Бронзов тен събрало от морето,завръща се на НОЕМВРИйката детето

• 14 058
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Майчета, минавам да драсна два реда и отивам да си слагам новата прИкрасна червена рокля, че милото ще ме води на ресторант - днес правим една година като семейство Данчеви Flutter По повода:

Отказахме се от забежката на Трявна, защото от 3 дни Симона тотално си обърка режима Tired, отказва да спи през деня, придрямва към 10 часа и после до 19 е екшън и купон и мрънкане и смях и носене и опити за ходене... #Crazy Mr. Green Тази вечер не успяхме да я окъпем. Помагайте - мисля, че се задава проблем с миенето на косата. За да я измия баща й я държи полулегнала и тя реве, досега я миех скоростно и като я изправим седнала в коритото е кеф и половина. Но днес, явно и от умората, като ревна на косата, рев,рев ooooh!, извадихме я на бързо и заспа както я носех с хавлията към спалнята.... Heart Eyes Та кЪк ще бъде с тази коса?? newsm78 Седнала също не е опция, защото не е свикнала да й тече вода по лицето и пак реве Tired

Дианче, Цеци - прекрасни снимки! Hug

Теди, да ти е здравичка и добричка и умничка каката!  bouquet

Вале, честито гърнесто постижение! Mr. Green

Деска, аз на Моната й взех много мекички и удобни обувчици от едно...левче в Бургас. За 3 лева. Laughing А после й взех тежкарски маратонки от Фокс Кидс. Sunglasses И двата чифта няма да стават, когато реално проходи, но за сега, за рипане по пейките и земята са идеални. Wink

Айде, мами, отивам да се глася. Hug

# 46
Здравейте  Grinning,

Включвам се за няколко честитки:
Гъбка с голямо закъснение честит рожден ден на голямото момче Сами. Да е много здрав  и много да те радва.
Теди, честит рожден ден на Стефи. Да расте здрава и умна.
Дита, честита годишнина, пожелавам ви много красиви и любовни семейни години Heart Eyes. Весело изкарване. И Васко не иска да лежи вече в коритото, а за манипулациите с пишката, ми трябва да е легнал Mr. Green Броя му пръстчетата и пея една песен пак за пръстчетата на която много се кефи. Абе привличам му вниманието с нещо. Ако забелвам пишката още малко ще почне да интегрира Mr. Green
Цеце разгледах снимките, много са хубави.
На Юлчето и тук да кажа много благодарности, че ми дава съвети на ЛС  bouquet. И честити мерки на Дани, много сте напред бе.

Направихме вечерната разходка с Васето, срещнахме Таш и мъжете и Марианка и Дара, та ги видях за малко и сега пак топлим води да се поливаме с канчета Sad

Хубава вечер на всички.

# 47
Честито Дита!Да сте все така хубавки и влюбени! Heart Eyes

Аз да ви се оплача съм с пребит кръст благодарения на малкото дяволче.От 19ч. до преди малко (вече спи) съм я водила по улицата  изплезила език и доволно крачеща,след малко ще ви я покажа.Ако реша да я гушна за малко да се поизправя следва рев,викове,кара ми се моля ви се Crazy Загазила съм го в мирно време да знаете.Днес и обух едни сандали на кака и от миналата година и с тях става,макар че и те са и големи ама поне не изпадат.
Иначе и аз миналата седмица от Джъмбо и купих за 2лв едни сладки кецове-буйки и с тях ще я пробвам,абе дупе да ми е яко.Поне може да позаслабна,та това ме крепи Mr. Green

Тръгнала на път Mr. Green
  Изплезила език от кеф Crazy  Вече тича hahaha:   Време за почивка Joy:

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 21:29 от Дес

# 48
  • някъде там

Ditta безкрайно щастие Ви пожелавам, винаги да гледате в една посока  Heart Eyes

# 49
                                                  Добър вечер!
Цеце,Дианче,най-сетне и аз разгледах снимките,прекрасни дечица имате!
Леле,Дес,ами, Хриска направо си ходи,още ден-два и сигурно ще те изненада като се пусне и сама проходи!
Дитта,честита ви годишнина,дълъг и щастлив семеен живот!

Аз днис пооправих малко в къщи,утре и в събота ще довършвам чистенето,че кумовете ни са от София,виждаме се рядко и сега покрай кръщенката ще ни погостуват от събота вечер до понеделник вечер,та оправям и зареждам хладилника.Очакват ме весели дни и хубави емоции,моля се само в неделя да не е адска жега,че да ни върви по-сладко ракийката. Laughing

А за всички ви:лека вечер и спокойни сънища,може и по едно бяло винце,ракийка или студена биричка по избор(аз си отворих една биричка преди сън,така че:наздраве!)

# 50
  • някъде там
в Августовския албум сложих нови фотоси на Ема омазана с крем и нападаща на една приятелка баничката /неможах да ги озаглавя  Embarassed/ Wink
взех че се справих  Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245091&pid=7089659

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 23:06 от renyto

# 51
  • София
Ехо, мами!

Ние с Василия бяхме навън до 21.30, да хванем ладовината. Аз си пийнах биричка, а тя се забавляваше с новите играчки от леля си. Днес разтеглихме режима за хранене, че да заспи по-късно и отнесе в 10 и половина. Дано да не й се доиграе къде 2 часа като снощи  #Crazy Абе лека полека си влизаме в стария ритъм и тая вечер за пръв път си заспа сама в легълцето без да ме търси. А дано!

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart HeartДита, честита ви годишнина! Пожелавам ви много красиви моменти заедно, много да се обичате и с много любов да си сътворите още едно красиво детенце!
Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

Дианче, за Павката нямам думи просто! Hug Да ти е живо и здраво порасналото момченце!

Дес, тъй е то, всички сме на пангара вече....А не може ли от време на време да слагаш Хриската на проходилка, че да не си товариш кръста?

Бакси, какви хубави емоции ви предстоят! Чак завиждам благородно. Чакаме снимки от събитието! Hug И аз съм на биричка beer2

Днес харесах много, ама много, едни буйки за прохождане на КиК - със здрава подметка, връзчици и ципче. Обаче 26 лева бе, хора! Имаше точно като за крачето на Васето - 15-16 номер. Ами досвидяха ми се, да си призная, хем че за детето си никога не се стискам, ама като знам как расте сега, може да се окаже, че след една седмица ще са й малки. А и такива малки обувчици без мерене май не е добра идея да се взимат. Ама очите ми останаха в тях!  Rolling Eyes

Хайде сполайте, аз ще се опитам да легна навреме тая вечер, че утре заран идват хората с климатика  newsm68 Дано да ми сработи стратегията и Васенце да спинка сладко и да не буди мама. Лека нощ! smile3524 /ама пак ще ви понагледам по някое време  Wink/

# 52
Айде и аз да драсна някой ред посред нощите Whistling
Дита честита ви годишнина! Нека сте все така влюбени както и на първата!   bouquet
Ех,хубаво е така в началото,ама аз като гледам от почти всички съм ветеран с моите 8 год.стаж Tired
Днеска само ви нагледах,обаче грам време за писане бе,това дребното е тотална нерва-явно като чета всички са в период ooooh! Следобед като си спеше и като зейна изведнъж,ама рев ви казвам Shocked
Дес-стига се кри,вижда се,че имаш хубав бял панталон Grinning и педикюр Mr. Green А Хриска е страшна Heart Eyes леле да ти е здрав гърбеца! Как се кефи само Flutter
Лилчо и на теб пожелавам здрав гърбец,че малкия Васко май и той станал шилце Grinning
Юлче според мен добре си се движи зетя,че и на ръст май ще го докара Flutter Hug
Цеце-честит ви климатик Peace Ние пак и това лято не взехме,а вкъщи е консерва Confused после що се будело детенце...ми то вир-вода Tired Така и не успях да ви разгледам снимките Blush,а дано утре Peace
 И аз търся подходящи обувки за ходене и също знам,че КиК са хубави. И ние сме така по цял ден-иска да ходи,пуска се и седи сама,ама не е тръгнала пак де,бута ме аз да я държа Whistling и ми се кара и на мен и се тръшка като не стане на нейното..как ще се възпитаваме не знам,то още от сега трябва Crossing Arms
Другите майки като ме гледаха в градинката ка се мъча с нейните мераци за ходене ми препоръчаха да взема каишки за прохождане-вие какво ще ме посъветвате? М?
Бакшиша-чакат ви хубави емоции Hug Дано Ангелчо да е кротък и да успеете да разпуснете малко Hug

# 53
  • София
Дита, честита годишнина   bouquet Обичайте се, уважавайте се и бъдете много щастливи заедно   bouquet

Дес, страхотни снимки на малката  Grinning Тя наистина си е готова за прохождане, много правилно си стъпва.
А не знам какво си ме гледала миналият път, но съм си същата. Сигурно тогава слънцето е светело зад мен или съм била облечена подходящо  Mr. Green

Рени, ама много сладка, брее  Simple Smile С кеф разглеждах снимките Simple Smile

Цеце, честит ти климатик и дано го монтират днес, че да мирясате от жегите.
За буйките гледай да са само с ципче, защото връзките привличат неудържимо бебоците.  Crazy Освен, ако не са декоративни, де...иначе има да търсиш буйки по пътя, по който минавате с количката  Crazy

Сладурче, купи едни каишки да имаш. От време на време стават. Имам едни от 10лв, колкото да мога да изпъна гръб. Но като цяло не са добър вариант. Детето не ходи изправено, а наведено напред и по-трудно прохождат стабилно. Някак им се нарушава центъра на тежестта и не могат да ходят и падат правилно. А правилното падане е едно от първите неща, на които трябва да се научат. Павката хем не ходи и го уча да пада по дупе, и да се подпира с ръчичка. Каишките са удобни за периода, в който вече ходят, но падат често и така само леко ги придържаш. Моите съм ги слагала на Любака само 5-6 пъти. Гледам, че децата с каиши около мен проходиха по-бавно от останалите. Та, в крайна сметка купи си да имаш за случаите, в които много те заболи кръста, но нека прохожда хваната за ръчички. По-бързо ще се научи да ходи сама. Така само може да я забавиш.
Кофти е този период, само, като се сетя и ми става лошо  Tired Нон-стоп наведена. Ако те боли кръста, гледай някак да смениш позата и да не се навеждаш. Приклекни леко, изпъни ръцете и разкрачи краката  Crazy Шашава картинка, но поне няма да те боли.

Вчера случайно засякох Медхен на един светофар, прибирайки се с колата към нас и определено не ми стигна цикъла до зеленото за да се наприказвам. Ще ви навестя някой ден в парка за вечерна разходка  Laughing

И ние бяхме на бира с пица снощи, но Павката много се изнерви, милият. То беше и една лудница...но все пак хапнахме и пийнахме Simple Smile

# 54
  • София
Добро утро,

Стефан снощи пак не спа и аз покрай него, тая сутрин вече съвсем ми парят очите и едвам гледам - сега заспа диването, ама кака му я чакам да скокне всеки момент и няма за кога да лягам.
Дита, честита ви годишнина! Пожелавам ви дълъг съвместен живот, изпълнен с много любов и разбирателство    bouquet

За буйките - и аз ги гледах на КиК но едните са ни малки, а другите големи - много ме е яд, защото са много удобни с ципчето, но...Цеци, най-добре с Васето да мери  Peace - важното е и около глезена да и е добре, че някои модели са доста широки.
 Сладурка, аз каишки имах с каката, но почти не съм ги ползвала. Бях и взела горни дрехи само с качулка и така я държах  Mr. Green

Стефан и той вчера се пусна, стои прав без да се държи, но не е направил крачка. Явно и той скоро ще ми разказва и през деня играта.

Аз вечер към 8 и 30 го приспивам Стефан в нас и после си взимам бебефона на двора и с комшийте си пием бири, менти...до към 23 часа  Simple Smile Хубаво,че кърмя иначе щях да се пропия  Whistling Whistling Whistling

Някой да е открил ефикасно гелче за никнещи зъби, че...незнам дали реве от зъби ама да пробвам - нито дентинокс, нито калгел помагат при него.

Майка ми снощи пристигна в София, но ще спи в едни познати, че днес е на костна сцинтиграфия и 24 часа не трябва да е близо до деца. В събота следобед вече ще е вкъщи и ще си имам помошничка няколко дни, така че другата седмица мога и аз да дойда до парка да се видим  Simple Smile Поне мога да я оставя с каката на някоя площадка, а аз със Стефан да седна на пицарията  Wink

Дес, фитнес не ти трябва, ама тоя кръст верно е много кофти.
Ditta с какъв шампоан миете косата? Да не и люти и затова да не иска? Ние така с каката - уж на Бюбхен, който не дразни очите и тя реве и се дере и накрая мъжО решил една сутрин да го пробва и да си измие лицето с него - и ужас - люти яко, та сменихме с Клоран и нямаше проблеми.
Айде Таня стана - свърши рахата.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 10:52 от Jutoo

# 55
Сладур,това не съм аз Mr. Green Аз снимах Sunglasses

Дианка,явно от снимките е илюзията ми,извинявам се.Абе по повод вашата почивка много ми е интересно с двамата колко време бяхте на палатка.Аз съм толкова смотана,че имам чувството че на такива условия едва ли ще огледам мен си пък камо ли дечурилгата ooooh! Абе с две думи много ще ми е интересно да разкажеш как се справихте с полевите условия.Ние ходихме за един предиобед на този къмпинг и направо косата ми настръхна гледайки палатките и всички "екстри" които изпечените къмпингари са си пригодили за да си живеят живота.А на мен хем ми се иска хем не ми стиска CrazyКАжи моля ти се какви са тези каишки от 10лв PraynigАз имам едни по евтини преди малко ги изрових,закопчах я с тях и както казваш тя увисва,макар че пообиколихме стаите Mr. Green Имам идея за едни бънджи гащи дето стават за тая цел,знаете ли ги?Обаче се чудя откъде да ги намеря,няма ги из онлайн магазините и в продавалника не открих Thinking
аз хич няма да се церемоня и ако намера подходящият вариант ще си    щадя кръста Peace

Лек и усмихнат Hug

# 56
ДОБРО УТРО!
СЛЪНЧЕВ И ЩАСТЛИВ ДЕН ОТ МЕН   bouquet
и кафенцето от мен  Wink

Цеци, честита придобивка!

Благодаря на всички ви за пожеланията за Стефи  Hug

За кръста...ууууууу до като проходи има да ме боли  Crazy
като ломня с каката как се мъчих  ooooh!

айде чао и до скоро   bouquet

# 57
Мойто коте пак рано-рано се развъртя Tired и снощи се преобръща поне 10000 пъти и не знам колко съм давала биби Tired
Дианче , Жу мерси за съвета-май няма да си вземам каишки newsm78
Ами това е от нас,след малко ще излизаме,опитах се да ям и да пия кафе-трудна работа,стягам катуна и навъка. А утре ще пътувам за Смолян и трябва поне седмица да съм там,ако не взема 5 изпита ще ме прекъснат...май няма да мога да се справя и ми е скофтено,много.....

# 58
  • София
Добро утро   newsm47

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДИТА И СВЕ, ОБИЧАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДЪЛГО И СТРАСТНО И ВСИЧКО ЩЕ Е ПРЕКРАСНО  Wink

Вече много ми липсва Галакси-сигурно е в предстартова треска  Hug, ама бива ли така чак да не ни държи в течение  Embarassed.Чакам неделята да разказва, дано всичко мине както си го представя  love001

Сладур,това не съм аз Mr. Green Аз снимах Sunglasses

Ей, страшна си  Joy Joy, тъкмо си мислех, че ще се показваш като пъзел, докато си те наредим  Mr. Green Hug

Лек и усмихнат ден  lovekiss lovekiss lovekiss

Сладурка, какви са тия приказки  Hug, късмет в Смолян  newsm10, ние стискаме палци и те чакаме след седмица с добри вести.Ако пък не стане-голяма работа, време има-другата година иначе какво ще правиш  Laughing

# 59
Дита, честита годишнина. Да изкарате заедно в любов и разбирателство още сто години   bouquet

За каишките за прохождане... Аз не страдам от факта, че ще проходи по-късно или разни такива и с голям ентусиазъм й купих каишка на Canpool за 11 лв. от Щъркела.  Е да обаче то хич не се получава с това приспособление. Лена някакси увисва и не ходи както ако я водя за ръчички. Та от чисто практична гледна точка се убедих, че не са удобни. Явно както беше писал някой са за вече стабилно проходили деца при които има някаква вероятност да паднат, но си щрапкат сами.

Жу, дано изследванията на майка ти са добри (нали това са изследвания, или е някаква процедура?) Peace
Сладурка, ще ти стискам палци за изпитите  Peace
Дес, Хриска е голям ентусиаст ooooh! Явно сега всички са в тази фаза. Дано намериш алтернатива на каишката  Hug

А вчера както си ходя и в една кола гледам на задната седалка едно момченце, а отпред кака му. В последствие се оказа, че това е Дианчето със семейството. После видях и малкия - голям човек. Еми така като й се подаваше само главата на Дианчето, на никой няма да му хрумне, че дечицата отзад са нейни. Особено баткото толкова голям изглежда, че най-много някой да реши, че е родила на 15 години.  #Crazy Дано успеем да се видим скоро, че или аз се побърквам, или децата наистина растат много бързо (погледнато отстрани).

Хайде започвам да въртя GSM-и на Троишката група  Wink

Общи условия

Активация на акаунт