Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 120

• 47 214
  • 977
  •   1
Отговори
# 870
До "ЗлаВещица" - Като свършат кавгите в темата, може да направиш новата, 121-ва и да ни поканиш там baby_neutral

# 871
  • Велико Търново
Мили хора, благодаря Ви за подкрепата!
Аз знам, че мога и съм го доказала, но мой подчинен е пуснал донос срещу мен до Управителя на фирмата, в която работя. И сега той смята да ме уволни, а аз искам среща с него, за да си изясним ситуацията. Аз знам, че добър началник никога няма, но правя всичко по силите си работата да върви добре и т. н. Извинете, че се отплеснах и това не е по темата, но май ми олеква, като споделя.
АЗ тръгвам! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 872
  • София
Тъкмо се бях засилила да пиша за рецептите и Вещи ме е изпреварила. Всеки път като видя нещо такова и започвам да се чудя в темата с рецептите ли да коментирам, в тази ли. Ами не е редно, напълно съм съгласна, не мога да приема да се пишат рецепти за нережимни храни.  Naughty
Само преди няколко дни имаше сладкиш с ябълки  #Crazy

# 873
  • София
tanyamanya , и  съм ти адашка Embarassed Heart Eyes

гледай ти  Laughing

аз пък си мислех че си се казваш Венера .... и даже си мислех ей много й отива това име

Ива нета - стискам палци ..... да изясните ситуацията .... ей да ги гръмнеш тези  ..... доносниците .... #2gunfire
аз съм на принципа - пряко куме в очи

# 874
  • Пловдив
Ива  fingerscrossed

# 875
  • София
Здравейте момичета и момченце!!!

Поздрави на всички с минусчета, и успех на новичките!

И аз искам да подчертая дебело : всеки може да прави каквото си иска, да пие, да хапва плодове НО ДА НЕ ПОВТАРЯ ПЕТ ПЪТИ във форума, че можеш да нарушаваш режима и да си отслабваш.

Че на мен както са ми слаби ангелите, ако в началото бях прочела такива постове, като тези  на пийващите си, сигурно щях да съм вече извън режима и да дрънкам насам натам, че не ми действа Дюкан! Просто много обичах да си пийвам...

В предишни теми споделих какво ми костваше една чаша уиски : 12 дни задържане. Е, смятам, че не си струва, но кой как знае!!! newsm78

Вещи, когато имаш възможност, може ли да ми промениш табличката : започнах режима на 1.07.2008 и вече съм твърдо 78, т.е. минус 13 кг - в средата на пътя съм!!! И най обичам да си сменям линийката.

Ако обаче не беше подкрепата и съветите на всички тук, нямаше сега да мога да се фукам в розов панталон, макар и на преклонна възраст!

Дълбок поклон на Вещи, Крикри, Даниа, Рокипагане, Боби 1973 и всички други, които сега убягнаха на отслабналия ми мозък за съветите и мотивиращите снимки!!!

Обичам ви всичките, и ви уверявам, че ще се справим!!!!! Hug Hug Hug

# 876
Иви бейби,може да понатежиш в 3 фаза заради храната в червата, но трябва да включиш всичко, направи го постепенно и за 10 дни гледай да ядеш вече разрешените храни.Трябва да ги хапваш, за да се захраниш.По молба на Креми ти давам моята схема:
П-нишестени
В-ПЗ
С-гала
Ч-П
П-нишестени
С-гала
Н-Пз
Не съм яла всеки ден всичко разрешено, но всеки ден задължително по нещо от захранващите храни.

# 877
А аз каквато съм си бираджийка, тъкмо си мислех да люсна една студена довечера (на суперски рожден ден сме канени), след тия постове, викам си и без това нали не ми е много зле дереджето, но неееееееееее, ще стискам. Отиваме с колата и аз най-любезно ще обясня, че съм шофьорката и ще си разреждам рибката или пържолката, която смятам да си поръчам с водица гола. Wink Като ще е , да е!

# 878
И аз искам да подчертая дебело : всеки може да прави каквото си иска, да пие, да хапва плодове НО ДА НЕ ПОВТАРЯ ПЕТ ПЪТИ във форума, че можеш да нарушаваш режима и да си отслабваш.

Че на мен както са ми слаби ангелите, ако в началото бях прочела такива постове, като тези  на пийващите си, сигурно щях да съм вече извън режима и да дрънкам насам натам, че не ми действа Дюкан! Просто много обичах да си пийвам...

В предишни теми споделих какво ми костваше една чаша уиски : 12 дни задържане. Е, смятам, че не си струва, но кой как знае!!! newsm78

Аз точно това казвам, че НЕ ям плодове и НЕ пия /аз по принцип не мога да пия алкохол/...
  bouquet но пак имам задържане...

# 879
Мили дами, и аз съм от вашата партия /надявам се да ме приемете/  Simple Smile.
Аз принципно вече имам малко за сваляне - 4 кг. до заветните 57. От един месец съм на диетата на Дюкан и честно казано много лесно свикнах с неяденето на зеленчуци и плодове, да не говорим за сладко. Тръгнах от 67 кг, в момента съм 61. Но имам задържане, което продължава вече месец и много ми е чудно защо, след като си спазвам нещата точно. Знам, че такова задържане има, но чак пък един месец... Знам и че когато си на финалната права, т.е. имаш малко да сваляш, се сваля най-трудно. Вие по колко време задържахте?
Между другото темата с рецептите много ми помогна! Благодаря ви!  bouquet

apetit, здравей и от мен.
поздравления за резултатите ти. От този твой пост разбирам, че сме започнали почти от едни и същи кг(аз от 66), в момента сме едни и същи (аз също съм 61) и имаме една и съща карайна цел. Та какво исках да ти кажа, аз съм 48ми ден (45 във 2-ра фаза) и забелязвам че свалям по 300-400гр за примерно 2 седмици, и това ми се струва бавно. Иаз мисля че задържам, ама кво да се прави. Питам се останалите 4 колко време ще ги свалям?!
Не се притеснявай, ще стане явно е въпрос и на организъм.
Успех ти желая!

# 880
От няколко дена се каня да пиша и е крайно време, преди да съм забравила какво имам да кажа  Crazy

Цоци, изглеждаш супер! Моите поздравления!
Цвети, честита 1 година!  smile3525
Варненки и Кри - много сте хубави на снимките!  Heart Eyes Съжалявам, че пропуснах, но нямаше как да се присъединя. Кри, изключително много съжалявам, че не те срещнах!
Доре, да оздравяваш бързо и да ти минава кривото!
За алкохола: моля, който желае да си пие, но и да си трае и после да не се оплаква  Naughty
Венерас, не виждам снимките  Sad
Вещи   bouquet

Само преди няколко дни имаше сладкиш с ябълки  #Crazy

Да не е бил за трета фаза?  Thinking

# 881
Мили дами, и аз съм от вашата партия /надявам се да ме приемете/  Simple Smile.
Аз принципно вече имам малко за сваляне - 4 кг. до заветните 57. От един месец съм на диетата на Дюкан и честно казано много лесно свикнах с неяденето на зеленчуци и плодове, да не говорим за сладко. Тръгнах от 67 кг, в момента съм 61. Но имам задържане, което продължава вече месец и много ми е чудно защо, след като си спазвам нещата точно. Знам, че такова задържане има, но чак пък един месец... Знам и че когато си на финалната права, т.е. имаш малко да сваляш, се сваля най-трудно. Вие по колко време задържахте?
Между другото темата с рецептите много ми помогна! Благодаря ви!  bouquet

apetit, здравей и от мен.
поздравления за резултатите ти. От този твой пост разбирам, че сме започнали почти от едни и същи кг(аз от 66), в момента сме едни и същи (аз също съм 61) и имаме една и съща карайна цел. Та какво исках да ти кажа, аз съм 48ми ден (45 във 2-ра фаза) и забелязвам че свалям по 300-400гр за примерно 2 седмици, и това ми се струва бавно. Иаз мисля че задържам, ама кво да се прави. Питам се останалите 4 колко време ще ги свалям?!
Не се притеснявай, ще стане явно е въпрос и на организъм.
Успех ти желая!
Благодаря ти Таня!
Да - явно колкото по-малко за сваляне, толкова по-трудно е! Аз не свалям нищо - просто си стоя на 61 и това е...
Успех и на теб!

# 882
Здравейте симпатягииии Simple Smile от вчера се опитвам да изчета написаното от уикенда и още не съм успяла  Rolling Eyes но реших първо да ви пиша и после да чета! така.... при мен общо взето нищо ново, продължавам да се боря с 67-я килограм, но той не се дава! От две седмици не съм мръднала с колограмите, но си чакам търпеливо ..... Знам че задържането е нормално, но малко ми е криво че не виждам на кантара резултатите от моята работа! Както и да е , аз си продължавам напред, особено след като видях снимкитееееееее леелеееееееее  страшни сте мацкиии  Party   Hug  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
Е на при такива снимки как да не се стимулира и надъхва човек, даже снощи му викам на мъжо , ела да видиш как отслабват хората, а той след като видя снимките ми вика, че това било монтаж, че това не били същите хора и че сигурно са си поиграли с фотошоп-а   Joy  Joy  Joy
Цунки Муцунки!

# 883
  • В средата на времето
Някой да си е купувал в-к "24 часа" днес? Имало статия за режима на Дюкан. Можело да се разболее човек от него..Не знам подробности. Майка ми ми се обади по телефона да ме наспами, да съм си купила вестника и да прочета статията.. Crazy Стига ми било вече с тази диета, да почна да си хапвам плодове вече, щяла съм да си докарам болест, вече съм била добре на кг..ей такива неща, започна се тормоза при мен.. Tired
Получих статията по факса  Crazy - пълна глупост..пише малко за Дюкан, повече за някакъв Вега  тест и за това как българина не може да се храни пълноценно и разнообразно.. Д-р Георгиева от Ендокринологична болница са цитирали..Правят реклама на същия този Вега тест, който същата докторка прави от 2 год. и го противопоставят на Дюкан. Един вид Дюкан докарва до болести, а пък чрез Вега теста, точно ще се определи какво точно организма ви разгражда най-лесно и бързо и по неговите резултати ще си изготвите диета.. Crazy Спиране на менструацията са посочили като резултат от спазването на диетата също.. ooooh! ( ."..все по-често млади момичета сигнализирали".. това ми прилича на ЕЖК) Пишат че диетата е опасна за хора с бъбречни заболявания, ендокринни и стомашни проблеми..ами хората, които имат такива проблеми вероятно знаят какво трябва да ядат и съответно могат или не могат да пазят диетата.. Супер тенденциозна статия.. нямам думи просто.. Друг цитат "  Друго нещо, което разочарова голяма част от хората, решили да отслабнат, е, че и при тази диета има значително връщане на килограми след време, твърди Георгиева"
Ама дали лично е проследила наистина ли е така? И при всички хора стриктно спазвали целия режим ли се наблюдава? Tired

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 15:32 от Izida

# 884
  • Пловдив
Здравейте дами и господа!
Днес съм вече на 1-ви ден ПЗ след 5 успешни дни на П само и се чувствам добре,а кг са в -4 повече!Имам малка питанка за всички -за какъв период от време във втора фаза ще успея ориентировъчно да махна 23 кг и да стана пак 65 кг на 178 см?Сега съм 88 и родих преди почти 3 месеца,но не кърмя!Мерси предварително!Успехи и мноого минусчета! Hug
Ритъмът на сваляне на кг си е строго индивидуален за всеки индивид.
Според Дюкан в първите месеци се сваля по 3,5-4 кила на месец, после нещата се поукротяват и пада на 3, че и на 2,5 кг. Зависи от много неща - най-вече колко са над нормата килограмите за височината и възрастта ти, 'стари' ли са, състояние на организма, привикване към режима, стрес, двигателна активност и други..
Ако сваляш по 4 кг на месец и запазиш това темпо - резултатът е минимум 6 месеца. Но обикновено последните месеци се наблюдава спад в броя свалени кг, може да има и задържане по най-различни причини, които са описани в книгата.
Следователно срокът може да нарастне на 8-9 месеца. Всичко е относително. Уви.. няма как...

Всеки в тази тема може да ти даде конкретен пример със собственото си темпо на сваляне.
За да ти бъда от полза все пак, ще обобщя моя ритъм до тук /на вече знаещите го, простете за повторението  bouquet/:
Тръгнах от 86 кг преди три месеца и половина. Ударната фаза ми беше 7 дни - съответно 3,5 кг.
В момента съм ~ 67 кг - това са почти 19 свалени, като само последния месец /30 дни/ съм свалила 5 кг. Следователно предните два месеца също съм поддържала тази скорост на сваляне.
Не знам как ще се развие ситуацията около свалянето на останалите ми около 7,5 кг до 60 кг., които съм определила преди време. Надявам се, че с едно добро темпо ще успея да приключа втора фаза ноември месец/напълно хипотетично си давам толеранс цял месец за евентуални забавяния или задържания/.

И все пак.. се опитвам да не се вторачвам в този срок, понеже винаги може да се бъркат нещата и плановете ми да станат пух и прах..
Ще си спазвам режима и ще се радвам на всяко текущо намаление и утвърждение..пък..
Каквото сабя покаже!  Mr. Green

Желая ти успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт