Ние от далече сме във Враца вече - "Враца -20"

• 16 077
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Честито на Муцито, да и е жива и много здрава Тамара  Hug
ЧРД на Малинка и Александър с много закънение Embarassed

# 61
Името много ми харесва Тамара  newsm53

# 62
На мен от вчера нещо не ми е добре,постоянно ме боли глава,нещо съм отпаднала.Дано не ме хваща някой вирус.

# 63
Честито на Муцито   bouquet да и е жива и здрава щерката и много радост да носи . А името Тамара е просто прекрасно .

Да ви кажа имам кенгуру  свободно почти не ползвано , ако някой има нужда мога да му го дам . Днес случайно го намерих даже бях забравила че го имам.

# 64
Честито на Муцито   bouquet да и е жива и здрава щерката и много радост да носи . А името Тамара е просто прекрасно .

Да ви кажа имам кенгуру  свободно почти не ползвано , ако някой има нужда мога да му го дам . Днес случайно го намерих даже бях забравила че го имам.
Скорпионка, от колко месеца може да се използва твоето кенгуру? На мен ми дадоха едно, но то е за по-големи бебчовци, а на малката много й харесва да разглежда.

# 65
Чух се преди малко с Муцито ще я изписват най вероятно в неделя ако искате да се събереме утре да я посетиме има ли желаещи?

# 66
А как ще я видим, тя трябва да си остави детето самичко  newsm78

# 67
Да, или тя трябва да излезе, или ние трябва да влезем.. Няма къде да оставим децата.. Пък и не може всички да влезем,  ако сме един по един да, но всички барбар с цирка, няма да ни пуснат, че да не им внесем бацили.

# 68
Аз няма да ходя, защото и без туй съм позастинала.

# 69
I аз няма да мога да дойда с двете деца съм за  никъде , пък и сега има бум с гаден вирус -разстройство температури и едва ли ще пуснат някой до отделението .

[/quote]
Скорпионка, от колко месеца може да се използва твоето кенгуру? На мен ми дадоха едно, но то е за по-големи бебчовци, а на малката много и харесва да разглежда.
[/quote]

Ох не знам обаче като го разглеждах все си мисля че е за по големи деца в смисъл над 5-6м.
А то не са ли някакви стандартни или има по размери newsm78 Embarassed

# 70
момичета къде се загубихте тези дни

# 71
  • Бургас
момичетааа Hug Hug Hug, много благодаря за посрещанетоооо и всички подаръци..ние сме добре..лелеее, и аз станах майка.. Laughingмного е хубаво..Тамара е много загадъчна..прави разни физиономии, опознаваме се..скоро ще кача снимки..ние сега се храним и пиша..хихи..целувки и до скороооооо
Иве, поздрави тайфата от заведението.. Heart Eyes

Веси, имам поръчка за мъжа ми..че нали стана татко..да го зарадвам..чакам те на скайп Hug

# 72
Минавам само за една виртуална почерпка,моят мъж днес има рожден ден Heart Eyes

# 73
Да ти е жив и здрав мъжът, а тези лакомства, държа да ги пробвам, че вече получих слюнкоотделяне  Blush

# 74
честит рожден ден на мъжа ти петя, малко на патерици  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт