Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 120

• 47 221
  • 977
  •   1
Отговори
# 855
 Embarassed

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 12:45 от veneras

# 856
  • София
  Добър ден и от мен на всички  Hug !
  Честито на всички с минусчета и месечинки. И на рожденничките от вчера на патерица -  bdbaloni
  Аз да докладвам . Петък минах в трета фаза, а в събота вече бях +500гр. - т.е.  57кг. А бях включила само малко сирене, диня и ориз ( във вид на суши - съвсем режимно ) на вечеря. И така се шашнах, че тия дни карам само на ПЗ + по малко диня. И тая сутрин пък бях под 56кг.   #Crazy .
  Ооооох .....  Моля за малко помощ от третофазничките  Praynig . Имахте ли покачване на кг. като влязохте в 3-та? Моля да ми напишете някое от вашите менюта. Всички ли храни включихте? Хляба задължителен ли е , щото на мен за сега не ми се яде ?  А сега вече мога ли да увелича дозата от овесени трици и да хапвам и следобед?

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 12:37 от Ivi baby

# 857
До "Pauliana" - Може да хапваш Пилешки Пържолки от Бут, но.. имат мазничко в повече Sad По-добре си взимай Пилешки Пържолки от Гърди. Но за разнообразие стават и от бут де.. само, преди приготвяне, хубаво зрежи каквото виждаш бяло и след приготвяне не обирай мазнинката, която е останала в тавичката.

# 858
  • Варна
Венерас, диетата която спазва Супер Любо си е негова интерпретация (съдя за това от тази статия Примерно 5 дена ям белтъчини (не говоря за свинско месо) и 5 дена ям зеленчуци. Това е докато отслабна. После се минава на азиатска диета, т.е. пиле, телешко и яйца. - това за мен не е Дюкан)

Ivi baby, не мога да дам схема, защото включвах нещата както дойде, изчакай Боби да ти даде нейната седмична схема. Добре е да включиш от всичко разрешено по малко и не се шашкай на +1+2 кг., те ще си отидат след П ден. Дозата на триците не я увеличавай (извличат витамини и минерали от организма), включи пълнозърнест хляб или няколко бисквитки Хогаренас.

# 859
Вярно е  Embarassed, не дочетох докрая за какво иде реч, и се ядосах какви глупости е написал тоя мушморок. #2gunfire

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 12:51 от veneras

# 860
Що се шашкате толкова много с тая трета фаза Simple Smile
И много ясно, че ще има вариаране на кг-те +/- 1-2-3.. съвсем нормално е .. Да не говорим, че е още по-нормално вечер да тежиш повече, отколкото сутрин.. Освен ако цял ден не си бил на глад и вода..
Няма как с магическа пръчка да се заковат едни кг и колкото пъти да се качиш на кантара, все тях да виждаш  Mr. Green
За статистиката как свалям аз по фазите..:
1 фаза (5 дни) -3 кг
2 фаза (2 месеца) -8 кг
3 фаза (2 месеца) -6 кг
4 фаза (до тук 2 месеца) -4 кг
Общо до тук -21 кг..

# 861
До "cote" - Аз донякъде се оправям с "GPS"-а. В смисъл - намирам си карта в определен файлов формат, правя си й сериен номер и си тръгва. После намирам друга карта, в същия формат, пак й правя сериен номер - но не тръгва. Сега пуснах тема в "Off Road"-ския Форум, че там има голями капацитети Simple Smile Като има развитие - ще ТИ пиша Simple Smile

# 862
Мили дами, и аз съм от вашата партия /надявам се да ме приемете/  Simple Smile.
Аз принципно вече имам малко за сваляне - 4 кг. до заветните 57. От един месец съм на диетата на Дюкан и честно казано много лесно свикнах с неяденето на зеленчуци и плодове, да не говорим за сладко. Тръгнах от 67 кг, в момента съм 61. Но имам задържане, което продължава вече месец и много ми е чудно защо, след като си спазвам нещата точно. Знам, че такова задържане има, но чак пък един месец... Знам и че когато си на финалната права, т.е. имаш малко да сваляш, се сваля най-трудно. Вие по колко време задържахте?
Между другото темата с рецептите много ми помогна! Благодаря ви!  bouquet

# 863
туниг видях те де си писал и аз имам гамин нуви ама моя е 200

а това за движението на килцата ами нормално е.. нали един ден пиеш повече вода на другия ядеш повечко месце нормало неможеш всичко да изпразниш в 00
Appetite  и аз задържам от извесно време да не би да си била на тези кила дълго време?

# 864
Здравейте дами и господа!
Днес съм вече на 1-ви ден ПЗ след 5 успешни дни на П само и се чувствам добре,а кг са в -4 повече!Имам малка питанка за всички -за какъв период от време във втора фаза ще успея ориентировъчно да махна 23 кг и да стана пак 65 кг на 178 см?Сега съм 88 и родих преди почти 3 месеца,но не кърмя!Мерси предварително!Успехи и мноого минусчета! Hug

# 865
туниг видях те де си писал и аз имам гамин нуви ама моя е 200

а това за движението на килцата ами нормално е.. нали един ден пиеш повече вода на другия ядеш повечко месце нормало неможеш всичко да изпразниш в 00
Appetite  и аз задържам от извесно време да не би да си била на тези кила дълго време?

Всъщност дълго време преди бях около 64-67. Най-много съм отслабвала до 54, но това беше в 10 ти клас  Grinning. Мисля си дали пък от нещо не задържам вода - макар че пия много и не ям солено...

# 866
  • София
Krische - мисля че ти си една страхотна майка ..... имате време до първия учебен ден ..... те децата бързо се палят ....дано да постигнете резултати и това да я мотивира ..... вижте все пак обаче какво ще каже личния
или друг лекар на който имаш доверие .... успех   bouquet

Нина§ - ще покажа .... ама трябва малко да се застоя вкъщи .... че като я няма малката и ставам
голяма хаймана  hahaha

Иви бейби не се шашкай !!!! ..... всичко ще ок

Ех не знаят новичките  Joyколко ни е хубава Венерас - Венерас   bouquet

Имам предложение към момичетата, които сега започват - да си направите един профилактичен преглед
при зъболекаря сега в началото /ако е дошло време/ .....защото аз си направих преди месец и имах доста кариеси.....
и се чудех  newsm78 от режима ли е ..... или защото не съм се проверявала от една година
Говорих със зъболекарката си - ей много е готина тази жена / оказа се че е запозната подробно с режима
Тя мисли, че не би могло да е от начина на хранене  ..... надявам се наистина да е така

И още нещо реших да споделя с всички вас ..... като прочетох назад в темите относно изказванията на познати и приятелки
относно постиженията ни .... Мисля, че има хора, които постоянно се сравняват с околните .... колеги ..... познати и приятели
сравняват всичко ....Аз познавам две приятелски семейства, които реагират по следния начин ако едните купят на детето си нещо, другите веднага купуват същото ..... и така за всичко .....едните отиват на почивка примерно в Турция ..... другите също. А не искам да си мисля, че има и фалшиви приятелства, когато някой си избира приятел,който да служи само за фон. За който винаги можеш да мислиш че е по-зле , само защото е с повече килограми.
Няма такова нещо - килограмите не определят качествата на човека !!!!!
Всъщност и аз получих такъв "комплимент" от една приятелка ...."Е вече си колкото мен" ..... но се замислих над думите й чак сега .....
Надявам се всички тук няма значение с колко килограма за сваляне са да го правят единствено и само за себе си .....
хайде стига за днес !!!!

# 867
Здравейте! Първо да се извиня, че със закъснение ще се отзова за срещата във Варна, но нета избяга  hahaha
Така...., МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА СРЕЩАТА, беше невероятно изживяване за мен   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Всички (и синчето на Фен   bouquet) бяха прекрасни!  Дорето една лъчезарна, една усмихната, абе красавица  Hug Кремито ме заплени с деколтето си, нямам думи  #Crazy Бермудез - красота   bouquet Фенче-много си отслабнала мила-браво  Peace Hug Нушито също е прекрасна Крикри -Много се радвам, че се запознахме и ако знаех, че си такъв сладур щях по-рано да те прикоткам насам  hahaha Hug Пропуснах някой сякаш  newsm78 newsm78 Ако съм пропуснала, сори  Hug, но нами имам амнезия  hahaha
Оше веднъж БЛАГОДАРЯ и поклон пред изчезналите ви килца   bouquet  bouquet  bouquet

# 868
  • Пловдив
Още за нещо не мога да се сдържа, ще ме извините пак, но ... Вие си ме знаете ...
Става въпрос за съветите , които се дават за яденето. По-точно за месото. Написано е в книгата ясно и преписано тук:

Телешко - позволени са шницелът и частите за печене: котлетите също могат да се консумират, след като се отстрани тлъстата им част.
Говеждото - всички части,които се пекат във фурна или на грил, а именно- стекът, филето, ростбифът, забранени са рибицата и котлетите.
Птиче месо - всички птици са позволени, с изключение на птиците с плосък клюн- патицата и гъската, но при изричното условие да се консумират без кожата.

Много ви моля престанете с тези съвети за пилешкото месо - само филе яжте, бутчетата са мазни. Ами кожата е махната. Останалото е позволено. И без това има толкова много ограничения , не е нужно да се ограничаваме и от позволените неща!!!

Също за пушеното месо - ами позволено е, всеки сам си преценя за солта. Солта де факто също не е забранена, пише да е в малки и умерени количества, но забрана няма.

А, и още нещо - пиша, пиша на лични за тия рецепти, е омръзна ми.  ДИЕТИЧНАТА СОЛ НЕ ПОДЛЕЖИ НА ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА!!! И ЗЕХТИНА Е ЗАБРАНЕН!!! Вчера пак има рецепта със зехтин - голяма работа, какво толкова, като го имало.

# 869
tanyamanya , и  съм ти адашка Embarassed Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 13:54 от veneras

Общи условия

Активация на акаунт