"ДЕКЕМВРИйската мама не трае, за ново бебе тя мечтае!"

• 17 290
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен, скоро не съм влизала.
Поздраи Вержи да сте живи и здрави   bouquet
Аз вече съм на нова работа в една рекламна агенция и засега ми е много интересно, започнахме нова технология на принципа на мигащата китайка, картичките от едно време, но осъвременен модел, който ще го има в 3D, ще правим билбордове и всякакви интериори, много съм се запалила, защото това в България досега никой не го е правил.
Габи тръгна на ясала, разболя се на 3-ия ден вируса с разстройството, оправи се беше кошмарно. В четвъртък пак на ясла и от вчера пък със сополи, направо ми стана лошо. Дано не е нещо вирусно пак, че ще полудея.
Мойто дете си е калпазанче, само повтаря - Габка бие децата. Направо луда ставам, но аз  не стоя безмълвна всеки път и се карам и я потупвам, но няма оправия, като види деца и нещо си реши и го удари. А най-много налита на бебета, което е ужасно.
Момичета, кога ще се видим, хайде да оргранизираме нещо за някоя събота или неделя

# 211
Вержи, честита годишнина, мила!  Hug Да доживеете дълбоки старини в здраве, любов и разбирателство! Heart Eyes
Ама какво като е момиченце тяхното, те са почти бебета?!
И с негърчета е играл, една сладурана на плитчици имаше в стария квартал и тогава го забрах аз не за друго, ами прояви неистов интерес към тях, не виждал такова чудо искаше да я дърпа, мисли я за кукла. А индийци много по улиците, но децата им къде са?!
Снощи бяхме на гости в полу-датска къща. Полудя! 1 стая с плюшени играчки на каката (тя пък онемя като ми видя големия хубавец и от снощи не го оставя на мира по скайпа Laughing), сувеничи и сувенирчета по етаверките, картини, колкото стената на 1 ръчичка разстояние... Аз се  #Crazy, докато им опазя къщата. Оака 2 памперса, нещо, което не се беше случвало от 100 год. и мина на дамски превръзки за дебели жени, които им се намираха под ръка Mr. Green! После аз прецапах с колата през полвин копенхаген, щото любимия изпи половин шише ракия и се наградих с малка водка в къщи за преживяния стрес.  Joy

# 212
  • Vaudreuil Canada
Ама какво като е момиченце тяхното, те са почти бебета?!

Просто някои странности трябва да ги приемеш - арабите си имат своите такива и няма да ги преодолеят заради нас.
А за негърчетата го казах фигуративно. За нов емигрант понякога може да доста стряскащо да си види детето гушнато от едно мнооооооого черно детенце  Laughing  Или игнорирано защото е от друга страна. Докато и аз и Таня сме свикнали с някои странности и приемаме различните нации по-лесно, явно тия арабки не са били на същото мнение. Иначе ние си имаме тотална мешавица от цветове и религии в градината.
Ако за нас е трудно да приемем нещо то и за другите нации и религии е трудно да ни приемат нас.

Съжалявам че пак има болни дечица - бързо да се оправят и да не боледуват скоро. Ще ми се никога да не боледуват ама понеже май е невъзможно поне да не е скоро.

# 213
  • София
божеее, голям съм заплес ooooh!
чета аз темата и почвам да пиша честито на вержи за годишнината и се сещам, че и ние днес имаме годишнина от сватбата Blush
ама аз малко днес не го смятам, защото беше само гражданската церемония набързо, а иначе на 24 беше самата сватба.
така че - ЧЕСТИТО НА ВЕРЖИ!
и почерпка от нашата фамилия  bouquet

# 214
Честита годишнина Вержи!  newsm51 Да сте живи и здрави и много щастливи!

Не се предавайте, не се отчайвайте, в живота всичко отстоявайте! ®

# 215
  • Варна
 bg честит празник! и мерси за пожеланията   bouquet

# 216
Адена, честита годишнина и на вас!  bouquet
Кажете от къде теглите забавни програми за дечковци. Коко диша заедно с Мечо Пух, но на мен ми иде да пуХясам вече #Cussing out. Нещо, което да научи детето ми да говори Laughing, защото аз не успявам Embarassed.
Иначе днес пихме кафенце под дъжда, а малчо си игра. Обикновен датски ден...

# 217
Честит празник на всички!  newsm51

# 218
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ивчок, ния е фен на шрек. даже сега пак върви на двд. имаме карти с шрек, други шрекови аксесоари, гледа във в-бокс разни рекламки и т.н.
не е много образователно, но за момента е това Thinking

# 219
  • Варна
Лора обича Animal Planet, умираме си за всякакви гадинки  Mr. Green

# 220
Не знам откъде се тегли, но нали има торенти...Ние сме фенове на барбароните и шапо-шапи - зяпа ги като гладно пиле просо... Mr. Green

# 221
Честита годишнина на Вержи и Адена!
Това врме е кошмарно. И се развали точно като за яслите. Та съвсем да няма време за аклиматизация на дечковците. Зори първите 3 дни миналата седмица влизаше без рев. Била неспокойна, но без съществени драми. Четвъртък и петък влезе с рев, и едно дърпане...ритане...абе все едно съчетание по гимнастика играе.  Joy Но пък за моя изненада я похвалиха, че била пък спокойна след това и даже кандисала да хапне малко на обяд. Днес пак влезе с рев и ...съчетането. Ще я пробваме вече и да спи там...пък да видим какво ще стане.
Не знам от скапаното време ли е, или и яслата си даде своя дан...обаче е с хрема. При това супер странна. Никакъв секрет, без температура и кашлица, абе нищо - само дето говори на нос.  newsm78 Та я подкарах още от четвъртък със Стеримар и физиологичен разтвор. Дадох и едно хомеопатично дето уж пресича настинки. И сега нито е болна, нито пък съм спокойна, че е здрава.
Оххх, ивчок, много мъчно ми стана за Коко, а и за теб. Обаче сблъсъка на различните култури не е много приятен на моменти. Ама няма какво да направиш. С времето като завържете разни познанства вече ще стане по-добре. За сега само можеш да бъдеш силна. Пък и скандинавците са си малко...аз си имам много добър приятел от Копенхаген. Обаче като ни дойде на гости не донесе нищо на Зори. То не, че е зор де, или че тя е крайно нуждаеща се  GrinningОбаче тук никой не можа да повярва, че той идва в къща с малко дете и не му носи нищо. А аз си се подхилквам защото си ги знам. Просто са различни.

# 222
Честита годишнина на Вержи и Адена! Много, ама много любов!!!  txtloves luvbed txtloves

vmitkova, и останалите с ясленчета, ей тук има тема за яслите: Яслата (10), в случай, че желаете да се отчетете или да почерпите инфо.  Peace
Вики вече ходи една седмица на яслата, тази седмица пак ще си я вземам на обяд, а от другата ще се пробва да спи там. В общи линии поплаква на влизане, после казват, че играе и участва в заниманията и песните.  Confused

# 223
Лора обича Animal Planet, умираме си за всякакви гадинки  Mr. Green
и ние сме така!

# 224
  • Русе
И тук в Германия е интернационално по площадките.Мен това не ме бърка обаче Бойко се кефи само на големи батковци и каки,които играят доста агресивно и аз все търча след него .Това е новото ми екстреймно хоби Mr. Green Когато сме сами няма проблеми сам си се катери и пуска по пързалките.Лошото е ,че рядко имаме възможност да го водим по площадки.Не се срещаме с никой Rolling Eyes Ама ,като се видим с хора полудява от кеф и се закача и им вика"Ей" Mr. Green Ето малко кадри :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287373&pid=7727574

Общи условия

Активация на акаунт