Бронзов тен събрало от морето,завръща се на НОЕМВРИйката детето

• 14 057
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз пък направих албумче "Ноемврийче на село" Crossing Arms

Joy Чудесно. Ще кача и от вилата. Сега е ред на някой да направи "Ноемврийче в планината"  Grinning

Морските мами имат на-малко снимки от морето, м? Mr. Green Питайте ме ние дали сме водили Павката на Витоша  Blush

Юл4е, Цеце, много неприятно с ужилванията.  В тази връзка, да напиша, че ако мажете с Фенистил Гел, после мястото не трябва да се излага на слънце.
Алергичните реакции към ужилване са след 2-3-ти път.

Павката наистина доста е поналял, но те дечковците точно преди да проходят стават най-пухавки Simple Smile Мен не ме притеснява. Знам при едно боледуване (ангина, разстройство) как рязко свалят килограми и така даже съм по-спокойна.

И аз съм се заоглеждала за буйки...ще видя кога ще купя. Като се завлача с двамата по улиците е страшна работа  ooooh! Но пак успявам да отхвърля доста работа, де Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 12:43 от m.a.y

# 31
Добър ви ден и от мен.
Гледах страхооотни снимки-Дианче-ще му изпапап дупето на Павката.
Цецееее-кво те е прихванало бе-екстра си е Васето. Къде я видя налята.... newsm78 newsm78
Дианчето е права-недай си боже при болест свалят за секунди. Боян за 3-4 дена се беше стопил и нищо не можеш да направиш. Нека си хапва момето тоооооо да стане надднормена ехеееее (нали не си разделяте КФС-то все още??) Mr. Green Mr. Green

Оххх снощи беше пак голяма веселба-тва ми диване като се разсъни към 2 (беше напълнил памперса и сменях) и като почнаха едни игри и веселия....лелелееееее. Тази сутрин не му говорих, защото съм му обидена пък. Laughing
Вчера ми дойде есенно зимната поръчка с дрехи за Боян и съм мнооого доволна.
За хапването на кис.мляко-Боян хапва козе домашно (организирала съм таен канал хахаха), а ако нямам...купувам...ами каквото има-според мен са един дол дренки. Най-често Герма....но и ЕЛБИ е ял... Той хапва почти всеки ден мляко за следобедна закуска с плод и бисквитка. Много го тачи милия-ама той тачи всичко-важното е да се яде. Mr. Green Mr. Green

Мале какви жеги го дават де тази седмица-ад просто. Искам на моретоооо вече нямам търпение да стане 8-ми септември!!!!
хайде да поработя малко.

# 32
Добро утро!
За жегите не мога да кажа нищо, защото в офиса е екстра  Wink Цеце, утре да не се измъкнеш с оправданието, че е жега  Naughty Василия е страхотна, наистина е по-пухкава от преди, но пък както е писала Дианчето може така да е по-добре  Heart Eyes

Теди, да ти е жива и здрава каката   bouquet

Лили, значи Василчо вече си вършее  Party Има евтини и качествени обезопасители за контакти, шкафове и врати в Джъмбото  Peace
Арабела, и аз това се чудя за киселото мляко - щом яде по доста масло и сирене на ден и към момента няма проблеми, дали може да има проблем с киселото мляко  newsm78
Тиха Вода, включвай се по-често  Hug Как вървят спортните занимания на баткото? Още лие толкова ентосиазиран? И да пишеш отзиви за яслата, защото и ние ноември тръгваме  Rolling Eyes

Марианка, Таш, нещо се ослушвате за утре  Thinking Много ми се иска да се видим, че после като захладнее още по-сложно ще стане  Confused

# 33
Тъкмо писах надълго и широко и пак затрих всичко #Cussing out
Та....май ще имаме още зъби,че вчера от 00.30-4 сутринта е проревавала,играе си,реве и така цяла вечер...днеска съм зле Tired И аз като Мими съм и обидена и не и говоря Crossing Arms,тя пък е тъжна милата Heart Eyes
Цеце страшна идея за Ковънт Гардън Peace Hug Още не съм ви разгледала албумчето Blush И изобщо никои снимки не съм,че не ми остава време да стигна дотам Outta Joint

Пъпчето на Ивче още не съм замислила какво да го правя-всеки ден си меня идеите каква искам да стане Mr. Green,да ми е жива и здрава,кой знае тя какво ще ми сервира Mr. Green

Аз също търся хубави обувки за Ивче,че явно скоро ще ходи,но не е поватряла самостоятелните си стъпки,пък и аз май хич не бързам Blush Чувала съм,че на Колеве и Колев са хубави newsm78
Ох,айде трябва да излитаме,че дребното подивя Tired
Теди да ти е живо и здраво голямото момиченце!

# 34
  • София
Здравейте, милички  newsm47
Мерси на Дес за темичката  newsm51, на Теди за кафенцето  smile3525, заемам се  Mr. Green

Теди, честит рожден ден на малката ти принцеска-голяма красавица е и много ми прилича на теб, да ти е жива и здрава и мнго щастлива   love001

Много ме е страх от пчели-Вчера сутринта, такова шоу устроих в градината, на едно открито кафене в опитите си да  предпазя мен и децата от подобна напаст Mr. Green  
ела да ме видиш, дано не направя Александър някакъв пъзльо, дето пищи при насекоми и хлебарки  Embarassed Embarassed
Само не разбрах-с Фастум гел ли се маже охапано  newsm78
Юлче, цункай Дани героя, гадна работа са тия оси, от това се притеснявам откакто сме с лятна количка и гледа напред Embarassed

Дианка, вие сте прекрасно семейство, личи си колко ви е хубаво Hug. А банският ти стои перфектно  newsm10

Медхен, в петък от 13 часа сме пред блока /вече знаем къде е  Wink/, хайде, че се затъжихмееее  Hug

Тази сутрин Александър има много големи торбички под очите, има ли защо да се притеснявам или да не преигравам  Embarassed Embarassed

# 35
  • София
Теди, да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet Много да е здрава и послушна, и мнго да си се обичат двете дечица  Hug
Не съм се видяла с никой на морето...имах уговорка с още дружки от морето, но така се стекоха обстоятелствата, че не успях да се видя с никой. Живот и здраве, догодина със сигурност  Peace

И аз качих снимки в албума от селата Simple Smile

Цеце, Василия си е екстра! Снимките са супер!

# 36
Дианче, разгледах снимките. Много са ти хубави дечицата, а Любо ми се струва мнооого пораснал. Аз все си го представям такъв какъвто го видях в Южния парк. Сега все едно не е той направо. Толкова ли бързо растат децата  #Crazy А Павката си е сладичко бабанче  Heart Eyes И каква усмивка само  Wink

# 37
Хмммммм нещоооо уговорката за Троишката група не ми ясна...какъв блок?? колко??
нещо ми бихте шута вие амаааааа ще ви го връщам аз. Аз защо не виждам никой в парка...след 5-6 съм там. На пицарията съм с мента в ръка поне до 8.
Хайде пишете какъв е за утре плана.

# 38
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Теди да ти е жива и здрава рожденичката и много да те слушка  Heart Eyes
Ааа не сме те забравили. На мен много ми се слиза към Южното черноморие, ама пусти ангажименти - 2 кръщенета, рожденни дни, панаири ... Rolling Eyes Мнооого се надявам да успеем тази година.

Ами освен да си прехвърля моите снимки от августовското към планинското албумче  Mr. Green

Дианче много пораснал ми изглежда Павката.
Цеце що бедиш така Васето  Crossing Arms Кое и е дебелото не видях. Само какъв тен е хванала и тя  Mr. Green

В нашия двор, ако се заседиш 30 мин, можеш да си събереш инфо за доста неща, гледайки колите и бусовете които преминават - храни, дограми, имоти, санитарии и т.н. В резултат установих, че мляко Герма и във Варна  Mr. Green Сега очаквам да видя ЕлБи- то  Joy
На Влади обривчето му почти изчезна. Имаме вече 5 зъб - другия преден горе. Обаче защо продължава да е кисел не мога да разбера  newsm78 Вчера такъв екшън ми спретна на центъра  ooooh! Малко ме гледаха с изумление хората, ама съм претръпнала вече Confused А и вика ко-ко-ко.  Crazy Това предполагам е от подскачането и аз му пея скок-подскок, скок-подскок, зайко-байко скок-подскок  Laughing И за 2 дни така си е усъвършенствал пълзенето ... по маси, дивани, само на пода като го сложа и почва един рев  Shocked Може ми не се чувства конфортно толкова ниско ли  newsm78 Имаме и постижение 2 пиквания в гърнето. Сега гоним акото  Mr. Green
Добре че Дес писа че и Хрисито  си скуби косата, щото мислех моя кривчо да го водя на психиатър  Crazy

Айде лек ден ви желая

# 39
  • София
Привет,
Да се включа и аз към обидените на дребните днес  Mr. Green Туй диване снощи ми разказа играта - незнам колко е било часа, ама като стана в кошарата прав и крещи ли крещи - ужас. Приспя го и след има няма 10 мин - отново прав и вика мамамамама - малееееее, направо се чудих какво да го правя. Ся спи като пън, ама ... кака му е будна и не мога да полегна и аз.

Теди, честит рожден ден на Стефи! Да ти е жива и здрава   bouquet

За ужиленото - май с фенистил се маже, а не с фастум гел мисля  newsm78

Аз утре сигурно няма да успея да се включа в троишката група, че с двамата ми е много сложно да се помъкна на някъде, а и каката като и стане топло и почва да реве да я охладя  #Crazy и направо се чудя по улиците кво да я правя  Whistling

Сега чакам един куриер...кога ли ще дойде, пак ще ме вържат цял ден да вися тука.

В Ларедута днес има намаление на детски Пуми  Mr. Green - вече пуснах поръчка за Стефан с 2 чифта маратонки  Wink
Щях да пиша още нещо, но ми изхвръкна от главата...ако ме оставят децата по-късно ще пиша пак.
Желая ви приятен ден   bouquet

# 40
  • София
О, да сега се оправям  Crazy Тези дни нещо съм много зле..онзи ден вместо Роватинекс, обяснявах за Ранитидин.....вчера си забравих напазаруваното в магазина, после минералната вода в кафето, ама....ще ми мине ooooh! Crazy

# 41
Хи хи хи Crazy и аз съм същата,Дианка Grinning
Аз още снощи разглеждах снимки и после забравих да упомена ooooh! ПАвката е толкова порастнал,че просто си е едно голямо момченце и колко коса му е поникналааа.Аз го помня като едно малко бебешорче.Дианче,от снимките ли е незнам,ама ми се струва че и ти си поналяла бузките.Когато се видяхме случайно преди няколко месеца беше толкова мъничка и слабичка,сега сякаш си порастнала малко.Ама го казвам в най-добрият смисъл,изглеждаш чудесно.То на снимките само в лице се вижда де Grinning

Василчето и тя е много променена,сладурана Hug

# 42
Павката как се е набузил  Laughing Прави конкуренция на Нинаки  Laughing

Цеце, по норма Василия трябва да си утрои теглото до една година. Иначе 8,500 не ми звучи много, Иво беше много лек и на 10 месеца беше 8,600 (с малко повече сантиметри - 75). Мацките тогава гонеха 10 кила, доколкото си спомням.

# 43
  • София
Мацки, минавам само да кажа, че вече съм притежател на нов климатик. Утре в 9 ще дойдат да го монтират  Whistling Големи акробатики правих, но това беше максимума, който успях да постигна. Остава да издържим и тази нощ....

Тая нощ ми се разказа играта и на мен. Василия се буди 100 пъти с рев, като от 2.30 до 5 въобще не спа. Отдавам го до голяма степен на нечовешката жега в стаята, а може и зъби да напират, знам ли.... Докато ходих да се оправям с климатика, я оставих при сестра ми на хладно и там не е гъкнала дори. Сега откърти по пътя насам, не е спала от сутринта и се надявам да откара 2 часа сън, а и аз покрай нея.

Юлче, ами тя Василия вече си утрои теглото, защото се роди 2.700, ама аз не съм се закахърила чак толкова. Все пак досега наваксвахме наборчетата.

Хубав ден ви пожелавам. Аз отнасям.

# 44
Влизам да се отчета за нашата консултация - 9,500 и 73 см. Това е добре, аз си мислех, че е минал 10-те кила  Mr. Green

Аз ужиленото не го мазах с нищо - сложих лед и после на една салфетка малко оцет.

Общи условия

Активация на акаунт