваляне на Т има тук:http://www.pramed.com/le4enie_na_vis_t.html
Маги, ходиш ли в градинката на Енергото или на Бунарджика? Може да сме се засичали.

# 43
Здравейте момичета  Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ САМУИЛОВЦИ   bouquet Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ И НА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ ДНЕС  Hug

Ние имаме нов номер в репертуара си, играчките вече не ги удряме и блускаме с ръце а с крака  Mr. Green Все едно караме водно колело така ги рита  hahaha 
Днес 4-ката памперс ми пропусна и беше се омазала чааак до врата....ужас ви казвам  #Crazy ooooh!

На всики болни бързо оздравяване  Hug

# 44
 Здравейте и от нас!   bouquet

Честито на всички именници и месечинки днес. Да са живи и здрави и много послушни!  Tada

Лелееее, този гаден вирус.  #Cussing out Направо ви съчуствам. Преди няколко седмици целият Сандански беше плъзнал. Нямаше никакви медикаменти по аптеките и даваха само по едно блистърче Парацетамол.  ooooh!  Много гаден, наистина и много тежко го изкарахме особено Кръсти и аз. На Кръсти си спомням, че педито ни каза, само да е на кърма и ни даде една лечебна хумана. И никакви сокове и пюрета.  Naughty  А на мен ми каза малко на диета и ми биха Деган за повръщането и прахчета някакви,  Thinking  не помня, за разстройството. За Т пиех само Парацетамол, а малчо само при Т над 38 градуса - Панадолче - 4 мл.

Bibobibo, Aquariel, благодаря  Hug Hug    ВаняМPeace

Общи условия

Активация на акаунт