Ние от далече сме във Враца вече - "Враца -20"

• 16 077
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Не сме много активни напоследък Naughty

# 46
Да се запиша и аз. Последната седмица, Валя пада толкова много, че не броя паданията. Като се засили и се хвърля на всичко, без значиние меко ли е, твърдо ли е hahaha Тича като луда и вече знае къде и е нослето, дава цеувки, казва колко голяма ще порасне, знае на колко годинки е. И всичко това за един ден, а аз се чудех, защо нищо не иска да прави, а тя си решила, че всичко на веднъж ще ми покаже  Hug

# 47
Момичета Муциту роди тази нощ,имаме си още едно бебче Момиченце 3.900.Да е живо и здраво!!!   smile3501

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 13:34 от buba_85

# 48
Браво, да им е честита малката принцеса- да е много здрава и щастлива !!!

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АЛЕКСАНДЪР НА МАМА АРВЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНИ ДЕСТКИ ИГРИ  bouquet

# 50
Каква хубава новина Simple Smile
Честито на Муциту,да е жива и здрава малката беборана

Честит рожден ден и на Александър,желая му много здраве,щастие и безгрижно детство!

# 51
АААааа ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МУЦИТО МНОГО ДА ГИ РАДВА И ДА Я СЛУШКАТ  bouquet

# 52
Честито бебче на Муциту, да е жива и здрава малката принцеса, много умна и красива

# 53
честито бебе на Муцито да и е жива и здрава и много да я радва

И честит рожден ден на Александър

# 54
Честито бебе на Муцито

ЧРД на Александър

# 55
Честито момиченце и от мен на Муцито!!!Да е жива и здрава и много да ги радва!!!А на мама бързо възстановяване!
ЧРД и на Александър да е жив и здрав и много послушен!!!

# 56
Вчера говорихме за един блог свързан с призето и сега се сетих и го проверих и работи http://4o4ka.blogspot.com/Wink

# 57
мерси много, сега ще го прегледам

# 58
Да, останових че работи.. кой знай какво съм отваряла тогава.. Embarassed

# 59
4рд и от нас - на МАЛИНКА и на АЛЕКСАНДЪР!!! Да са живи и здрави и много да ви радват!

Поздрави на всички форумки от Муцито - вчера се чухме с нея по телефона, най-вероятно утре ги изписват! Млаката красавица си има вече име и се казва ТАМАРА! да са живи и здрави и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт