Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на всички които носят името Александър , Александра.  bouquet newsm51

# 196
  • Sofia
Честит имен ден на всички които носят името Александър , Александра.  bouquet newsm51
Много благодаря /от името на малкия/  bouquet. Все забравям за тоя имен ден на детенце  Embarassed.
 Честито на всички именяци !Да са живи и здрави , и нека им се случват само хубав неща  Laughing.

# 197
Да, на този ден преди десет години правихме кръщене на Александър. И аз често пропускам, тъй като нали имат и втори иман ден-на 23 ноември. Купих му една книжка  днес за празника. Той много харесва една серия "Жестоката математика", и взех книжка от тази поредица.

# 198
Благодаря от името на младежа,но той е тарикат празнува този с нас а на 23.10 с бабите(по-вече парички дава ли Laughing).От тази поредица на "Егмонт"има и за науката и география.Ние имаме всичките и хлапето се фука с наученото.

# 199
Да, имаме и разни други-за химични работи...бомбички и разни други, сигурно има десетина книжки,много са полезни, а не са и никак скъпи.

# 200
Честито на всички, които имат именник в дома си!

Това за учебните тетрадки сега го научавам, но защо ли вече нищо не ме учудва Thinking?!?!
Днес бяхме на школен шопинг....голям каприз е момата ми....с 300 зора си избра раница, несесер и дънки....тези 3 неща ги хареса за 4 часово обикаляне по магазините....сега 2 дни релакс и после пак.....
Чета за килограми става въпрос...Симона е 150 см. и е 38 кг......

На 15 и аз мисля да отида с нея на у-ще....все пак да видя новата класна....

# 201
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи вчера! Да си носят имената с гордост. 
И ние приключихме с пазаруването за ученика. За скромната сума от 90 лв. успях да взема анцунг, 2 панталона ( регулируеми в талията с ластик и копчета от вътрешната страна)и суитчер и блуза. Направиха ми и подобаваща отстъпка. Дани също е щастлив и съответно и аз съм доволна.
Магазинчето е на ул. "Дебър" и зеленчуковият пазар на Кр. село.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 19:33 от Lovi

# 202
Днес моето голямо момиче се завърна от триседмичното си пътешествие из страната - загоряло и доволно. Веднага се зае с бебето и съответно аз най-после си свърших малко работа из къщи. От утре тръгваме на плуване, записахме се на Алианс. Още нищо не съм купувала за училище, другата събота и неделя мисля това да правя. Иначе се чух с лелята, която ни помагаше за водене на Яна насам-натам, ще помага и тази година. Тъй като и увеличаваме заетостта, ще вдигнем и парите. Тая година и плуването, и английският са с нови цени.
Мъж ми прескочил до СМГ, но там тече усилен ремонт и няма данни да наближава учебната година.
Уф, не ми се ще да свършва лятото и ваканцията. Малко съм притеснена и аз, как ще се справи Яна с натоварването. Решила съм този път да си мълча и да не я юркам за нищо, поне първия срок. Нали за това е в СМГ, за да се равнява с по-високо ниво.Искам да видя как ще се справя без моята съществена намеса.
Иначе със самочувствието сме супер. Днес и казах да си изготви списък с нещата, в които смята, че е добра. А тя: "О-хо, че то един чаршаф няма да ми стигне!" Grinning

# 203
  • Пловдив
Здравейте на всички  newsm51

И ние вече се завърнахме от топлото моренце като черни перли  (така ни нарича половинката, за да не ни казва че сме като черни циганчета  gydi ).

Днес не мога да насмогна да изчета цялата темичка, за да съм в час.

Но да докладвам - ние сме вече на училище (или по-точно само на тренировки до 15.09). Жоро гледаше като "мишка в брашно", когато сутринта го заведохме в спортното училище. Никого не познава и се притеснява. На обяд се обади да докладва, че са свършили и се прибира без да си чувства краченцата, защото правили 5 обиколки на стадиона. Вече си има прякор - наричали го дърво, защото не можел да си стигне краката при упражненията за загрявка, но... ще се научи.

Тетрадките и другите необходими неща съм ги оставила за след родителската среща.

Дрехите сме ги набавили, макар и трудно, защото Жоро ми е като сомалийче, независимо че се храни повече от мен.

# 204
От няколко дена само ви чета.Няма с какво толкова да се похваля покрай щерката.По цял ден съм на работа ,а като се върна тя е прекалено заета със своите приятелки,със своите занимания ,с интернет-игрите и с какво ли още не.
ИСКАМ ИДЕИ  ЗА ПОДАРЪКІна 12-сти сме рожденици.Какво да и подаря на момата ми ,та да е интересно,оригинално ...ИДЕИ newsm78

И темата ни "Бъдещи петоксасници"-скоро ще е без  бъдещи Joy

# 205
  • София
И темата ни "Бъдещи петоксасници"-скоро ще е без  бъдещи Joy[/color]
Joy Имаме още 4 странички да оправим нещата.

# 206
  • Sofia
ИСКАМ ИДЕИ  ЗА ПОДАРЪКІна 12-сти сме рожденици.Какво да и подаря на момата ми ,та да е интересно,оригинално ...ИДЕИ newsm78

И моят малчо на 12-ти е рожденик   Laughing!
 Колкото до подарък - момиченцата много се радват на животинчета/ за разлика от родителите/. Миналата година подариха на племеницата мини костенурка. За друго - да казват момичешките майки . Те ,като цяло, момиченцата, май повече се радват на каквото и да е. По-емоционални са от момчетата.

# 207
  • София
Преди време подарих една порцеланова кукла на едно момиченце. Не вярвах, че така ще и се зарадва. Беше много красива и в кутия.
Утре ще се видим с една девойка от класа на Дани и ще попитам специално  Hug.

# 208
За подарък - ох, не знам, и аз вече се изчерпах. Тази година на Яна големите подаръци бяха за успешното класиране в СМГ, за рождения ден нищо необичайно не можахме да измислим. Но едно детенце ни донесе подарък една книжка - "Я, колко си хубава!/всякакви съвети за момичета/. Не е нещо кой знае какво, но Яна много и се зарадва, и наистина има много ценни съвети и идеи. И в тази възраст то какво остава - дрешки, книжки и малко техника.

# 209
Запис!
Ники е с рд 08 01 1997г
Отивам да ви изчета, после ще пиша!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт