Сега да разкава моите патила чергарски. С 300 мъки намерихме квартира, която да не е с 3 месеца депозит и космически наем. Няма да се оплаквам от това, че за 1 ден се изнесохме от старата, почистихме я и тоже същото с новата...
...голяма побойничка е стана наша Елена. Дано да се поочовечи докато се роди бебо, че незнам как ще се оправям и с двете вкъщи
... 

. Допълнителна екстра е зверското коково повръщане в нощта на нанасянето и факта, че през нощта падна 4 пъти въру мен, защото не иска решетка на креватчето. креватчето и масата са единствените ни мебели

Някой неща ги казва на гръцки, но са малко, например да брои до три...явно му е по-лесно.

Вади я, сватбата ще е далече, ама заради малката голяма черна рокля ще взема да спретна един купон и в Сф. Подготвяй я за края на септември 
.Влади расте, дивее, в яслата е инициатор на всички бели
. Онзи ден с още две момченца съборили едно момиченце и почнали да го борят, лелите докато се усетят и вече имало ревящи. Днес пак е станал рано и почнал да блъска децата както спят да ги събужда
.Веднъж го взех охлузен, питам ги аз как стана? "като били на вън паднал" - ами къде бяхте вие!
никой не казва че при мен няма да се случи, но все пак това за тях са чужди деца и носят отговорност! Лелите казват много бърбори, много е буен, като излизали навън на разходка изтръпвали с него. Ама така ми говорят за него, сякаш аз съм виновна че е такъв
Сякаш лека по-лека им вдигам мерника, ама незнам кога ще ми кипне и ще ги награбя. Та така!