По повода:Отказахме се от забежката на Трявна, защото от 3 дни Симона тотално си обърка режима
, отказва да спи през деня, придрямва към 10 часа и после до 19 е екшън и купон и мрънкане и смях и носене и опити за ходене...
, извадихме я на бързо и заспа както я носех с хавлията към спалнята....
Та кЪк ще бъде с тази коса??
Седнала също не е опция, защото не е свикнала да й тече вода по лицето и пак реве 
Дианче, Цеци - прекрасни снимки!

Теди, да ти е здравичка и добричка и умничка каката!

Вале, честито гърнесто постижение!
Деска, аз на Моната й взех много мекички и удобни обувчици от едно...левче в Бургас. За 3 лева.
И двата чифта няма да стават, когато реално проходи, но за сега, за рипане по пейките и земята са идеални. 
Айде, мами, отивам да се глася.
, 
Загазила съм го в мирно време да знаете.Днес и обух едни сандали на кака и от миналата година и с тях става,макар че и те са и големи ама поне не изпадат.
:
:

Дано да ми сработи стратегията и Васенце да спинка сладко и да не буди мама. Лека нощ!

Ние пак и това лято не взехме,а вкъщи е консерва
,а дано утре 
С кеф разглеждах снимките
Аз имам едни по евтини преди малко ги изрових,закопчах я с тях и както казваш тя увисва,макар че пообиколихме стаите 

, ние стискаме палци и те чакаме след седмица с добри вести.Ако пък не стане-голяма работа, време има-другата година иначе какво ще правиш