Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава узряла плацента от трета степен?
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава узряла плацента от трета степен?
-
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
-
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
-
Какво представлява ниското кръвно налягане по време на бременност и какви са възможните причини?
-
Какви са причините за извършване на кардиотокография и какво може да се установи от нея?
и просто не ни се връзвай повече да ни отговаряш.
Другите като ти пристигнат и тях да покажеш, нали?!
вчера вечерта са й изтекли водите, а днес е било секциото... не разбрах повече подробности, че говорихме с таткото...
много се радвам, а сега се моля да са добре 
)" 
пиша като луда, да не говорим, че на повечето места си ми оставят само до моята си фамилия и вече дори ми минава през ума да взема и да махна терето, та в този ред на мисли има ли мама, която знае процедурата, макар че ми се струва мисия невъзможна
, но понякога просто изпушвам. Ето сега например се притеснявам да не вземат в някой документ да пропуснат последното име и да имам проблеми я с НОИ я с някоя друга инстанция. А мъжа ми ме бъзика, че съм като бразилците с по много имена.
са си направо голями
Да са живи и здрави сладурите
Бе жена ти луда ли си, викам както аз мога да взема твоята, така и ти можеш моята. И той ходи като болен 2 дена, викам айде да не го мъча и му казах че съм си добавила негоавата безценна с тиренце, но мен не ме бъркаше, защото фамилията е като името на дядо ми, Бог да го прости, така че поне не ми беше чуждо.

но не се шашкайте, все пак са близнаци, затова са се родили по-рано