Ние сме добре, аз кандидатствам за работа, като ако ме вземат, свекърва ми ще я гледа по програмата от Социални грижи. Това е от нас.

.

...изкарахме страхотно, хотелчето беше много добре, поглезихме се и от утре отново сме на старта за работа 
...сутрин за 10 минути си изяжда попарата, но на обяд и за вечеря не иска...яде само глупости от сорта на кренвирши, маслини, шунка, абе все неща дето не се ядат с лъжица.
...
, незнам от къде си се сетила за това филмче, Владко докато чу музиката и залепна, така 2 часа, а мама пи кафенце на спокойствие!
Допреди това признаваше само Тъбисите, и от време на време Том и Джери или Уди Кълвача!

И на мен не ми се отваря торента. ако имаш скайп или кю-давай да го дърпам от теб директно. Тъкмо и аз се замислих, че ни трябват още филмчета. Ние си имаме скромно само Франклин, но и той си ни е добър, понеже си има каска и колело. Също като Дани 

казва се Кирил - 3,100кг 50 см да й е жив и здрав!

При нас всяка хрема е равна на ангина или бронхит.И при двамата...Маса неща съм изчела за природосъобразно укрепване на имунната система, внасям всички нужни в-ва с храната, придържам се към всичко, казано от педиатрите...и все болни...Моонлейди, моля те, сподели, ако правиш нещо за имунитета на детенце, освен кърменето, де! 
Миналата година пневмония, тази -бронхит...Какво ли ме чака догодина...
Не знаем още какви ще са:
,
или
, само да са живи и здрави! Бургаски попълнения ще бъдат, дано всичко е наред и изкара леко бремеността!

Как е пресякло улицата направо не ми се мисли.

Ще организраш ли среща или няма?
Аз мога да дойда, но сигурно без Вики, щото е на ясла, или пък, ако е следобяд срещата, мога да я взема по-рано и да дойдем, но нямам претенции - както решите все ще ми е приятно да ви видя с декемврийчетата. 
).