"ДЕКЕМВРИйската мама не трае, за ново бебе тя мечтае!"

• 17 452
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Мимак твоя Бойко е много хубав заплюла съм си го за зет,ако някоя друга дама не го е харесала вече Grinning

# 31
Хайде и от мен едно записче Peace
Дидето, лека и безпроблемна бременност  bouquet
Момичета, Биса, Понтес, страхотни са ви дечицата-толкова пораснали ooooh!
Ние се завърнахме от всички воаяжи и сега вече сме си тук.На Инес не и понася много пътуването, но се влачим напред-назад Laughing
Ето и от нас малко снимки, че пак започнахте да заплювате момците Wink
Понтесче, ще чакам с нетърпение снимки!Изпълнена с много хубави емоции подготвка ти желая Hug
Хубава вечер!  bouquet

# 32
esy Инес също много е пораснала сртахотна мацка е станала Simple Smile

# 33
Здравейте майчета!
Много поводи, на всички честито! Много лято, много приключение при вас!
С Бети и Венетка се видяхме за малко, жалко, че не можахме да направим плажа заедно, който бяхме предвидили!
С Тини се разминахме! Наш`то гадже пък е в Свищов при баба си и ние сега скучаем без него. За Нора какво да ви кажа...много е дива, бърза, изправя ме на нокти по няколко пъти на ден. Почти  всеки ден сме на плаж, пълним носа всеки път както казаха докторките  hahaha, вместо Стеримар. Страх няма, от ниииииищо! За мой ужас и поука не си взема след някой инцидент. Браво на всички майки които се престрашеха повторно. Аз с това диваче не смея. ooooh! Със зъбите, още нямаме всички резци - само 5 Rolling Eyes, но за сметка на това изникнаха 2 горни предкътника.
На ясла няма да я давам, свиди ми се. Blush Сега ще почвам работа по 4 часа на ден и някак ще си я подхвърляме с баща й, бабите и тях ще ги впрегнем когато могат.
Еси, Инес отби ли я?
Понтес, чудесно! Simple Smile

# 34
Бисе, излагации! Ние с нашите 10.200 кг. бяхме почти в края на опашката!  Joy Хубавица е щерката, нема да и се косиш!
Разгледах всички снимки, всички дребоси са качествено изменени! Да са ни живи и здрави!
Понтес, от 18.09. до края на месеца мъж ще ме води по турско, с цел продажба  Joy, ама в началото на Октомври с радост ще се насветкам  cheers Drunk с тебе по повода!

Докато пишех - ето я и Норка, тя носи палмата на манекенките! Муун, добре завърнали се! По повод Стеримар-а, на морето ни замъчиха 4-те кучешки наведнъж, с Т и прочее екстри. Тати пита кво ще правим със сополите - викам му натопи я хубаво във водата, тука Стеримара е безплатен! Истината е, че действително секнаха сополите още след първата баня...

# 35
Здравейте, мами  Hug Честито на ДИДЕТО Страхотна новина!!!

Има ли още кърмещи измежду вас? Аз все още давам поне по веднъж на ден (като съм в почивен ден) и веднъж нощем. Голяма страст е и на двете ни. Мисля да кърмя докато може!

Много снимки разгледах, страхотно ви се радвам на всички, какво чудо е всеки ден и миг се изумявам и благодаря на Бога.

Ние сме добре, дойдохме да си пообиколим нивката.
Не знам дали ще можем да се видим, че програмата за отпуската е пренатоварена. Целувам ви всички.
 Heart Eyes

# 36
Здравейте мами  Hug

Честит  Имен ден на всички с името Адриан и Наталия и подобни имена!  newsm51

Да са живи и здрави и много щастливи!  newsm10

Много са порастнали бебчетата и са големи сладури. 

# 37
Дива ирландска пешеходка
и аз в дествителност гледам като се мятка във водата хубаво да се прочисти нослето, че после зимата нямаааааааааа. А не я знам колко кила е, не съм я теглила, не сме ходили на консултация. Дребна си е, ама напоследък напълнила бедър Heart Eyes и бузки. Пак е станала хамстерче.
шамЕнет и аз още кърмя, също и Бетти, Шемет и Тини. И Еси до скоро, но сега не знам. Има и още, но сега не се сещам.
Аз имам доста противаречиви вече чувства за отбиването. Хем искам, хем не. Нора също е пристрастена, сама няма да се откаже.
Честито на празнуващите!  bouquet

# 38
Понтесче, честито и от мен, страхотни новини!
Снимки и аз гледам - много пораснали дечица видях. Днес ще кача и аз някоя и друга снимка от морето.
Както е казала Муун, да, и ние още се кърмим, ще приложа снимкови доказателства от плажа Embarassed. Кърмим се три пъти на ден, нощем не.  Яде твърда храна също три пъти, но не повече от едно бурканче на хранене. Понякога доста насила. Тежи около 11 кг и е 80 см.
ШамЕнет, вчера си мислех за теб, къде се губиш, не изчезвай така за дълго, че ще се наказваме!
Честито на всички именници и от мен!  bouquet
Аз съм си заплюла едно чужбинско гадже. Страхотен младеж е станал малкият Марти на Шемета. Работим по въпроса за скъсяване на разстоянието между младите. Wink

# 39
  • Vaudreuil Canada
pontes поздравления и безпроблемно стягане на мероприятието ти желая - всичко да върви по мед и масло за да имаш чудесен празник.

Дидето честито и на теб - леко и безпроблемно до края.

Бети ние Венетка мнооооооооооооооого си я харесваме  Heart Eyes

шамЕнет на шега на майтап вече заоблихме 20 месеца кърмене - много ми е намаляла кърмата но пък малкия дзвер не се отказва и сякаш дори не му прави впечатление. По повод на кърменето ми се искаше да споделя че наскоро бяхме на среща в една тукашна болница за евентуална операция на ушичките на Марти заради ушните инфекции които направи. Сестрата седи и обяснява че храна се дава до полунощ преди операцията а аз като си знам диването въобще не могад а си го представя да седи гладен до не знам си колко часа на другия ден ... и естествено питам плахо .."а кърма?" на което сестрата въодушевено подхваща - о да кърмата е чудесна може да се кърми до няколко часа преди операцията (4-5 часа) и след операцията веднага може да се даде водичка или да се накърми иначе храна малко по-късно и да е по-кашава. Така че нямам намерение да отбивам насила - при диария също няма проблем да се кърми, което предпазва от обезводняване гарантирано. Малко е сложно понякога в комбинация с работата и ранното ми излизане от къщи сутрин, но докато може и малкото иска ще се кърмим.

# 40
Муун, кърмим се още и ние и то мноооого Crazy
Биса,   bouquet

# 41
Привет мами Hug
Много, много Ви благодаря за поздравите и топлите думи Hug Hug Hug

Ние продължаваме борбата с гърнето, макар и за сега безуспешна Crazy
Относно непромукаемите гащи, за които Ви бях писала че ще купувам, е купих ги, но щом Елена ги напишка първия път започва да реве, да се тръшка и даже се научи сама да си ги събува ooooh!, та за сега и с тях сме до никъде, но ще продължавам опитите.
Сега съм се сетила:
1. Миете ли редовно зъбите на дечица и каква четка използвате: аз ги мия с детска четка за зъби (пише над 1 годинка)
2. Препоръчайте ми детски тънки пантофи за вкъщи - за сега през лятото. Много се пързаля боса вкъщи на плочките Confused
3. Пият ли вода през нощта дечицата Ви? - Елена само вендъж до сега е пила и категорично отказва ако й предложа през нощта като се е събудила.

Е това е за сега от нас Hug
Ако Ви се мисли и пише в тези жеги, ще се радвам на всяка препоръка и съвет Hug

Целувки от мен, Елена и малкия бебо  bouquet

# 42
Диде, веднага отговарям:
1. Не, не ги мия редовно - по точно дзверо въобще не позволява да и бъркам в устата. Имаме си четка, май Колгейт беше - имитира ни нас (нали е вечното присъствие в банята), но когато я пъхне в устата - само я гризе. За сега мисля стига и толкова, пък като се поочовечи ще сме по усърдни.
2. Не мога да ти препоръчам - ние сме боси всички. Тя знае, че в коридора и банята се пързаля и стъпва внимателно. Ако в кухнята е мокро случайно и казвам - "внимавай мокро" и тя заобикаля или внимава.
3. Пие вода призори и след това пак си заспива - не се притеснявай не е нужно да се буди и да пие, остави тя да си преценява.

# 43
Ехехеее, знвачи не съм сама в кърменето, много се радвам Heart Eyes
И ние така, муун, страст за самия процес на кърменето и гушкането с цица, особено преди заспинкване.

Диди, не мия с четка, точно по същата причина, поради която е споменала пешеходката (чудесно го описа!).

Шеметче, точно така е, кърмата е чудесна, и мен така навсякъде ме поздравяват доктори, сестри, гледачки и пр., въпреки че рядко съм чувала/ виждала да кърмят толкова дълго, но имам две колежки, които са кърмели до 3 годишна възраст на детето и то само си се е отказало.
Засега ни е по-лесно да продължаваме с тази страст, отколкото да я отбивам (пробвах, ужасно беше).

# 44
И аз не мия на Вики все още зъбите.
С гърнето и ние сме скарани иначе като и се пиша и вика ако и водя в банята да се испиша и на акото от 2-3 дена като е без памперс вика акоци значи и се ака,пантофки вкъщи не и слагам само зимата.Нощно времесе буди да пие вода.Вики заспива с шишито с водата по много вода пие още от бебе Grinning

Общи условия

Активация на акаунт