"ДЕКЕМВРИйската мама не трае, за ново бебе тя мечтае!"

• 17 302
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
ами какво да ти кажа...мойта напоследък все на сухо налита  newsm78
кроасани с тортен крем, бисквити с кисело мляко, салам+кашкавал+МАСЛИНИ в огромно количество+домати+краставици (това е обедното меню), от време на време попара яде...това е, през останалото време - набива солети,кубети и всякакви сухари, вафли ... сок.... нито готвено, нито пюрета,само с такива боклуци се тъпче Rolling Eyes

а как я свикнах на гърнето Wink като си свърши работата и давам шоколад  Mr. Green има ефект! по цял ден е по голо дупе сяда си на гърнето върши си работата и се почва едно ръкопляскане и си вика "баво дететооо, мамо колад"  Joy днес забелязах че следобедния сън го изкара без да се напикае, но в момента в който се събуди и леглото беше мокро Tired не сварих да я сложа Laughing още малко тренировка Wink

# 151
Шеметче, много ти благодаря за информацията  Hug И аз четох за тези дренажи, но все още се надявам, че ще успеем да се лекуваме с хомеопатия и няма да стигнем до там. Сега търся друг хомеопат, защото с настоящата нещо не се получиха нещата newsm78 Аз отдавна имах известни съмнения, но все си мислех, че просто трябва да изчакам  Tired Както и да е. Стискам палци на Марти, всичко да мине леко и безпроблемно  Praynig и да пишеш после Hug

# 152
soceress, видях снимките, много работна е Сончето, направо истинска труженичка  Party няма да останеш гладна... Hug
poli.jekova, линкът ти в подписа не ми се отваря  Sad
vmitkova, Зори много е порастнала и е много сладка!
Virginity, много junk-food ядете, хм  newsm78, аз на мойто не съм давала още освен малко солети, но не им е фен. А шоколад давах, ама сега пак сме на хомео, та не може...единствената храна, която никога не плюе, не изпуска и яде чисто! Браво за гърнето, хайде, кое декемврийче ще свали първо памперса завинаги...???

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 23:15 от шамЕнет

# 153
  • Варна
шаменет не мога да я откажа от Junk-Food  ooooh! ужас е! бабите постоянно я тъпчат с разни "глезотии" както обичат да им казват, и тя после си иска и се тръшка ако не и купя  Close последната простотия на село беше да и дадат смучащи бонбони #2gunfire айде сухари- как да е , ама тея другите боклуци едвам се сдържам да не ги пребия всичките! на свекърва ми бях и забранила изришно-шоколад да не се дава,защото после не ще да спи!
отивам да си я прибера и ми казват - "пък ние си ядем шоколад и си спим нормално ако искаш да знаеш"  newsm61
е на тва кво му викаш! аз го давам само като награда, а тя направо я храни с него!

# 154
Virginity, като гледам май с теб можем да си зачатим нощно... Hug
Пак добре, че имаш баби.
А пък ние от снощи пак сме болни - температура 38.5, рев, сополи, храчки, страхотия. Дадохме свещчка и мацаме с оцет, но сутринта пак е вдигнала...е това е което имах предвид с яслите - 4 дни беше на ясла и в събота вдигна температура... #Crazy

# 155
  • Русе
 Hug Здравейте!Ние се завърнахме от Белгия.Всичко беше добре освен отвратителното време.
Ще пиша отново ,че Боцата мрънка!
ШамЕнет, вие в коя държава сте?

# 156
Оххх, момичета много ме стресирахте с тези болести в яслите. То аз си го знаех де, ама когато е само да си чувал е някакси нереално. А сега гледам колко много декемврийчета боледуват и ми се свива сърцето. Добре че съм отпуска до нова година та поне в началото да мога да поемам дежурствата вкъщи.
Ето и последните снимки на Зори. Ама как спи в тази поза не ми е ясно. Аз бих се схванала отвсякъде.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&pid=7606553

# 157
Привет и от мен!   bouquet
От утре и Вики ще е ясленче! Дано се адаптира лесно и не боледува много!  Praynig Пожелавам го на всички дечица!  Hug
За имуностимуланти и аз се чудя как да процедирам - педиатърката предписа един, но не съм го давала, май ще се надявам хомеопатката да ни спасява от усложнения.  Praynig
Ето и малко снимки:

На морето е сууупер!
И водата е солена
На разходка
Обичам да ходя по кафенца
Пак там
Вече ме пускат да карам влака в Патиланци!

Пожелавам на Понтес незабравима сватба! И непременно да гледаме после снимки!  Naughty  Heart Eyes

# 158
  • София
здравейте и от нас  bouquet
ние се завърнахме благополучно от морето - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285344&pid=7608973 ето ни и нас.
за съжаление поводът за завръщането ни беше лош - любимата ми и единствена баба почина внезапно на края на почивката ни.  Cry Cry Cry та сега ще сме в ямбол поне две седмици.

# 159
  • Варна
ADENA моите съболезнования  Sad
малките русалки са страхотни  Hug а Зори много ме разсмя с тази чупка  Joy

# 160
Адена, и моите съболезнования...
Гледам снимките и не вярвам кога бебенцата ни станаха дечица... Много красиви и вече самостоятелни....
Мимак, добре дошли!
ШамЕнет, да се оправяте бързо - намъчиха всички ясленчета с тия вируси! Нашето меню е доста еднообразно, сутрин филийка с нещо (салам, кашкавал, сиренце...), на обяд готвено (от мама) + плод, следобедно - 3 плода пасирани и с мляко, вечеря готвено ...
Вержи, време е да скръцнеш със зъби - кво е това чудо да обядва/вечеря шоколад и пр. простотии - тия луди ли са!? То бива, бива ама... #Cussing out Малко на тая тема съм крейзи хорс, щото и нашта баба се сеща че е купила ШОКОЛАДЧЕ точно преди вечеря, да и се невиди! Факта, че преди известно време Дивна направи алергия от едно бебешко пюре с какао и че по принцип не давам подобни гадости, въобще не се счита! Та малко си повишихме адреналина - надявам се да държи влага поне седмица, то повече не и е възможно да запомни какво НЕ ядат децата ми, щото е мнооого трудно, пък и как иначе ще разберат колко съм лоша!

# 161
  • Русе
Адена,прегръщам те Hug
Пешеходке,добре заварила! Grinning
Ние ,както обикновенно си плаваме,времето както обикновенно е гадно,нета както обикновенно е кофти,че и зимата иде newsm78
Поли,ти си герой щом те кефи клатене на яхта Peace На мен ми става лошо на малки лодки,да не говорим,че тук на кораба отвреме на време полягвам,когато сме на по голяма река. Sick
За яденето:Бойко също яде по- малко от филия и то тостерна.Аз също мислех ,че е малко,но вече се убеждавам ,че е нормално.Яде всичко ,което и ние,само да няма маслини на масата,че почват да се сочат с пръст и друго не иска. Става направо разделно хранене с маслини Laughing ,а после в памперса почти цели излизат Embarassed
Спирам,че има изтерични ревове.

# 162
Aдена съжалявам за загубата ти !!!
А също съжалявам и за общатата ни загуба : "Георги Китов почина в Старосел" http://www.dnes.bg/article.php?id=57291

# 163
Aдена съжалявам за загубата ти !!!
А също съжалявам и за общатата ни загуба : "Георги Китов почина в Старосел" http://www.dnes.bg/article.php?id=57291

newsm09 Weary  newsm45

# 164
Честит първи учебен ден на всички ученици и ясленчета!

Адена, моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт