"ДЕКЕМВРИйската мама не трае, за ново бебе тя мечтае!"

• 17 300
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • сто акровата гора
Здравейте и от нас, напоследък голямо тичане пада, не остава време да пиша. Нали всички сме ученици, вълнения и тревоги. Аз стартирам утре, тате е в петък а Соня другата седмица. Сега се борим с изследванията, дано станат на време, че луднах вече.
И мен най много ме притеснява боледуването покрай яслата,  Rolling Eyes то ясно че няма начин, всички боледуват, но да се надяваме че няма да има сериозни изпълнения и бързо ще изградят имунитет мъниците в новата среда  Praynig
Хайде аз отивам да лягам че миналата нощ не спахме твърде, а утре трябва да съм свежа за часовете, стискайте ми палци, обхваната съм от предстартова треска  Crazy
 Hug и сладки сънища

# 166
poli.jekova- прочети из форумите на "часът на мама" за прополиса! Аз давам от около 1,5-2 месеца, и съм много доволна. От тази ясла всякакви бонуси си докарахме.Е има и други имуностимуланти, прочети и избери  Peace.
А между другото и нас ни мъчи задна хрема, 2 седмици детето кашли и е с влажен нос, но видимо нищо обезпокоително, два пъти на лекар и двата пъти нищо. На третия път ми изписа само едни капки дето освобождават носоглъдката от заседнали секрети от носа. Детенце се дави и кашли точно от тези секрети, при тези случаи хремата не излиза през носа, ами минава през гърлото, хранопровода и гърнето!
Virginity аз за награда пускам Телетъбис. И почнах да поставям условия, като ползвам Тъбисите. Те са му слабост Joy
 Много пораснали деца видях!   bouquet

# 167
  • Под Сините камъни
Aдена приеми и моите искрени съболезнования.
Ние ходим на ясла вече втора седмица.Миро въобще не оправда моите очаквания,което е супер.Аз очаквах едни писъци и ревове,но за сега малкия го раздава спокойно,зора е докато влезе в занималнята и то не плаче,а само хленчи.Дано така да се задържим и нататък.
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители.Пожелавам  им една успешна учебна година( както и на нас)

# 168
Привет мацки,макар и да не сме на ясла,в парка успяха да ни заразят с гаден сополив вирус.
За закуските,ами Лорка яде попари,грис,юфка,каша,овесени ядки с мляко или плодово пюре,мазани филии,печен сандвич с кашкавал.Количеството на филийките е различно,според настроението но е горе долу около половин без коричките.

Кате,аз за награда давам бонбонче Тик так Embarassed
Много готини дечица виждам,да са ви живи и здрави.Кога бяха бебета,а сега са вече дечица.

Мойте съболезнования за бабата на Адена и Георги Китов.

# 169
Adena, моите съболезнования! Това ме накара да си спомня за ойта сладка бабка, лека и пръст!
Ние с най-голямо удоволствие ядем плодове. От стола на масата, до купата и ги нахапва наред. Сутрин изяжда *когато благоволи* цяла филийка с листче сирене и салам, отгоре със сладко. Баща му го научи-да се адаптирал по-лесно в градината. А там ядат каквото им сложиш в кутийка от вкъщи, често спят с дрехите навън под навесче под дъвда. И други работи ми разказваха, ама като тръгне някой ден коко, ще ви плаша от първа ръка. слава богу, сме здрави, нищо че е хладничко тук. Целувки на всички деца!

# 170
poli.jekova, линкът ти в подписа не ми се отваря  Sad

Шаменет много е възможно, не съм актуализирала нищо като видео или снимков материал в нета. Поради тази причина и още не съм показала снимки на Дани. Все се надявам да се уредим за ясла и на мама да й остане малко време да вкара доста неща в ред. Мечтаааа...
Адена кой е залива на който сте били на море ? Много обичам заливчета Wink

Поли,ти си герой щом те кефи клатене на яхта Peace На мен ми става лошо на малки лодки,да не говорим,че тук на кораба отвреме на време полягвам,когато сме на по голяма река. Sick
Мимак, може би на мен ми е кеф, защото един път в годината я се кача, я не. Предишния път беше преди точно две години, когато категорично откзах да спя в толкова малко пространство и клатейки се. Но тогава бях бременна и не съм била много на себе си. Щом и отидох да раждам с ултра отровно оранжев лак на краката представете си за какъв коктейл от хормони е ставало дума  #Crazy newsm78 hahaha

Момичета, благодаря за отговорите по повод имуностимулаторите. bowuu

# 171
  • София
поли, това заливче е в селото, където ходим - вурвуру. там плажът е малко скапан, но ние на този плаж по - рядко ходим. има един плаж къмпинг до наше село - арменистис, където е просто невероятен плажът - http://www.in-chalkidiki.com/armenistis/ - чисто, широко, водата ти е до коленете сто метра, пясъкът е като брашно, абе райска работа Peace
а да ви се оплаквам - ния тотално отказва да яде. на почивката развалихме режима и сега си е мъъъъъъъъъъъка за яденето. кара на основно на мляко, тук  таме -  пуканки и луканка.
сега ще й вземам някакви капки за апетит newsm78

# 172
Ивчок, заплени ме с тая детска градина! Я разкажи още, за такава си мечтая, ама нема тука по нашенско...

# 173
# 174
# 175
Адена, моите най-искрени съболезнования.
Знам колко е голяма обичта към бабата. И дядото.
Бог да я прости.

Пешеходке, я дай насам твойте рецептички, че моето въобажение се изчерпа. Нямам и време за sofisticated готвене, та ако може нещо простичко. Засега мойто яде само мръвки - шунка особено и сготвено месце, накъсани на парченца. Нищо друго за гарнитура. Евентуално "мати" - доматче, за предпочитане да го ръфа свински с ръка и зъби.

Ние сме не с какво да е, а с гнойна ангина. От събота през нощта - когато ни събуди пламтяща с 38.5 и два дни след това не свали под 38. С очите си видях белите зрънца по сливиците на малката ми. Лекуваме се с подобрение вече, но все още има гной, макар и по-малко и вече само на едната сякаш...С хомеопатия се лекуваме. Нашата хомеопатка също така каза задължително да й слагаме на гърлото компрес от марля с маслини вътре, да спи с него през нощта. Добре че мъжа ми го прави, че аз нямам нерви да я връзвам.

Направо настръхвам при мисълта, че от другиден пак трябва да тръгне на ясла, защото просто не можем да я гледаме вкъщи, пък там следващата седмица сигурно пак ще е болна...  Sad

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 23:28 от шамЕнет

# 176
И Венета е така с яденето - по малко. Мимак, и при нас има проблем с маслините - гледам да няма на масата преди да се е нахранила, че иначе нищо друго няма да поеме. А после в пампите си ги намирам сдъвкани на парченца. Laughing Сега много се е запалила по бананите! Simple Smile
Адена, Hug.
Милите дечица, като си помисля как тъкмо започва лошото време и колко ще има да боледуват. Венета ще ходи на детска градина чак догодина напролет. Но аз си имам баба, която иска да я гледа през зимата. Просто не я пуска на градина още! Grinning
Soceress, много успехи на вашето семейство! Hug
Момичета, няма ли да измислим някаква срещичка? Не сме се виждали от месеци! Нека се пооправи сега малко времето, че после вече съвсем ще свие студ. Какво ще кажете? Има ли навити за среща?

# 177
Честит Рожден Ден, Iv4ok!!!

Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов!!!

Честито и на всички, носещи имената София, Вяра, Надежда, Любов!     bouquet

# 178
Честит Рожден Ден, Ивчок! Желая ти любов и късмет!

Шеманет, нищо специално - стандартни манджи, без запръжки!

# 179
  • Русе
Честит рожден ден на Ивчок!Жива,здрава,обичана и щаслива!
Честит празник на Софиянки!Честито и на всички именници днес!Живи и здрави!
Аз днес готвих леща с картофи,моркови ,лук ,чесън и малко бамя.Стана много вкусно  chef Peace

Общи условия

Активация на акаунт