"ДЕКЕМВРИйската мама не трае, за ново бебе тя мечтае!"

• 17 298
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • сто акровата гора
Честит рожден ден Iv4ok! Пожелавам ти здраве, любов и късмет!

Аз да кажа че нещата полека лека се установяват при нас. Първият ми работен ден мина, с вълнения и перипетии, но важното е, че се справих  bowuu  (залата в която трябваше да водя упражнения се оказа в ремонт, търсене на свободна, обикаляне с групите по коридорите, абе екстремна работа е това науката, болят крака от нея hahaha) .
Същият ден Соня и тате ходиха да занесат изследванията на момичето за ясла, ще ги вземем в петък. Докторката ни е в отпуск, а тази която я замества каза че не може да ги пусне по каса, та си ги платихме и искам да кажа и други ако са така да търсят лаборатория Рамус  Peace Доволна съм от цени и услуги, в Цибалаб където до сега съм ходила винаги, е 2 пъти по скъпо, чак не очаквах.
Сега остава да попълним имунизационният паспорт и т.н. за яслата, което заместващото джи пи също не можа да свърши, защото не счела за нужно да вземе картоните на децата докато замества, за да не изчезнело нещо (кой ли пък ще го вземе та да изчезне, ама...) и спокойно ми се похвали че връщала и други деца за ясла Shocked. Избеснях защото Соня трябва да тръгне на 23.09 а нашата доки тогава е на работа за първи ден и става малко невъзможна работата. Добре че е човек отговорен, та като й се обадих се разбрахме да отиде утре в поликлиниката за малко и ние ще се явим и да ги попълни и да не се отлагаме повече.
Та така, ще видим как ще е в яслата, когато добутаме до там с героични усилия  Mr. Green
Приятен дъждовен следобед от мен и Соня  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ!   bouquet

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 15:28 от soceress

# 181
Момичета, много благодаря за поьеланията!  Heart Eyes Нали знаете, че съм технически неграмотна, затова си   chef сами, аз днес си почивам!  Laughing

# 182
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ИВЧОК!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 183
Честит рожден ден Iv4ok! Пожелавам ти здраве, щастие, любов и късмет!  bdbaloni

Честит Имен Ден на всички именници днес на Св. София, Вяра, Надежда и Любов!
Да са живи и здрави и много щастливи!  newsm51

# 184
Честит Рожден Ден, Ив4ок - бъди щастлива  smile3510
И честит празник на именничките    bouquet

Пешеходке, Мимак - аз каквото и да готвя, само месото се яде  Shocked
Зеленчуци всякакви правих, не ще. Яде само домат, грозде, малко хляб и месце!? И ако й дам, може и от 10 до 40 мл мляко да изпие...
И цица...  задължително ooooh!

# 185
  • София
Добро утро на всички Hug
Честит празник на всички на патеричка, здраве и настроение пожелавам  bouquet
Ние втори ден откакто сме на ясла и си поплаквало момичето ми, дано скоро да свикне и да и харесва Simple Smile
Сега сме с помощник- майка ми обаче другата седмица оставаме тримката и ще е по-трудно, домакинстването ще поизостане-ама каквото такова.
Поздрави на всички, еййй ама много малко снимки напоследък, а аз от кога не съм снималааа, сраааам Embarassed

# 186
  • Русе
ШамЕнет,ние в къщи месо не ядем,обаче с рибата ни е смаял,колко много изяжда ! #Crazy Абе давай и ,каквото и се яде,тя другото си го набавя от кърмата Simple SmileНе се тормози  HugБойко е на периоди един месец яде домате, един месец не яде....с други храни също
Ние се наложи да купуваме есенни обувки,че маратонките му умаляха и като си помисля,че след 2 месеца ще е за зимни Rolling Eyes пак ще хвърчат пари.Добре ,че мама е фен на промоциите Mr. Green намерих му хубави на elefanten намалени от 34 на 24Е  Peace И за лятото му взех супер дрешки направо без пари....

# 187
Здравейте!
Я, да се включа малко да се пооплача...Сонка изкара много гадна херпангина.още не е оздравяла съвсем.Този път боледува доста тежко...От днес вече е на крака и с по-светнал поглед.Дано нещо не ни повтори...
Честити празници на патерици на Ивчок и именниците!Много здраве и сбъднати мечти ви пожелавам!
Аз обмислям варианта за ясла след Нова година, пък да видим.Трябва първо да се захраним с всичко и тогава...Имаме още време за мислене и премисляне...
Хубав и слънчев ден, момичета и дечковци!

# 188
  • Варна
Честит Рожден Ден Ивчок   bouquet

аз да се жалвам - наш тати е болен - кашлица и хрема, една колежка в офиса ги заразила всичките, ходила три дена болна на работа, ега ти хората  #2gunfire сега съм на тръни за детето, заобикаляме таткото като чумав  Laughing , но се притеснявам че като си е вкъщи е само въпрос на време да го лепнем и ние  Sad

# 189
  • Под Сините камъни
Честит празник на всички които са празнували вчера.Много вяра,надежда и любов им желая.
Момичета моля ви гласувай те за Борислава от София.Това е моята заварена щерка          http://paparak99.blogspot.com/2008/09/2008-122.html   

# 190
  • Русе
Били,стига с тия болести!Радвам се ,че Сонка е по добре. Hug Вержи дано все пак да не ви лепне Praynig
Пеца,гласувах Peace После да почерпите Peace
Мен ми дойде идея за следващо заглавие на тема:"Неусетно яслата наред в декемврийският отчет"

# 191
  • Варна
един малък въглищар  Mr. Green който си го познае, за него е  Mr. Green
Таня, слушам и веднага го скривам!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 16:10 от Virginity

# 192
  • Под Сините камъни
Благодаря!Непременно ще почерпим.

# 193
....  Stop как си, миличка?

# 194
Здравейте момичета! Hug
Адена,  Flowers Rose
Ивчок, със закъснение, но от сърце   bouquet
Много ми е мъчно за всички болнички-бързо оздравяване на всички пожелавам! Hug
Шаменет, аз готвя така, лук и картоф има във всяка манджа-задължително и всеки ден добавям различни неща-Един ден слагам броколи и гъбки, чушка, ориз, подправки, мазнинка, сол-всичко на веднъж във вряща вода и месце разбира се/то е винаги предварително сварено и замразено/.За 20 мин е готово  chefДруг ден морков, сушен лапад или замразен спанак и другите неща.Всеки ден гледам да има един основен зеленчук на основата на която е манджата, а другите ги повтарям.Не месля манджи, посто заставам и започвам да слагам в тенджерата-винаги добър резултат и Инес много ги харесва bowuu
Вчера примерно правих леща топчета Mr. Green много и хареса-ей така ми дойде на акъла ooooh!Дано съм ти помогнала в менюто Peace

Да не забравя да кажа, че се отбихме, е още си просим уж на майтап, но вече край и знае много добре Confused
Трудно спрях кърмата с няколко дози Достинекс, но мисля, че вече нещата са добре Praynig
Да не дърпам дявола, но си е по-добре така спим си екстра вече, папкаме си и така Wink
Много се нервирам, че ми е една добринка и всички деца си мерят силите върху нея в градинката, но.....какво да я правя ще се стоим в къщи, че вече се дразня, че майките не реагират ако тяхното удари и все едно е игра някак си и аз с ширако сърце да приема нещата и браво на тяхното очакват едва ли не да кажа #2gunfire
Не съм вярвала, че ще уча детето си да удря и то, но иначе няма оправия EmbarassedТя не, че се втурнала да удря, но......
Не мога да и казвам, че така не се прави, а всички други само удрят, грабят, бутат-егати децата агресивни:ooooh: Като отидем в градинката и тя изпада в шок и все до мен и в мен стои-май трябва друго място да си търсим за игра Confused

И аз се оплаках, но вече много съм се изнервила с това да се съобразявам с деца, майки и т.н. за сметка на моето, което в къщи само говори, този ме тупна, др. ме бутна #Crazy

Хайде лека нощ и целувки от нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт