АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 635
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Мацки, утре ще съм в морската градина на Бургас с бебка от 9,30-11,30 ! Хайде свиркайте да се видим! Пиша си тук тел., който е натам да звънне -0887-55-26-17, Венета.

# 16
сисее мерси за отговора че се бях притеснила.Аз много много не ви сварвам онлайн защото имаме 7 часа часова разлика.Но скоро като се прибера в Бг ще пиша по често пук и до Варна мога да отскоча за една среща с вас LaughingТо ми е на близо.А да питам Ася къде се мести  Thinkingче нещо не можах да прочета... Blush

# 17
Само да кажа привет и в новата тема!
Рейяна, колко пъти съм се чудила защо не пишеш вече, добре дошла отново Hug
Ася20, късмет! Питай чужбинските мами за фирма Peace, аз не съм ползвала такива услуги.
Айрин, ние сме от няколко дена по същия начин, спи по корем, заже така иска да заспива, иначе не може #Crazy #Crazy ooooh! Само ставам да я обръщам
Аквариел, какво става с  Габи! Надявам се, че всичко е наред! Hug
Миленаг, пиши и ти по-добре ли е положението!  Hug
Т Илиева, тука е така в западна Европа - август е средна Т през деня 19-20 гр. тези дни, облачнооооо, вятър духа непрекъснато, ужас ooooh! ooooh! ooooh! Гледам, че всички се връщат в България, ще взема и аз да размисля Mr. Green

# 18
airin555 в момента Ася20 живее в Cape town ,но ще се прибират в Бг Peace
Сега видях под аватара й,че пише Русе....тоест сама си отговорих на въпроса ми към нея!

Всъщност Лурдес вас какво ви накара да заживеете с Люксембург newsm78 Айде идвай си насам Hug

# 19
reiana, добре дошла отново  Hug благодаря ти много за отговора. А ти като захрани, за колко време горе долу стигна до този грамаж?

ася20, мисля че ще мога да ти дам информация как да си изпратите багажа в БГ. По принцип знам каква е процедурата през Солун, но предполагам че багажа трябва да пристигне в Русе, така че е най-добре да мине през Варна. Утре ще говоря с един познат от Варна и ще ти пиша на лични.

sisee, е браво на теб. И на 06.09. ли няма да си във Варна?

# 20
момичета,благодаря за загриженоста.  bouquetне се знае още къде ще се устроим-Русе,Пловдив или София.а и мъжлето трябва да си намери работа..........абе става една ooooh! Whistlingще ви държа в течение и ще се радвам да се запознаем лично.Оливия не спи вече спокойно както преди-иска си бибата,плаче на сън,като я гушкам се засилва и ми хапе рамото-зъбки,зъбки.лека нощ и до утре.

# 21
Цитат
sisee, е браво на теб. И на 06.09. ли няма да си във Варна?
Предполагам,че до 6-ти ще съм се върнала!Не бих издържала толкова време на село,а и по това време ще трябва да водим Дани на хирург Peace Да разбирам ли,че на 06.09 ще се видим с теб?

На мен така ми се скапа настроението,че нищо не ми се прави....даже не ми се и спи Tired Криво ми е....понякога ми иде да изчезна Confused

# 22
  • Варна
Хелоу и от мен в новата тема! ЛУРДЕС  Heart Eyes

Ние тази седмица сме съвсем самички с Невенка, добре, че е тя да не ми е скучно, че иначе не се издържа.

reiana браво на теб за свалените кила. Ама и ти хич не си си полювала - как ги качи тези 40 кила  Shocked  Можеш да напишеш мерките на Миленчето тук

sisee Що така не си на кеф? Много поздрави на мойто село. Виж я тука Невена в селска обстановка  Laughing  цък

hiksita за да видиш снимките трябва да избереш "Виж албума" - първото бутонче под името на албума

# 23
ние също имаме много багаж от тук но повечето го пратихме с колата която купихме от тук и буквално я нафрашкахме с какво ли не.Най-много за бебка неща естествено-купихме и матрак вибриращ и какво ли още не..... CrazyТа мисълта ми е че и ние сме като "Бай Ганьо с дисагите" LaughingПък сега на летището сме с количка в куфара ще натъпкаме даже коритото щото искам всичко от тук да си го взема.От Бг копче не искам да купувам.Купила съм и дрешки чак до годинката.Докато пак се върнем тук.Абе всичко възможно съм купила от .Само памперсите не Laughing

# 24
Izvinqvam se za latinicata!  bouquet
Bibobibo o6te ne sme dostignali absolutno pulnoto kolichestvo-to trqbva da e gore-dolu pure i polovina! Veche sme na etap edno pure=125 i izpiva 60 mlqko! Za okolo 20 dni stignahme do cqlo pure! Bavnichko stava-pone pri moeto dete! Prosto sus zelenchukovite stava dosta po-trudno ot plodovite
 Qsmina blagodarq ti,no neshto ne mojah da se orientiram kak da gi vpisha!
 I blagodarq na vsichki vi za toploto posreshtane newsm51

# 25
миленаг, и аз още имам болки. Не знам дали са точно хемороиди. Според мен е по-скоро разкъсване някакво ooooh! Ще ходя на клиника за хемороиди тия дни.

Ясмина, още не съм решила как ще захранвам, дали с педагогическо или класическо. Още ще чета, но най-вероятно ще е комбинация от двете. А ти?

елена драганова, аз пробвах няколко пъти с естествената бебешка хигиена, но нещо много сложно ми се стори... особено предвид факта, че сме навън от сутрин до вечер. Вие нямате ли този проблем? newsm78

ваняМ, честит рожден ден. Само хубави хора и хубави моменти ти пожелавам да има около теб!

момичета да питам продават ли в бг нърсинг падс на Лансинох и дали има по аптеките хенд санитайзер?интересува ме за да знам дали да се запася от тука преди да се прибера Peace
Нърсинг падс не знам да има на Лансинох. Има на други фирми - Чико, Джонсън, и др. Хенд санитайзър не съм срещала, а много искам да ползвам. Жалко, че няма Sad

# 26
Здравейте момичета. Лурдес много мило ми стана че ни мислиш, Габи за сега е добре, темичката е великолепна както винаги...даже си ми оставила сладките меченца   bouquet newsm51 Както казва Сисето мислили ли сте да се прибирате в БГ, как стана че заживяхте там? Много имам мерак да се запозная с тебе и Лидийка на живо  Mr. Green Heart Eyes

анилинда -за добра гинеколожка не мога да кажа но за добър гинеколог-др. МИков, работи с ЗК, води ми ЖК, ако не беше той да установи че съм с прееклампсия незнам какво щеше да стане с мен и Габи  ooooh! ВЕЛИКОЛЕПЕН ДОКТОР, супер внимателен, много обяснителен, абе няма грешка. Ако искаш пиши ми на ЛС ще ти дам координати  Peace

Ние минахме преди 2 дена на Памперс 4-ка, защото 3-ката така и се беше врязъл в крачето че имаше кръв  #Crazy Sad

Вече акаме по 1-2 пъти на ден (а не както преди по 5-6пъти след всяко ядене) и то доста гърсто -като пюренце  Peace

Слава Богу Габи спря да се орбъща по корем през ноща, но денем само така иска да стои и умалява след време и почва да реве  Wink

Днес говорих с Петя по телефона, беше на плажа, чух вълните.......каза че супер си изкарват и че на срещата е било супер! Снимките го доказват, много са хубави! Hug

АСя20 радвам се че всичко се е оправило и че ще си идваш в родината  Hug

Миленая и аз нямам против Васко да излиза, но това което ти описваш не бих го издържала, признавам си.  Sad Случвало се е да се прибере към 3 след като е казал 12 примерно, заплаших го че ще спи в колата ако ме излъже още веднъж (и тъй като ме познава и знае че като се ядосам не си поплювам - скорпионска черта  newsm29) и не се е повтаряло. Но откакто забременях и родих не е проявявал желание да излиза сам  newsm78 Дано наистина се разберете, дръж ни в течение ако имаш желание  Hug

Милена честита ви християнка, много хубави снимки! Да ви е жива и здрава!  Hug

Мусито като се прибеерм в Стз през септември ще се обадим за кафенце задължително! Hug

Ох последно (не и по значение де) че се олях- Ваня ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патеричка, да си жива и здрава, и както някой беше казал - "Виното и жените никога не остаряват"   bouquet
[/color]

# 27
  • София
Добро утро  Hug

Я! Първа съм за днес, но нямам настроение ни за кафе, ни за музика Sad

Съжалявам, че днес ще повлека крак с негативизъм, но толкова ми е скапно, че...Голямата ми дъщеря вече втори ден не може да свали температура. В смисъл - сваля я с лекарства и после пак вдига. До 39 0 почти стига. Иначе след онова голямото повръщане миналата нощ няма никакви други оплаквания... Много ми е притеснено  ooooh! С прословутата ми хипохондрия какви ли не диагнози й поставих вече ...На всичкото отгоре GP-то ни е в отпуск и трябва да я водя при непозната лекарка ...

Ох, казах си  ooooh!

Анилинда, още в старата тема видях въпроса ти, но не ти отговорих, защото нямам какво да ти кажа. Моят доктор е добър (поне аз си го харесвам), но още докато бях бременна си "скъса" договора със ЗК.

Лек и усмихнат ден на всички !

# 28
Хелоуууу   bouquet
ЛУРДЕС   bouquet   bouquet   bouquet !!! Айде камон тъдява и ти в БГ!!!!

Аз флазям само да ви почерпя, че оня ден Петя на срещата ми напомни, че Самуил тудей бил имен ден та .....
и Мисля и на Awake синчето беше Самуил (сори ако бъркам), та честито и на него!
 ВаняМ-дано всичко се оправи поне до обяд  Hug
 Ася20-айде и при вас вече стига толкова проблеми, а ти да си починеш!
 Това е за сега от нас, че ще излизамеееее

# 29
  • Варна
Честит имен дн на Самуиловците на Емма и Awake!

vercho  аз не съм решила точно как да захраня, но също си мислех за комбинация с ПЗ

ВаняМ много е гаден тоя вирус, нали змаеш, че за около 3-4 дни минава, просто трябва да си го "изкара".  Темп. е признак, че организмът се бори, 39 не е толкова висока темп.  Пийте и вие профилактично Осцилококциум да не прихванете. Знам едно ефективно хомеоп.лекарство за летен грип, но то е ако има повъщане или рзстройство,

Общи условия

Активация на акаунт