Момичета - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334351.0
с лигавника на врата и я оставих да се спасява,изяде почти цялата купичка с минимални омазвания - само по себе си ,интериора остана непокътнат

Внимавайте!!!Ние също имаме няколко случея Бойко да излезе от кабината,2-пъти от прозореца и 2-пъти през вратата,добре ,че в четирите случея го хващах почти веднага.Сега прозорците стоят затворени,а вратата постоянно се заключва.Падне ли в водата докато сме на ход
няма намиране.Край!
И то пак ,леко таткото я сгафи 
Е естественно,че новото си е ново,но за сега пиратските плячки вършат страхотна работа.
Като забогатеем малко съм намислила едни работи
В такива моменти ми става много гадно,особенно ,ако не успеем да намерим общественна площадка,а то горкото се надява.
Вчера и до мен долетя една такава прясна новина ,и много се радвам за появилото се човече 
Голяма работа, че лапнала нещо или, че й били мръсни ръцете. Е, не, че не спазваме хигиена , ама не се претрисам чак.
и отгоре чорапи. През деня я изкарвах навън да й пека нослето на слънце.
Само с чайове ме наливаха затова сега мразя.
Може да помогне. 
Сега успявам да я излъжа да пие Саменто (много добър имуностимулатор )
Няма мирис и се слага в много малко вода и така вероятността да го изпие е голяма !
. Ще го пробутам и на Венета, която път за съжаление тъкмо днес приключва с антибиотика. Миналата година септември изпихме един, тази година пак. Лекарката заяви, че не може да мине без - много било червено гърлото. И че това нищо не било - някои деца пиели много често. Не че за мен това е довод, ама хайде... Дано с това си останем и тази година!
стискам палци да оздравяват бързо
Включвала се активно в игрите и заниманията, ще видим в понеделник как ще е, след тези почивни дни, сигурно ще плаче, но важното е че посвиква.
Страшна работа, сипвам в лъжичката в банята да не гледа шишето и казвам че няма вече и така 
Направо се изумих, дали щото гледат едно от друго, много бързо попива разни неща. Ох отплеснах се в писане, хайде стига толкова, приятен ден на всички мами и дечица 

и го спрях - в какво ли не разреждах, но направо се давеше от горчилка. сега й давам от 3 седмици детски витаминки саностол - пие ги с кеф и иска още даже. за срещата в неделя аз лично не знам дали ще дойда, но вие се уговаряйте. ще се опитам да дойдем поне за малко
Но съм се подковала с разни илачи, че утре вечер по план-график заминаваме с татито и приятели за Солун. Не може всички да пият бира във влака, а аз...на чай да карам и да подбухвам