Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава узряла плацента от трета степен?
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава узряла плацента от трета степен?
-
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
-
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
-
Какво представлява ниското кръвно налягане по време на бременност и какви са възможните причини?
-
Какви са причините за извършване на кардиотокография и какво може да се установи от нея?
плацентата частично се калцира по-бързо при бременни пушачки, а обикновенно за пушачка смятат бременна жена, която пуши по повече от 5 цигари на ден. Обикновенно децата на пушачките по време на бременност точно по тази причина са по-слабички с около 200 грама, и се раждат около 2 седмици по-рано
Тя на свой ред вписва бебето и 2 седмици след това актът за раждане се получава от общината по местоживеене на майката. Туйто!

това е друга бира
Трябва да го избистря този проблем в скоро време! В този ред на мисли сте ми много полезни в момента с дискусията 
Незнам и аз какво е да ти падне корема, аз имам чувството, че моя си е все надолу, тежи ми само в най-долната част
Абе ....